Preporuka telefona

poruka: 37
|
čitano: 4.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Preporuka telefona

ev vako želio bih da kupim telefon do 4000KN želim da uzmem neki ultimativno dobar telefon sa svime i svačime za oko su mi zapali Nokia N-97,Sony Ericsson C-905 i Sony Ericsson Satio telefon bi mi služio za sve:muziku,slike,snimanje videa,slikanje,internet,gps...i sve što ide uz to ako znate neki telefon koji ima odliičnu kameru i ako je mnogo dobar i ima gps možete mi ga preporučiti,svake preporuke su dobrodošle,znači do 4000KN.hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka telefona
windows_7 kaže...

ev vako želio bih da kupim telefon do 4000KN želim da uzmem neki ultimativno dobar telefon sa svime i svačime za oko su mi zapali Nokia N-97,Sony Ericsson C-905 i Sony Ericsson Satio telefon bi mi služio za sve:muziku,slike,snimanje videa,slikanje,internet,gps...i sve što ide uz to ako znate neki telefon koji ima odliičnu kameru i ako je mnogo dobar i ima gps možete mi ga preporučiti,svake preporuke su dobrodošle,znači do 4000KN.hvala unaprijed

Za 4 k kn kupis digitalni fotic + dobar mob koji ima Wi-Fi + mp3 player!

1. Sa digitalnim foticem ces dobiti daleko bolje slike nego sa ne znam kojim mobitelom, jer vjerojatno znas da nije sve u onih "famoznih 12 megapixela" koji samo "navlace" ljude i koju puse te fore

2. mp3 ce ti dati bolji zvuk nego mob + neces ga punit svakih par sati

3. I na kraju uzmes newse, oglasnik ili nesto i kupis si novi mob koji ima Wi-Fi i koji se naravno spaja na net

Samo moja preporuka. Namigiva

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
15 godina
protjeran
win32 kaže...
windows_7 kaže...

Za 4 k kn kupis digitalni fotic + dobar mob koji ima Wi-Fi + mp3 player!

1. Sa digitalnim foticem ces dobiti daleko bolje slike nego sa ne znam kojim mobitelom, jer vjerojatno znas da nije sve u onih "famoznih 12 megapixela" koji samo "navlace" ljude i koju puse te fore

2. mp3 ce ti dati bolji zvuk nego mob + neces ga punit svakih par sati

3. I na kraju uzmes newse, oglasnik ili nesto i kupis si novi mob koji ima Wi-Fi i koji se naravno spaja na net

Samo moja preporuka. Namigiva

Smijeh fotić imam,mp3 mi ne treba ni 000000.1% treba mi doobar telefon a šta kažeš na nokiu n97 i iphone 3gkoji bi bio bolji izbor

17 godina
neaktivan
Preporuka telefona

ja bi uvjek išao na nokiu iako me iphone impresionirao i stvarno je dobra stvar, ipak se ne može mjeriti s nokiom... bar što se mene tiče

također... svi relevantni recenzenti dali su prednost nokiji u skoro svakom aspektu tel

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 11:03 (benito).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
benito kaže...

ja bi uvjek išao na nokiu iako me iphone impresionirao i stvarno je dobra stvar, ipak se ne može mjeriti s nokiom... bar što se mene tiče

također... svi relevantni recenzenti dali su prednost nokiji u skoro svakom aspektu tel

ali zašto misliš da je nokia bolja ap moraš reći razloge nemožeš samo tako bubnuti

17 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

telefon bi mi služio za sve:muziku,slike,snimanje videa,slikanje,internet,gps...i sve što ide uz to ako znate neki telefon koji ima odliičnu kameru i ako je mnogo dobar i ima gps možete mi ga preporučiti

Od svega ovoga što si naveo jedina stvar gdje su n97 i iphone podjednaki je surfanje...

U svemu ostalom što si naveo Nokia ima prednost...

Eto zašto je bolja...

15 godina
protjeran
benito kaže...
windows_7 kaže...

telefon bi mi služio za sve:muziku,slike,snimanje videa,slikanje,internet,gps...i sve što ide uz to ako znate neki telefon koji ima odliičnu kameru i ako je mnogo dobar i ima gps možete mi ga preporučiti

Od svega ovoga što si naveo jedina stvar gdje su n97 i iphone podjednaki je surfanje...

U svemu ostalom što si naveo Nokia ima prednost...

Eto zašto je bolja...

znači nokia ima bolju kameru i ostalo,još samo jedno pitanje podržava li nokia n97 wma muzičke formate moj stari k800i ih podržava ali da li ih nokia podržava pošto skidam muziku sa bearshare-a a oni su wma ????

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka telefona

uz sve to nokia ima bolji ekran, baterija joj duže traje, a o kameri neću ni pričati... jedino ti možda qwerty tipkovnica može smetati ako nisi navikao, al na sve dobro lako se čovjek navikneSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
N97 je nokiin promasaj i vjerovatno najgora moguca kupnja za tolko puno novaca.
Evo zakljucak jednog reviewa (prvi kojeg ti izbaci na googlu) :

...That's the only way I can fathom them releasing something this unusable into a world populated by the iPhone, Palm Pre, Android and BlackBerry. If this really is the best Nokia can do, the giant is doomed to die a slow death, propped up for a while by the cheap handsets that it sells by the tens of millions.

Za 4k kuna mozes kupit puuuno bolji uredjaj.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka telefona

nebi se raspravljao previše oko toga šta će neko drugi kupiti, al ne možeš se na to pozivati pokraj milijun recenzija i većina ih daje veliku prednost nokiji naprimjer nad iphone-om.

Druga je opet stvar šta neko preferira i šta mu se više sviđa, a opet neka druga šta dobiješ od tog sviđanja:)

Malo pogledaj kako nokia posluje i priupitaj nekog ko se razumije u telefone šta znači nokia, pa onda šalji takve komentare...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka telefona

Ja bih kupio Nokiu 5800.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka telefona

nisam neki ljubitelj iphonea....ali cini mi se da je on za tebe prava stvar...koliko ja vidim ti bi volio da imas telefon koji ce ti se svidjati i koji ce moci obavljati sve funkcije...da mozes i posteno da se izigras na njemu..a hvala bogu iphonu ne dostaje aplikacija ni igrica

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka telefona

Ja bi ti preporučio da se malo strpiš dok ne dođe novi iPhone

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja bi ti preporučio da se malo strpiš dok ne dođe novi iPhone

nije ni ova losa...ali ja licno ne bih mogao toliko cekati ;)

16 godina
protjeran
@benito
budi manje bahat momak i ne govori mi kakve cu komentare slati. Ja nisam niti spomenuo iphone vec negativne reviewe n97 kojih ima kolko oces.
Ocito je kod vecine hrvata nokia medju mobitelima ono sta je hercegovcima mercedes medju autima. Naravno da ne mislim da je mercedes lose auto vec kritiziram seljacki mentalitet koji ce svaku staru krntiju uzdizat u nebesa dok god ima bedz od mercedesa.
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
@benito
budi manje bahat momak i ne govori mi kakve cu komentare slati. Ja nisam niti spomenuo iphone vec negativne reviewe n97 kojih ima kolko oces.
Ocito je kod vecine hrvata nokia medju mobitelima ono sta je hercegovcima mercedes medju autima. Naravno da ne mislim da je mercedes lose auto vec kritiziram seljacki mentalitet koji ce svaku staru krntiju uzdizat u nebesa dok god ima bedz od mercedesa.

donekle se slazem,ali daleko od toga da je n97 losa,vec je preskupa za ono sto nudi..

16 godina
protjeran
A to bi bilo tako da nema konkurencije koja nudi vise za manje para. Ovako je pored mobitela kao hero jednostavno losa.
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
A to bi bilo tako da nema konkurencije koja nudi vise za manje para. Ovako je pored mobitela kao hero jednostavno losa.

naravno...za mnoge ni iphone 3gs nije losije rjesenje...

16 godina
neaktivan
benito kaže...

uz sve to nokia ima bolji ekran, baterija joj duže traje, a o kameri neću ni pričati... jedino ti možda qwerty tipkovnica može smetati ako nisi navikao, al na sve dobro lako se čovjek navikneSmijeh

Daj molim te.. ovo za ekran je smiješno

16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

Po meni je iPhone puno više za multimediju od N97.. ona ovak više za poslovnije potrebe. Želiš odličnu kameru, e sad tu je sigurno bolja ali ima mobitela koji imaju jače kamere. 

Za sve ostalo - slike, video, internet, pjesme mislim da će ti više odogovarati iPhone, još pogotovo ako neželiš da ti mobitel dosadi ubrzo onda ćeš uživati sa iPhonom.. imaš brdo aplikacija i mogućnosti.. govorim iz iskustva jer moj prijatelj ima 5800 koja ima isti OS i nakon pola mjeseca dosadio mu mob.. ekran nije odličan, igrice i aplikacije niti nema..

Eto ako si mlađi mislim da će ti iPhone više odgovarati, ali opet svatko ima svoj ukus. Najbolje ti je da odeš par puta posjetiti T-Mobile ili Vip i isprobati ih, tako ćeš saznati puno više nego što ćeš dobiti ovako od nas ;)

15 godina
neaktivan
Preporuka telefona

evo ti par screenova sa N97 pa vidi jel ti ok

za igrice ti to nije mob

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Preporuka telefona

ma kake igrice neću ja igrice niti mi moblini treba za igrice

prvenstveno mi treba za muziku,dobruu kameru,net..videa i ostale drangulije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

ima dobrih playera za instalirat

sound nije loš

ima fm transmiter

kamera odlična po danu, noću ne baš

na net možeš

drangulija instalirat koliko te volja

ako uspiješ potrošiti memoriju treba ti dati orden

16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

tesko ces naci neki mocan mob sa odlicnom kamerom,pogotovu ako zelis TS :)

16 godina
neaktivan
Preporuka telefona

Uzmi Sony Ericsson satio. ima trenutno najbolju kameru na tržištu, dosta memorije, gps, odličan player, kao i nokia i on je pogonjen symbianom. i još je i Touchscreen .

<div><script type='text/javascript' src='http://www.nvidia.com/content/includes/js/swfobject.js'></script><div id='flexContainer'><div id='flexApp'></div></div&g
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 16:32 (thomilla05).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thomilla05 kaže...

Uzmi Sony Ericsson satio. ima trenutno najbolju kameru na tržištu, dosta memorije, gps, odličan player, kao i nokia i on je pogonjen symbianom. i još je i Touchscreen .

ako ce vec uzimati neki sam smartphone nek uzme niki na Android OS-u

16 godina
Preporuka telefona

Ako nadješ za tu cijenu N900 uzmi nju. Trenutno najbolji mob na tržištu

Uspoređivanje iphona s njom je smiješno. Eventualno se satio može uspoređivat ali nokija je bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima trenutno kameru sa najvise megapixela...ne nuzno I najbolju!

Ja bi isao na Google Nexus One...ima sve sta zelis a uz to je od Googla(ok i od hTC-a) :D
addicted to HD :)
15 godina
neaktivan

Ekipa, promjenio sam more mobitela.....od Symbian Nokia pa do HTC Win. Mobile-a....dummy mobova i svega mogucega....i na kraju ostao na iPhone-u.

Iskreno......ne sjecam se kada sam imao toliko dugo jedan te isti mob! Da mi ide na racku i da bih neki drugi....BI!! No nemam ga za sta zamjenit kada ima sve sta mi treba i ne mogu naci bolji mob za ono sto mi treba.....na zalost!

Jedina stvar koja mi je ok kod npr. HTC-a, MDA i ostalih Win based mobova je to sto uistinu sa njima mozes sve.....sve moguce gluposti, ali su mi dojadili i sada imam ovaj iPhone vec dugo vremena i zadovoljan sam sa njime.

No kazem....mjenjao bih mob, samo ne znam za sta jer sam se uistinu navikao na iPhone. No, kao mp3 mi ne treba jer mp3 imam (iPod Nano 3rd Gen 8GB - za mene dovoljno), fotic imam (Olympus FE-340), kameru imam (Toshiba Camileo P10 - dobio je od t-scuma, za moje potrebe je ok)...tako da mi je najvaznije da mob ima Wi-Fi, veliki display, da si mogu provjeravat mailove, da ga bez beda spojim na netbook i da ga mogu koristit kao modem, da imam more igara da si nekada skratim vrijeme u tramvaju ili sta ja znam gdje.....a sve to ima iPhone. Naravno, nije savrsen......ali za moje potrebe je trenutno najbolji mob na trzistu + IMHO jako lijepo izgleda (nazovite me povrsnim, ali vazan mi je izgled moba).

Dali ima boljih mobitela!? Ima, naravno! No eto....za sada se drzim iPhone-a.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice