Pomoć oko odluke

poruka: 25
|
čitano: 2.453
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke
pitanje

Kupujem si novi mobitel i sada imam oko 3500kn.Zanima me koji mob da kupim - važno je da ima wifi i malo bolju kameru.HeLp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko odluke
autorov komentar

nitko??????

17 godina
Pomoć oko odluke

Ja bih ti svakako preporučio Nokiu n78.. Ima sve šta ti treba i dođe oko 3000kn, zvjer prava! Meni su bolji takvi mobiteli nego klizni ili neki touch.

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

taj mob mi se ne sviđa - ima moj frend.Ima li jos kakvih preporuka???

17 godina
Pomoć oko odluke

Nemoj pls kupovati Nokiu!

Recimo kupi OVO

Ili OVO

Uglavnom pogledaj si tu http://samsung.mobil.hr/

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Armor kaže...

Nemoj pls kupovati Nokiu!

Recimo kupi OVO

Ili OVO

Uglavnom pogledaj si tu http://samsung.mobil.hr/

u900 možda, ali armania onog nikada!!Jel ima jos netko preporuka??
17 godina
Pomoć oko odluke

Iphone, kad već toliko se daje....da se ne mislim da sam pobornik napominjem da imam doma 3 telefona, i svaki je po 1 kunu, više od kune ne dajem već godinama za mobitelNamigiva

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma nista na pretplatu, samo ovako :)

ja sam mislio da uzmem mozda nokiu n95 ili nesto slicno.Sto kazete na to ??

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 8:02 (Computer Freak).
17 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke

Sony Ericsson P1

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
macak kaže...

Sony Ericsson P1

taj mob mi je malo preskup :)
17 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke

Kako preskup? Imaš ga ovdje, za 2.260 kn. S tim da u paketu dobiješ i GPS receiver, auto-punjač i još štošta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 9:48 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma ja bi na tvome mjestu uzeo n95 - mobitel je zakon, ima sve sto pozelis, a i nije sada neka preterana cijena

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
Pomoć oko odluke

Izaberi nešto od ovoga šta su napisali.(Sigurno češ pogriješiti)Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma vec sam rekao - uzmi n95(ali 8GB ne obicnu) i miran si - ili ako ti je ljepsa obicna - svatko ima svoj ukus

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

evo samo imam jedno pitanje - jel nokia n95 podrzava divx - ako ne s cime se moze konvertirati u format koji podrzava

17 godina
neaktivan
AmD kaže...

evo samo imam jedno pitanje - jel nokia n95 podrzava divx - ako ne s cime se moze konvertirati u format koji podrzava

Treba samo instalirati MobileDivX player za tu verziju OS-a.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 11:38 (macak).
16 godina
neaktivan

hvala na odgovoru

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ok znaci vjerovatno cu kupiti n95_icu, samo me zanima jel ima negdje malo jeftinija od 3600kn??Toliko je u t-mobileu

17 godina
Pomoć oko odluke

Ako ti nije hitno i mozes cekati jos 6 mjeseci, ja bih ti preporucio da pricekas n86 - to ce biti najbolji mobitel kad izadje (osim ako nokia nesto ne zasere kao SE sa c905, ali mislim da nece)

Jedino sto ce kostati oko 4000-4500 kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
macgyver kaže...

Ako ti nije hitno i mozes cekati jos 6 mjeseci, ja bih ti preporucio da pricekas n86 - to ce biti najbolji mobitel kad izadje (osim ako nokia nesto ne zasere kao SE sa c905, ali mislim da nece)

Jedino sto ce kostati oko 4000-4500 kn

ma ne mogu cekat :) - kupujem sada pocetkom 4. mjeseca pa onda....Ali mislim da je n95 pravi izbor i da ce me vjerno sluziti
17 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke

dobro ti je ovaj gore rekao... uzmi za kunu i mirna bosna

inace... tri ipo tisuće kunića za mobitel... pa kolega ja bi se prije govana najeo

0 0 hvala 0
17 godina
benito kaže...

dobro ti je ovaj gore rekao... uzmi za kunu i mirna bosna

inace... tri ipo tisuće kunića za mobitel... pa kolega ja bi se prije govana najeo

Hahahahhaa....bravo....apsolutno potpisujem Smijeh
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke

Heh pregledaj web malo

www.lg.com

www.samsung.com

www.sonyer********.com

www.nokia.com

malo si pogledaj i već ćeš nać kaj oćeš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG Renoir možda, čula sam da je odličan.
Sony Ericsson X1 je odličan, ali morao bi još para skupiti za njega ako bi ga ovako kupovao...
16 godina
neaktivan
Pomoć oko odluke

uzmi N95 8GB,odličan mobitel,imam ga,kada radi sa većim datotekama na webu malo je spor ali ništa puno,ja često posjećujem forum preko njega,kamera odlična (nisam uspio namjestiti da bljeskalica stalno radi) i za igre vrlo dobar.zvučnik vrlo jaki kada malo namjestiš postavke,malo su tipke male pa kada brže tipkaš možeš promašiti pa otić u izbornik ili na ono brzo biranje ili tako nešto,skoro neuništiv (ispao mi 10-ak puta,a tek malo plastika ogrebana),baterija drži veoma dugo,ali nemoj se uzdati jer kada ostanu zadnje 2 crtice to se potroši brzo i ima veliku rezervu,ako u radu u nekom programu stisneš onu crvenu tipku za izlaz zapamti što si radio i sve spremi.moja ocjena čista 5-ica,nadam se da sam pomogao

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice