Pretvarač valuta za C905

poruka: 11
|
čitano: 3.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za SE C905

Trebam pretvarač valuta za C905. Gledao sam na getjar.com ali nisam video ništa valjano. Želim da se može unositi ručno,odnosno da sam štelam valute a da se ne moram spajati na net da bi ovaj skidao tečajeve. Nešto slično kao na Nokia 6300

Besplatan :)

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za C905

Oprosti na offtopicu, samo bih želio reći koliko je iPhone po pitanju aplikacija napredniji od svih ostalih mobilnih telefona.

Čovječe, da ga koristiš, ne bi se mogao odlučiti koji od 200 (+2 svaki dan) konvertera uzeti. Belji se

0 5 hvala 0
17 godina
Pretvarač valuta za C905

Jej, iPhone ima 200 konvertera. Sad jos nek mu samo dodaju 5-6MP, tipke, bolji OS i jos gro stvari koje ostali proizvodjaci normalno ugradjuju u svoje mobitele i bit ce najbolji mobitel ikad

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za C905

A ja zapoceo i pitao gde ima za skinuti pretvaraca,za SE C905  Smijeh

Dajte idite i svadajte se negde drugde o "iPhone vs ostali mobiteli". Ja zelim jednostavno da imam taj pretvarac a ne zelim iPhone

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za C905

Ajde molim te, objasni(te) mi u čemu nisam u pravu. Nikad niste vidjeli grafove koji pokazuju usporedbu količine aplikacija za razne mobilne OS-e?

iPhone je vodeći u tome, oko toga nema rasprave.

Što se tiče offtopica, lijepo sam se ispričao prije poruke. Znači, unaprijed sam rekao da idem u offtopic. Svaka poruka mora biti 100% vezana uz temu (moja poruka je vezana uz temu)? Kakve debilarije se mogu naći po temama, nitko ne reagira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 17:25 (Random.).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pretvarač valuta za C905

Random. kaže...

Ajde molim te, objasni(te) mi u čemu nisam u pravu.

To sto si na jednostavno pitanje odgovorio da za iPhone ima 200 programa?

Random. kaže...

iPhone je vodeći u tome, oko toga nema rasprave.

Ima rasprave,ali ipak ...fulao si topik

Random. kaže...

Svaka poruka mora biti 100% vezana uz temu (moja poruka je vezana uz temu)?

Ne bas 100% ali treba priblizno. C905 je dummie phone a iPhone ipak spada u smart

Random. kaže...

Kakve debilarije se mogu naći po temama, nitko ne reagira.

Evo,vec se reagira. Daj malo olabavi(te)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 17:49 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za C905

Pokušaj potražit na getjar.com, sigurno ćeš nać što ti triba...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Gledao sam na getjar.com ali nisam video ništa valjano.

drakoon kaže...

17 godina
Random. kaže...

Što se tiče offtopica, lijepo sam se ispričao prije poruke. Znači, unaprijed sam rekao da idem u offtopic. Svaka poruka mora biti 100% vezana uz temu (moja poruka je vezana uz temu)? Kakve debilarije se mogu naći po temama, nitko ne reagira.

Znaci, ako ja npr. tebe posaljem u pm, ali se prije toga ispricam, onda je to ok?

A sta se tice aplikacija, sumnjam da ih za iPhone ima vise nego za symbian, ali cak i ako ima, sigurno ima puno manje korisnih aplikacija nego za symbian

16 godina
neaktivan
Random. kaže...
Lazarus Long kaže...

Gledao sam na getjar.com ali nisam video ništa valjano.

drakoon kaže...

My bad...Sramim se

17 godina
neaktivan
Pretvarač valuta za C905

Nasao sam. Zove se Paragon Tech. Handy Converter (Java i Symbian) super je

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice