Kaze da misli da nije .Ocito je problem do njega.Deinstalirala ga je pa ce da vidi ubuduce kako radi.Bice joj zao ako ga bude mjenjala inace je telefon stvarno odlican. Jedina mana mu je slaba baterija(jedva dan izdrzi)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije na svakom tako.Huawei mate 10 pro bazterija uz moje najvece koristenje traje 2 dana
Ja se iskreno nadam da je to razlog.Bice joj jako zao da zamjeni telefon koji je bukvalno odlican-nekad mi se licno vise svidja nego moj mate 10 pro koji je velik.Slike na mate 10 pro su za nijansicu bolje ali nista sto se moze zamjeriti Nokiji.Zvuk je slican glasni su oba jedina prednost je baterija na mom.Samo njena Nokia je recimo osjetno manja i lkaksa za baratati s njom
Pozdrav.
Produljujem pretplatu pa cu uzeti novim mob. Dvoumim se izmedu p20 i htc u11. Zanima me koji ce se bolje ponasati nakon 3 godine koristenja. Nisam siguran da li je bolja opcija p20 posto je noviji ili da ipak uzmem u11.
Ako su slične cijene na pretplatu, idi na P20.
Ako su slične cijene na pretplatu, idi na P20.
Ok, puno hvala.
Pozdrav.
Produljujem pretplatu pa cu uzeti novim mob. Dvoumim se izmedu p20 i htc u11. Zanima me koji ce se bolje ponasati nakon 3 godine koristenja. Nisam siguran da li je bolja opcija p20 posto je noviji ili da ipak uzmem u11.
Imam U11 i ne vidim kako bi mogao biti brzi, sve preporuke od mene, samo ga treba koristit u caseu inace nece dugo trajat...
sto je ''best buy'' za 1600kn?
Pozdrav
Interesira me koja je glavna razlika izmedu s8 i s8+, osim u velicini ekrana i jacoj bateriji? Da li je toliko osjetna jaca baterija tj. da li se isplati dati vise novaca za s8+, da li traje duze sot ili s8 takoder moze izdurat cijeli dan ,pod tim mislim bar 5 sati sot-a? Je li isplativije u startu uzeti s8+ bas zbog baterije posto su rabljeni cijenom tu negdje +-
Prelazim s Iphonea 7 na jedan od navedenih uredaja.
Ako tema nije u dobrom podforumu molim moderatora da ju prebaci
Pozdrav
Interesira me koja je glavna razlika izmedu s8 i s8+, osim u velicini ekrana i jacoj bateriji? Da li je toliko osjetna jaca baterija tj. da li se isplati dati vise novaca za s8+, da li traje duze sot ili s8 takoder moze izdurat cijeli dan ,pod tim mislim bar 5 sati sot-a? Je li isplativije u startu uzeti s8+ bas zbog baterije posto su rabljeni cijenom tu negdje +-
Jel problem u google upisat "s8 vs s8+ sot" ili tako nešto? Razumijem kad se pitaju takve stvari za novije mobitele ili mobitele koji nisu toliko popularni, ali ovo zbilja nema smisla.
I što se razlike u mobitelima tiče, pa barem za njih imaš brdo review-ova ili si otvori specifikacije i usporedi.
Pozdrav
Jel problem u google upisat "s8 vs s8+ sot" ili tako nešto? Razumijem kad se pitaju takve stvari za novije mobitele ili mobitele koji nisu toliko popularni, ali ovo zbilja nema smisla.
I što se razlike u mobitelima tiče, pa barem za njih imaš brdo review-ova ili si otvori specifikacije i usporedi.
Ako te bas zanima pitao sam jer me zanimaju iskustva korisnika a ne specifikacije koje svako vidi,nije isto procitati specifikaciju i cuti misljenje korisnika. Ako ne znas odgovor ili ne mozes pomoc onda nemoj niti komentirat. LP
Pozdrav
Ako te bas zanima pitao sam jer me zanimaju iskustva korisnika a ne specifikacije koje svako vidi,nije isto procitati specifikaciju i cuti misljenje korisnika. Ako ne znas odgovor ili ne mozes pomoc onda nemoj niti komentirat. LP
Pa imaš dovoljno usporedbi ta dva modela na youtube-u tako da je stvarno nepotrebno išta pisati ovdje, al ajde, valjda je bolje čekat da se netko naš javi tko je slučajno koristio oba mobitela, ako takvih uopće ima ovdje, nego da se pogledaju normalne usporedbe od provjerenih review-era na youtube-u.
Također kad je već netko spomenuo s8 i bateriju te jednodnevno trajanje baterije...vi kaj jednom punite ste sretni..imam s8 sad već skoro godinu dana i nisam nimalo zadovoljan baterijom, točno razmisljam peljat na servis..nema ni nekog pravila koliko traje, nekad 3-4h sot, a nekad 2, jedva 3h sot..a uvijek ga slicni korositim, uopće ne previše niti igram igrice..evo baš imam ss od dns

EDIT: isprike za dupli post

A to je ajmo reći normalno za samsung. Probaj odnesi, ali sumnjam da će ti išta pametno reći
Da, uzmi mu rn4, em je bolji mob, em jeftiniji

Kod drugaricine Nokie 8 nije Noled bio u pitanju.Opet ista stva.ikonice su ujutro blijede skroz i mora ga restartovati da ga probudi.Preko dana radi normalno.Stvarno mi ovo nije jasno.
Dakle mora ga mjenjati.Sta mislite neki Sony da je noviji i bolji
Meizu m6 note ima dosta dobru kameru, neka pogleda njega
Kod drugaricine Nokie 8 nije Noled bio u pitanju.Opet ista stva.ikonice su ujutro blijede skroz i mora ga restartovati da ga probudi.Preko dana radi normalno.Stvarno mi ovo nije jasno.
Dakle mora ga mjenjati.Sta mislite neki Sony da je noviji i bolji
Vraćanje na tvorničke postavke nije pomoglo?
Meizu m6 note ima dosta dobru kameru, neka pogleda njega
Neće kineze
Hm, nece kineze a koristi kineza
Nije vracala na tvornicke jer gubi sve.A Nokia valjda nije kinez
Postoji opcija za backup podataka, a i same aplikacije imaju u postavkama mogućnost backupa, npr. Viber i Whatsapp, tako da nije to baš kvantna fizika napravit reset ako ne šljaka sve...
Nego sta je nego kinez, proizvodi ih hmd i to vec dugi niz godina
Nije vracala na tvornicke jer gubi sve.A Nokia valjda nije kinez
Pa nek napravi backup i vrati na tvorničke postavke, valjda je to prvi korak troubleshootinga... šta bi ovdje sad trebali, nagađat random razloge zašto se to događa