Poznate cijene Iphone-a

poruka: 22
|
čitano: 3.699
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Poznate cijene Iphone-a
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poznate cijene Iphone-a

Baš sam malo prije u centru grada vidio u izlogu reklamu za Iphone.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poznate cijene Iphone-a

Tarife za iPhone

Uzmeš tarifu i150 i nekim nesretnim slučajem napraviš 2GB prometa u jednom mjesecu, 1GB je uključen u cijenu, a drugi gigabajt ćeš platiti 2990 kuna. brrrr

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 11:45 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
Poznate cijene Iphone-a

cijene/ponuda izgledaju korektno, poznavajući T-mobile, nije loše

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
Poznate cijene Iphone-a

sad recimo na sve tri verzije je unlimited hot spot od t-coma, onda je vjerojatno limit 1,2, ili 5gb za 3g, ne? A koristenje preko wireless interneta unlimited, kolko sam ja skuzil

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
Poznate cijene Iphone-a

Omg,cijena samog uredjaja iPhone 6798,00 kn. Nije li to 1214 $ po danasnjem tecaju? Imam samo jednu rijec - "Mrš"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poznate cijene Iphone-a

Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3)  neograničeno  neograničeno  neograničeno

I sad pogledajte ovo:

4 - Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja. Detalje možete potražiti ovdje.

S tim da je ovo gore tam trebalo 4 biti a ne 3, sad mi vise nis nije jasno :D

Prvo pise neograniceni hot spot, onda ovak hmm, koje na kraju? ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 12:05 (Aki).

0 0 hvala 0
16 godina
Poznate cijene Iphone-a

Ocekivano za T-scum...pretjerivanje bez imalo srama...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Poznate cijene Iphone-a
HCSC kaže...

cijene/ponuda izgledaju  korektno, poznavajući T-mobile, nije loše

Jesi ti slijep?!

LOL - Cijene su previsoke i tipično lihvarsko-kriminalne... što drugo očekivati... 
17 godina
neaktivan
Poznate cijene Iphone-a

Najprije napišu:

Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3) neograničeno

a onda napomena:

Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poznate cijene Iphone-a

Ja ću biti najskormniji po T mjerilima:

150x24= 3,600 kn + 2,198,00= 5,798,00 kn ...u idealnim uvjetima samokontrole.

Koliko ono inače dođe taj model...200$ ?

Bemti telefon... pa kupim jako dobar polovni skuter (toliko da nije onaj novi baotian ili tak neš')

i ostanem na svom SE k800 sa tele2 nekom tarifom

Razuman čovjek se ponekad mora opiti da bi mogao preživjeti s budalama..- Ernest Hemingway

0 0 hvala 0
17 godina
Gotovo da bih odma kupio, a onda me opet ohladio pogled na multitasking koji u praksi ne postoji, a imati takav uređaj sa svojim mogućnostima, a bez multitaskinga je glupost.

http://www.techcrunch.com/2008/03/07/iphone-sdk-some-of-the-details-arent-great/#comments
17 godina
Aki kaže...

Sati korištenja HotSpota (WLAN-a)3)  neograničeno  neograničeno  neograničeno

I sad pogledajte ovo:

4 - Tijekom jednog obračunskog razdoblja u tarifi i150 možete iskoristiti do 30, u i300 do 90, a u tarifi i500 180 sati brzog WLAN-a preko T-Mobile HotSpotova diljem Hrvatske. Ukoliko tijekom mjeseca potrošite navedene količine, i dalje se možete koristiti HotSpotovima uz standardni način naplate korištenja. Detalje možete potražiti ovdje.

S tim da je ovo gore tam trebalo 4 biti a ne 3, sad mi vise nis nije jasno :D

Prvo pise neograniceni hot spot, onda ovak hmm, koje na kraju? ;)

Neograničeno je do granice od 30, 90 ili 180 sati ;). Eto, šta ti tu ima bit nejasno, tipičan marketing (koji graniči sa ilegalnim...). Dalje to ionako držim prilično marginalnim jer hot spotovi nisu toliko rašireni da bi bili upotrebljivi u tolikim količinama vremena, barem ne širem krugu ljudi. WiFi od doma (ili od 'susjeda') možeš koristit neograničeno (ovaj put stvarno neograničeno, ili barem neograničeno što se tiče utjecaja na mobitel račun).

Što se tiče cijena bez obzira na sve komentare prije moram priznat da su me ugodno iznenadile.

npr, 300kn, za 300 minuta razgovara prema SVIM mrežama i 150 SMS-ova plus 2GB prometa je posvim drugim tarifama i opcijama koje danas postoje na HR tržištu potpuno nedostižno, a 8GB uređaj u tom slučaju košta više nego prihvatljivih 700kn.

Nije mi jasno s čim uspoređujete ponuđene tarife kada ih nazivate preskupim, a kamoli lihvarskim.

Da nije šugavo riješenog (zapravo nepostojećeg) multitaskinga odmah bi kupio.

Pozdrav,
17 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Ja ću biti najskormniji po T mjerilima:

150x24= 3,600 kn + 2,198,00= 5,798,00 kn ...u idealnim uvjetima samokontrole.

Koliko ono inače dođe taj model...200$ ?

Bemti telefon... pa kupim jako dobar polovni skuter (toliko da nije onaj novi baotian ili tak neš')

i ostanem na svom SE k800 sa tele2 nekom tarifom

Uzmi ga preko simpe za 3300Kn ko ne namjeravaš zvat i surfati s njim
A u Americi košta 200$ također u paketu s 2 godišnjom preplatom!
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
Poznate cijene Iphone-a

mislim da i neodskače iPhone svojom cijenom od ostalih haj modela T-mobile ponude

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jazzer kaže...

Nije mi jasno s čim uspoređujete ponuđene tarife kada ih nazivate preskupim, a kamoli lihvarskim.

Pozdrav,
  Tebi i dalje nije bistro?

A ako ne znaš linkove klikati evo ti slikica:

I to je "skupa europska ponuda"... Jasnije? I to je "skupa europska ponuda"... Jasnije?
17 godina
neaktivan
// čuj usporedbe " u americi košta isto toliko" ... da se upišaš od smijeha... sinko, u americi nemaju tak VELIKE plaće kao mi. kOnTaŠ ???
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
Poznate cijene Iphone-a

Ne vidim nigdje da je netko to rekao? U Americi košta $600 otključani, što je cirka 3000kn.. dakle više nego duplo manje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 13:19 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// e, i ajd sada se probaj stavit u ulogu npr. jednog običnog radnika npr. čuvara, kod nas jedan Sokol dobije npr. 2400kn mjesečno, i probaj se sada stavit u njegov položaj, i kaj on misli o cijeni tog uređaja kod nas, a onda probaj zamislit čuvara u americi koji ima 2400 $ tj. cca. 14.000,00 kn, probaj zamislit kaj on misli o cijeni uređaja... kod njih u americi... možeš li osjetit kolika je to razlika??? Gdje smo mi a gdje su oni?!?
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne vidim nigdje da je netko to rekao? U Americi košta $600 otključani, što je cirka 3000kn.. dakle više nego duplo manje...

Otkad se u Americi iPhone 3G prodaje otključan?! Mislim da izmišljaš
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
naxeem kaže...
Jazzer kaže...

Pozdrav,
  Tebi i dalje nije bistro?

A ako ne znaš linkove klikati evo ti slikica:

Ahahahaha, pa hmmm, možda je malo kasno sad za to jer je već prošlo podne, ali očito ima onih koji se kasno bude pa ipak mogu reći: Dobro jutro Hrvatska.

Dakle usporedbu koju si sad izdvojio možeš više manje primjeniti i na barem 70% drugih ponuda na HR tržištu.

Ono s čime ja uspoređujem t-comovu ponudu jesu ostale opcije na HR tržištu. I upoređujući ono što se dobiva za cijenu koju se traži djeluje mi izuzetno povoljno. Djeluje jer gledajući ostalo za slične ili približne opcije koje se dobiju u ponudi sa iPhone tarifama moraš zbirno platiti puno više.

Za očekivati je da ako su sve ostale slične usluge koje već plaćamo toliko skupe (uspoređujući ih s cijenama vani) ova vezana uz Iphone neće bitno odudarati od prosjeka, a ono što je ponuđeno je zapravo i iznenađujuće povoljno.

Dakle ne govorim da je HT divan i krasan i da su cijene fer i korektne ali problem je puno širi nego ponuda za iPhone pa ga tako treba i gledati, a ne upirati prstom i lomiti sve oko iPhone-a jer se lako stekne krivi dojam da je sve ostalo kod nas povoljno i fer ;).

Naravno meni je sad puno bliže zašto se toliko dimite oko ponuđenih cijena ali vjerujem da je i vama bliži moj stav da je ponuđeno iznenađujuće povoljno. Jednostavno pokušajte zbrojiti sve što je ponuđeno u nekoj od iPhone tarifa kao zasebne usluge ili naći paket koji dobivenim uslugama više manje odgovara i recite mi cijenu. Govorim o HR tržištu naravno.

Srdačan pozdrav

17 godina
jabuka555 kaže...
// e, i ajd sada se probaj stavit u ulogu npr. jednog običnog radnika npr. čuvara, kod nas jedan Sokol dobije npr. 2400kn mjesečno, i probaj se sada stavit u njegov položaj, i kaj on misli o cijeni tog uređaja kod nas, a onda probaj zamislit čuvara u americi koji ima 2400 $ tj. cca. 14.000,00 kn, probaj zamislit kaj on misli o cijeni uređaja... kod njih u americi... možeš li osjetit kolika je to razlika??? Gdje smo mi a gdje su oni?!?
 E pa taj si nece kupit iPhone...

Ako nemas novaca onda si kupi alcatel ili sta ti ja znam sta i cao! Jel te tko tjera!?
I'm going woo woo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice