Kupujem si novi mobitel i sada imam oko 3500kn.Zanima me koji mob da kupim - važno je da ima wifi i malo bolju kameru.HeLp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nitko??????
Ja bih ti svakako preporučio Nokiu n78.. Ima sve šta ti treba i dođe oko 3000kn, zvjer prava! Meni su bolji takvi mobiteli nego klizni ili neki touch.
taj mob mi se ne sviđa - ima moj frend.Ima li jos kakvih preporuka???
Iphone, kad već toliko se daje....da se ne mislim da sam pobornik napominjem da imam doma 3 telefona, i svaki je po 1 kunu, više od kune ne dajem već godinama za mobitel
ma nista na pretplatu, samo ovako :)
ja sam mislio da uzmem mozda nokiu n95 ili nesto slicno.Sto kazete na to ??
Sony Ericsson P1
Sony Ericsson P1
ma ja bi na tvome mjestu uzeo n95 - mobitel je zakon, ima sve sto pozelis, a i nije sada neka preterana cijena
Izaberi nešto od ovoga šta su napisali.(Sigurno češ pogriješiti)
ma vec sam rekao - uzmi n95(ali 8GB ne obicnu) i miran si - ili ako ti je ljepsa obicna - svatko ima svoj ukus
evo samo imam jedno pitanje - jel nokia n95 podrzava divx - ako ne s cime se moze konvertirati u format koji podrzava
evo samo imam jedno pitanje - jel nokia n95 podrzava divx - ako ne s cime se moze konvertirati u format koji podrzava
hvala na odgovoru
ok znaci vjerovatno cu kupiti n95_icu, samo me zanima jel ima negdje malo jeftinija od 3600kn??Toliko je u t-mobileu
Ako ti nije hitno i mozes cekati jos 6 mjeseci, ja bih ti preporucio da pricekas n86 - to ce biti najbolji mobitel kad izadje (osim ako nokia nesto ne zasere kao SE sa c905, ali mislim da nece)
Jedino sto ce kostati oko 4000-4500 kn
Ako ti nije hitno i mozes cekati jos 6 mjeseci, ja bih ti preporucio da pricekas n86 - to ce biti najbolji mobitel kad izadje (osim ako nokia nesto ne zasere kao SE sa c905, ali mislim da nece)
Jedino sto ce kostati oko 4000-4500 kn
dobro ti je ovaj gore rekao... uzmi za kunu i mirna bosna
inace... tri ipo tisuće kunića za mobitel... pa kolega ja bi se prije govana najeo
dobro ti je ovaj gore rekao... uzmi za kunu i mirna bosna
inace... tri ipo tisuće kunića za mobitel... pa kolega ja bi se prije govana najeo

Heh pregledaj web malo
malo si pogledaj i već ćeš nać kaj oćeš
Sony Ericsson X1 je odličan, ali morao bi još para skupiti za njega ako bi ga ovako kupovao...
uzmi N95 8GB,odličan mobitel,imam ga,kada radi sa većim datotekama na webu malo je spor ali ništa puno,ja često posjećujem forum preko njega,kamera odlična (nisam uspio namjestiti da bljeskalica stalno radi) i za igre vrlo dobar.zvučnik vrlo jaki kada malo namjestiš postavke,malo su tipke male pa kada brže tipkaš možeš promašiti pa otić u izbornik ili na ono brzo biranje ili tako nešto,skoro neuništiv (ispao mi 10-ak puta,a tek malo plastika ogrebana),baterija drži veoma dugo,ali nemoj se uzdati jer kada ostanu zadnje 2 crtice to se potroši brzo i ima veliku rezervu,ako u radu u nekom programu stisneš onu crvenu tipku za izlaz zapamti što si radio i sve spremi.moja ocjena čista 5-ica,nadam se da sam pomogao