Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Spoky22 kaže...

Isprobao sam samo Honor 8 i mogu ti reć da se radi o jako dobrom uređaju, za ne pretjerano velike novce (baci malo oko i na njuškalo).

Zaista dobro zaokružen uređaj (hardver i performanse), jedino me zasmetao loš vanjski zvučnik.

Bateriju ne mogu komentirat, jer ga nisam koristio dovoljno dugo, ali mislim da ti ne bi trebao predstavljat velike probleme po pitanju toga, s obzirom na 3000mah i full HD rezu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 14:47 (zabranjeniples).
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Nije bas mobitel ali je srodno

Koju memorisku karticu uzeti ima masu nekih marki na futuri-it cijene u velikom rasponu tako da mi nije jasno koju da uzmem velicina oko 16gb moze i vise ako nije neka razlika

p.s. mobitel je Meizu M2 Note

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 22:34 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma uzmi sa Gearbesta 128 GB, neusporedivo jefinije i rade savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 8:42 (Yo Momma).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji je po vasem misljenju trenutno najbolji uredaj na trzistu? Planiram prec sa z5premium na nesto drugo pa neznam sta je bolje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

budi bolje specifičan

što očekuješ od mobitela?

13 godina

Čekaj S8, za 3 tjedna ga predstavljaju

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Koji je po vasem misljenju trenutno najbolji uredaj na trzistu? Planiram prec sa z5premium na nesto drugo pa neznam sta je bolje.

iPhone 7

14 godina
Ako ti je najvaznije da baterija traje 2 dana - onda Lenovo P2.

Ako ti je prihvatljiva baterija od 1,5 dan + vazna ti je solidna kamera + odlican izgled + najnoviji Android - onda Honor 8.
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela, A5 ili P9 lite

Molim pomoć:

Koji od ova dva mobitela? Vrijedi li A5 par stotina kuna više?

3 Samsung A5 (2016)
20 Huawei P9 lite

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fobos531 kaže...

budi bolje specifičan

što očekuješ od mobitela?

snapdragon 821 na dalje,kamera da je dobra,4-6gb ram itd.. Nisam u toku neznam sta je izaslo novo nakon z5p... Sony me razocarao.. Aux mi ne tadi(software problem),touch ne reagira dobro,baterija 1 dan,kamera kod slabijeg osvijetljenja je nula... Katastrofa... Premium model haha

13 godina

Mobitel do 1000kn?

Za sestru, ono surfanje, fb, lite igre.

po mogucnosti novo, osim ako za tu lovu ima nesto dobrih polovnih? Hvala...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 3:35 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji mobitel izabrati od ova dva, huawei p9 ili samsung a5 2017?

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
13 godina

Osobno bih radije p9, ali isprobaj oba, usporedi cijene i izaberi koji ti više odgovara. Po cijenama na njušci mislim da su tu negdje... 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji mob do 2000kn? bitna dobra kamera i fluidnost moba

0 0 hvala 0
14 godina
Potraži preko njuškala huawei nova. Lijepo zaokružen mobitel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok ljudstvo,
Trazim mob za sestru i prema slijedecem dvojba je izmedju 2 kineza.

Kakva je garancija za Xiaomi ako se narucuje preko neta????

5 Xiaomi MI 5 Na to2c oko 1600k
15 Huawei P9 Lite Njuskalo 1600kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Koji mobitel je bolji za gaming i romove, hvala. https://neutrinomobile.hr/smartphone/brand/homtom.html?p=1

1 HOMTOM HT7 PRO LTE DUAL 889 kn
1 HOMTOM HT17 PRO DUAL 899 kn

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Samo da ilustriram kako se na Njušci uz dosta sreće još uvije može dobro proći. Kažem još uvijek jer je muljatora više nego ikad i mislim da ne pretjerujem kad kažem da je svaki drugi oglas za mainstream modele lažan.

Dakle, jučer sam od rijetke poštenjačine za suprugu uzeo Galaxy S5 u praktički mint stanju, samo bez punjača: 700 kuna. Kad uzmemo u obzir da fantazisti traže još uvijek 800+ kuna za S4, rekao bih prilično dobar deal.

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alfeus kaže...

Koji mobitel je bolji za gaming i romove, hvala. https://neutrinomobile.hr/smartphone/brand/homtom.html?p=1

Za romove su ti ovi no nameri totalna frula. Vjerojatno ćeš biti osuđen na stock kakav god da je, osima ako neki entuzijast negdje uspije natjerati rom za neki drugi mobitel da radi na njemu.

13 godina
neaktivan

Za 1900 kn u dućane je stigao stvarno solidan lenovo k6 note 32gb interne 3gb radne kamera ista kao i s p2 metalan otisak prsta i 4000 mAh baterija za 200 300 kn bolji od p9 litea a516 j5 j7 i sličnoga... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 22:23 (andi.cro).
15 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!

Ispricavam se sto bump-am ali mi treba hitno odgovor, u strašnoj sam nedoumici hahah. I da, odakle naručiti Axon ako smatrate da je bolji? 3T se može naručiti direktno sa oneplus europske stranice zar ne? Bio sam nekako uvjeren da nema boljeg moba u tom cjenovnom rangu od oneplus 3t-a i onda sam naletio na Axon 7 i od tad sam u kompletnoj konfuziji hahah

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 1:19 (Zeppe).
11 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
Zeppe kaže...

Ispricavam se sto bump-am ali mi treba hitno odgovor, u strašnoj sam nedoumici hahah. I da, odakle naručiti Axon ako smatrate da je bolji? 3T se može naručiti direktno sa oneplus europske stranice zar ne? Bio sam nekako uvjeren da nema boljeg moba u tom cjenovnom rangu od oneplus 3t-a i onda sam naletio na Axon 7 i od tad sam u kompletnoj konfuziji hahah

Axon 7 za mene definitivno.

Podjednaki su u svemu osim što: ZTE podržava SD karticu ( i to do 256 GB bez kemijanja), već to mi je dovoljno da presudi, a osim toga moćniji i kvalitetniji je zvuk. I baterija dosta bolja. Eh da i vrlo bitno: brži prijenos podataka putem usb-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 10:03 (Yo Momma).
14 godina
Axon ako je multimedija bitna, kvaliteta zvuka pogotovo. U ostalome, OP3T je bolji
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hmmm sad ste me zamislili hahah, sinoć sam se skoro odlučio ponovo za 3T. Imam samo još jedno pitanje, pročitao sam da su updatom makli stock android look sa axon te da je sada jedini MiUI koji nema app drawer. Je li to istina ili ne posto mi je to doista bitno u vezi odabira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zeppe kaže...

Hmmm sad ste me zamislili hahah, sinoć sam se skoro odlučio ponovo za 3T. Imam samo još jedno pitanje, pročitao sam da su updatom makli stock android look sa axon te da je sada jedini MiUI koji nema app drawer. Je li to istina ili ne posto mi je to doista bitno u vezi odabira...

MIUI nije oficijalni softver za ZTE, nego za Xiaomi. Za ZTE se zove MiFavor. I da, MiFavor nema klasični stil sa početnim zaslonima i ladicama sa aplikacijama, kao što i nema puno kineskih proizvođača. Ali to te ne treba brinuti . Lijepo skinešNova launcher , ili ZenUI launcher , ili Evie Launcher, ili... i imaš sve što ti srce poželi.

15 godina
neaktivan

Trebao bih savjet. Nudi mi se u firmi slijedeća tri mobitela

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Nekako za sad naginjem najviše prema P9 Lite, ali još nisam načisto ... Bit će mi poslovni mob pa mi je bitna baterija i da je kamera što bolja. Igre mi nisu bitne i neću ih igrati...

[url=http://mowned.com/gp][img]http://mowned.com/sig/gp.smart.jpg[/img][/url]
15 godina
neaktivan
bodija kaže...
Zeppe kaže...

MIUI nije oficijalni softver za ZTE, nego za Xiaomi. Za ZTE se zove MiFavor. I da, MiFavor nema klasični stil sa početnim zaslonima i ladicama sa aplikacijama, kao što i nema puno kineskih proizvođača. Ali to te ne treba brinuti . Lijepo skinešNova launcher , ili ZenUI launcher , ili Evie Launcher, ili... i imaš sve što ti srce poželi.

Ma bio sam i prije gledao xiaomi pa mi je to ostalo u glavi haha, moja greška. Ma gledao sam recenzije Axona i prije je imao stock android opciju al su je očigledno maknuli. Hvala na prijedlozima i pomoći.  😊

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice