Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.510.329
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
U Extrem digitalu je trenutno najniža cijena,zanimljivo.
Jel u njega može ići micro sim kartica od operatera, ili samo nano.
15 godina
kran kaže...
U Extrem digitalu je trenutno najniža cijena,zanimljivo.
Jel u njega može ići micro sim kartica od operatera, ili samo nano.

Samo nano-SIM. Možeš imati 2 komada ali onda žrtvuješ SD karticu.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo ga, P9L... Na slici je i hladnjak, jebiga, makar će Stipe biti zadoovoljan

Hvala svima na savjetima....

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Evo ga, P9L... Na slici je i hladnjak, jebiga, makar će Stipe biti zadoovoljan

Hvala svima na savjetima....

Bit ćeš jako zadovoljan

15 godina
neaktivan

Ja bih uzeo s7 bez razmišljanja, ja i žena smo imali iphone 4s, ja sam prešao na lg ona i dalje tupi po iphonu te sam kupio iphone se za rođendan, ne znam da li je neka greška ali zaslon od 4s mi ima bolje boje, ovaj se kao da ne prikazuje dobro bijelu boju.

16 godina
Gdje si ga kupio, jel to cisto bijeli ili srebreni.
17 godina

Bijeli; htjeo sam zlatni, ali mi je, ono, šta ja znam, ružan...

Odmah sam mu stavio i ovu masku jer mi mobitel voli nekako pobjeć sa lanca i krenut u slobodu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
@druzeta

Možda ti nešto nije ispravno sa SE, display je definitivno bolji, kontrastniji i bolji/širi raspon boja nego staru 4S.
Btw to je IPS zaslon sa quantum dot tehnologijom.
13 godina
ijurjevic kaže...

Pozdrav ekipa.

Imam dilemu između Iphone SE 64GB i Samsung S7 32GB. Razlika u cijeni nije velika pošto bi išao preko TELE2 paketa. Veličina ekrana mi ne igra toliko. Čak mi je 4" nekako prirodnije. Dakle ako izuzmemo display koji je kod Samsunga svakako bolji, ali i dosta veći, zbilja neznam što odabrati. Šta mislite?

Nema usporedbe tu, naravno S7

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
17 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...

Dilema (cijena je ista u lipu):

Kupljen je P8 Lite. Svugdje na netu piše da je dobio službeni Android 6.0 ali meni mobitel javlja da nema ažuriranja a na službenim stranicama nema linka za download? WTF? Ima tko još P8 lite?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
Prince-Artas kaže...
Prince-Artas kaže...

Dilema (cijena je ista u lipu):

Kupljen je P8 Lite. Svugdje na netu piše da je dobio službeni Android 6.0 ali meni mobitel javlja da nema ažuriranja a na službenim stranicama nema linka za download? WTF? Ima tko još P8 lite?

Ja sam skidao ovdje i po ovom postupku već dosta vremena prošlo i sve 5. Ak ti kaj zatreba kontaktiraj me na PP.

17 godina
protjeran

Probat ću danas/sutra kad uhvatim vremena. Tnx

UPDATE: Uspio...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 19:56 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ovako, imam jedan neuobičajan upit;

Tražim nekakav mobitel koji nije smartphone u pravom smislu riječi.

Neki zahtjev je da ima 3g i koliko toliko dobru kameru (ne dobru u biti, nego upotrebljivu).

Služio bi za slušanje muzike tijekom rekreacije i eto kao drugi mobitel koji se ne koristi svakodnevno.

Tražim neku jeftinjaru u smislu onih starih Nokia i sl., ali tada i nisam bio u tome nešto pa ne znam koji su modeli bili dobri.

Preko njuškala do nekih 300 kn neki samo da radi, da ima 5mp kameru i da se može muzika slušati, tj. da ima sd card slot.

0 0 hvala 0
16 godina

Našao sam novi P9 lite i to jači model 3/32 u oglasniku za 1600 kn ali čovjek nema račun jer je uzeo preko firme više mobitela, sad razmišljam da li je rizik to uzeti bez garancije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 19:28 (kran).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
kran kaže...
sad razmišljam da li je rizik to uzeti bez garancije.

Ajd, samo ti razmišljaj jel to rizik, tu je stvarno potrebno duboko razmišljanje.

8 godina
neaktivan
Nemoj uzimati ni slucajno...
9 godina
neaktivan
kran kaže...

Našao sam novi P9 lite i to jači model 3/32 u oglasniku za 1600 kn ali čovjek nema račun jer je uzeo preko firme više mobitela, sad razmišljam da li je rizik to uzeti bez garancije.

Čuj nema račun jer je uzeo preko firme, inače račune dobiju samo privatne osobe hahaha..

Pa nek uzme račun i napravi kopije i eto ima..

A garanciju mora imati svaki uređaj posebno, pa nije ih dobio u vreći za smeće, neko svaki u svom pakiranju. 50 uređaja, 50 garancija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 19:32 (AnđeoGabrijel21).
9 godina
kran kaže...

Glupost, kupio sam mobitel od čovjeka koji ga je uzeo preko firme i uredno mi je dao račun koji mu je isprintala firma u kojoj radi.

16 godina
Ne znam stvarno, kaze da ne moze do racuna, a garantni list se nalazi u kutiji, a sto vrijedi kada bez racuna ne vrijedi, u slucaju kvara uredaj se nosi na mjesto gdje je kupljen.
15 godina
kran kaže...

sad je lik digel cijenu na 1700 i piše da ima račun, zanimljivo.

17 godina
Vjerovatno ga treba zaobici...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baš zanimljivo! kakav je to sada račun nabavio, piše da ih je kupio u ht centru a onaj pecat nije od ht.
14 godina

Xiaomi Mi4c u Neutrinu (2GB RAM/16ROM, HR) ili Xiaomi Redmi 4 Prime (3/32) negdje vani? Cijena je otprilike ista, 1200 kn ili oko 160 € za Redmi 4 Prime. 

Specifikacije:

Xiaomi Mi4c ili Xiaomi Redmi 4 Prime 

Zanima me koji je jači procesor, Snapdragon 625 ili (malo stariji) Snapdragon 808? 

Vjerojatno bih stavio na mob neki AOSP rom, ali ne odmah, nego tek kad ustvrdim da je sve ok sa hardverom ( i da li se može otključati bootloader  )

0 0 hvala 0
13 godina

808~650 samo 808 ima jači gpu. Tako da, da. Jači je 808 od 625

16 godina

trebam preporuku mobitela do 1000 kn. mora bit nekoristen, a mislio sam uzet preko njuskala. narucivanje s kineskih stranica ne dolazi u obzir jer je hitno i trebo bi kupit do ponedjeljka. znaci sto se danas najbolje moze uzet za 1000 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Probaj piknuti P8 lite sa njuške ako ih još ima

16 godina

To sam i mislio, ali sam ipak pito da vidim ima li neka bolja ponuda. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Lenovo c2 power u linksu ili GM 5d u sancta domenici su dobra kupnja za tu lovu svakako

0 0 hvala 0
13 godina

Ovaj Lenovo je 0 naspram P8 lite, a za ovaj GM 5d nemrem nigdje naći specke kako spada, mada ne izgleda loše ovako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Pazi samo na to da Xiaomi Mi4c nema mogućnost proširenja memorije preko microSD kartice. Naravno, ako ti 16GB (možda slobodnih 11GB) nije dovoljno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice