Prestigio multiphone 4300 senzor problem

poruka: 4
|
čitano: 2.224
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz svima,naime kupio sam navedeni mobitel tacnije Prestigio MultiPhone 4300 i sada javio mi se problem sa senzorom.

Naime kada igram igrice u kojima treba pomijerati mobitel desno lijevo eto na primjer Doodle Jump senzor sam skrece u desno kao lud nenormalnom brzinom.

Jaran mi ima samsung galaxy mini i on je nastimao da mu isto tako kao u mene bude tako sto je otisao u opcije displeya i KALIBRIRAO Ekran ili kako se to vec zove uglavnom KALIBRACIJA.

On je tu postavio u desnu stranu kao u mene pa ponovo normalno vratio,eh na ovom telefonu nigdje ne mogu da nadjem tu kalibraciju sve sam pretrazio,ima li neko neko rjesenje hitno je.

0 0 hvala 0
14 godina
neznam dali se taj IPS ekran uopće kalibrira.Ja imam Evo 3D on nema kalibraciju erkana(S-LCD) samo G-senzora(žiroskop).Imao sam Htc Hd2 on je imao kalibraciju ekrana.Jedino ako tvoj Prestigo ima taj G senzor...i stvar me možda u njemu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prestigio multiphone 4300 senzor problem

pa jel znas kako bi onda mogao napraviti ovo stvarno nema smisla igrati nesto kada bjezi u desnu stranu :S

14 godina
Re: Prestigio multiphone 4300 senzor problem

Mislim da bi ti bilo najbolje obratiti se u Prestigio ovlašteni servis ako imaš garanciju http://www.mojservis.hr/

Da li si riješio problem? Mislim kupiti pa skupljam info?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:44 (xonox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice