- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš sam malo prije u centru grada vidio u izlogu reklamu za Iphone.
Uzmeš tarifu i150 i nekim nesretnim slučajem napraviš 2GB prometa u jednom mjesecu, 1GB je uključen u cijenu, a drugi gigabajt ćeš platiti 2990 kuna. brrrr
cijene/ponuda izgledaju korektno, poznavajući T-mobile, nije loše
sad recimo na sve tri verzije je unlimited hot spot od t-coma, onda je vjerojatno limit 1,2, ili 5gb za 3g, ne? A koristenje preko wireless interneta unlimited, kolko sam ja skuzil
Omg,cijena samog uredjaja iPhone 6798,00 kn. Nije li to 1214 $ po danasnjem tecaju? Imam samo jednu rijec - "Mrš"
Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3) neograničeno neograničeno neograničeno
I sad pogledajte ovo:
4 - Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja. Detalje možete potražiti ovdje.
S tim da je ovo gore tam trebalo 4 biti a ne 3, sad mi vise nis nije jasno :D
Prvo pise neograniceni hot spot, onda ovak hmm, koje na kraju? ;)
Ocekivano za T-scum...pretjerivanje bez imalo srama...
cijene/ponuda izgledaju korektno, poznavajući T-mobile, nije loše
Najprije napišu:
Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3) neograničeno
a onda napomena:
Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja.
Ja ću biti najskormniji po T mjerilima:
150x24= 3,600 kn + 2,198,00= 5,798,00 kn ...u idealnim uvjetima samokontrole.
Koliko ono inače dođe taj model...200$ ?
Bemti telefon... pa kupim jako dobar polovni skuter (toliko da nije onaj novi baotian ili tak neš')
i ostanem na svom SE k800 sa tele2 nekom tarifom
http://www.techcrunch.com/2008/03/07/iphone-sdk-some-of-the-details-arent-great/#comments
Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3) neograničeno neograničeno neograničeno
I sad pogledajte ovo:
4 - Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja. Detalje možete potražiti ovdje.
S tim da je ovo gore tam trebalo 4 biti a ne 3, sad mi vise nis nije jasno :D
Prvo pise neograniceni hot spot, onda ovak hmm, koje na kraju? ;)
Ja ću biti najskormniji po T mjerilima:
150x24= 3,600 kn + 2,198,00= 5,798,00 kn ...u idealnim uvjetima samokontrole.
Koliko ono inače dođe taj model...200$ ?
Bemti telefon... pa kupim jako dobar polovni skuter (toliko da nije onaj novi baotian ili tak neš')
i ostanem na svom SE k800 sa tele2 nekom tarifom
mislim da i neodskače iPhone svojom cijenom od ostalih haj modela T-mobile ponude
Ne vidim nigdje da je netko to rekao? U Americi košta $600 otključani, što je cirka 3000kn.. dakle više nego duplo manje...
Ne vidim nigdje da je netko to rekao? U Americi košta $600 otključani, što je cirka 3000kn.. dakle više nego duplo manje...