Jesi ikad koristio veći mob? Navikneš se brzo! A i masu je bolji po svemu od cjenovne konkurencije :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3k kn novo iz dućana O+O3 je bez ikakve konkurencije
Nista vece od 5.2" ne dolazi u obzir, bilo bi pozeljnije 5
@bill_jobs To mi je budget, a ovi telefoni mi se svidaju, jeftiniji su, ali ako ima nesto bolje izdvojio bih malo vise (do 3000)
Ako vec mora biti A5 2016, nemoj za njega dat vise od 2000kn jer od toga vise niti ne vrijedi. Ali mislim da se isplati prilagoditi na velicinu ekrana od O+3, s obzirom na sve druge prednosti.
3k kn novo iz dućana O+O3 je bez ikakve konkurencije
oneplus3 nema na nabavi...gdje ga ima za te novce kod nas?
Ako vec mora biti A5 2016, nemoj za njega dat vise od 2000kn jer od toga vise niti ne vrijedi. Ali mislim da se isplati prilagoditi na velicinu ekrana od O+3, s obzirom na sve druge prednosti.
Kosta 2250kn u jednoj trgovini.. Mislim da je okej cijena. Jos se dvoumim, jednostavno mi se svida dizajn, to staklo, kao i na xperia m5, mana m5 je sto ima malo losiji ekran, ali ima bolju kameru.
Bio sam u t-comu i probao uzeti svaki uredaj u ruku, taj a5 mi je na knap za jednu ruku, sve vise od tog bi mi bilo previse ;) Nosam ga po dzepovima stalno, gledam da ne stavljam u hlace, ali moram, tako da sve vece nebi stalo. Oopce nisam neki extremni da cu igrati na njemu, niti mi treba 4gb rama, kao sto rekoh najvazniji mi je dizajn, kvaliteta izrade, ekran i kamera.
Kakva je kamera na tom a5? Valja cemu? M5 je skuplja za 500kn, ali neznam dali mi treba slowmo recording i "bolja kamera" od a5.

Ali mi je samsung ljepsi , dobijem garanciju tu u Osijeku, ne moram se zezati slanjem ako nesto nevalja. Najradije bi htc one m9, ali mi je zao dati toliko para.
EDIT: Mislim da ce biti vise no dovoljan za fb, insta i sl.

Uzmi Oneplus 3 i doplati jos 20€ i imas pravo na novi ako ti padne i razbije se.. Inace,normalna garancija je 2 god.

frendica me zamolila za savjet koji mob da uzme, ima tipa u SD koji joj moze sredit 50% popust
5-5,1" je max velicina, treba joj veliki storage i da je fluidan OS, nema limita u cijeni
jel S6 128GB dobar izbor?
frendica me zamolila za savjet koji mob da uzme, ima tipa u SD koji joj moze sredit 50% popust
5-5,1" je max velicina, treba joj veliki storage i da je fluidan OS, nema limita u cijeni
dovraga, ostavio sam u toj SD već preko 30.000 kn. Moram postat frendica...
sad gledam i HTC 10...nesto je sitno veci i ima micro sd slot...ima li netko neku preporuku a da je imao te mobitele kod sebe...
Jel vas ti kinezi plaćaju kad ih ovako reklamirate i preporučujete..
Topic se može locat..
A svi koji kupuju novi mobitel, zna se što trebaju kupit, jel'..
Ili nešto drugo?
Sony i Samsung ne dolaze u obzir jer nude premalo za previše para.
3 | Huawei P8 |
---|---|
4 | LG G3 |
8 | Nexus 5X |
0 | HTC One M8 |
Htc 10 svakako prije S6. Moj izbor bi bio S7 + Sd kartica
Jel vas ti kinezi plaćaju kad ih ovako reklamirate i preporučujete..
Topic se može locat..
A svi koji kupuju novi mobitel, zna se što trebaju kupit, jel'..
ne vidim di je problem? Mi koji imamo kineze smo zadovoljni s njima. Budget mobiteli u tom cjenovnom rangu od renomiranih tvrtki im ne mogu stati uz bok. npr. Samsung J3 i Xiaomi redmi3 pro.
Da imam novaca i ja bih sebi kupio mobitel za 5000kn, ali nemam. Zasto ne bih preporucio nesto s cim sam zadovoljan?
Ili nešto drugo?
Sony i Samsung ne dolaze u obzir jer nude premalo za previše para.
Oke znači G3 ispada definitivno.
Huawei P8 ili Nexus 5x?

Pozdrav, možete li mi pomoći pri odabiru telefona između 2000-2500 kn.
Ja sam razmisljao o Huwaei P8, ali nisam dugo uzimao mobitel i ne pretam trendove (omjer cijene i kvalitete).
Svi savjeti su dobrodošli a može i preporuka mobitela i ako je malo skuplji ali da se isplati izdvojiti jos novaca za njega.
Hvala.
kupujem novi mobitel,do 2k,pretplata u tele2
dvojim se između ovih:
1. samsung galaxy a5 2016
2. samsung galaxy j7 2016
3. huawei honor 5x
4. huawei p9 lite
šta bi mi bilo najbolje i zašto ?
hvala unaprijed
Mislim se između LG G3 32gb i Xperie Z3 pa me zanima koji je po vama bolji, vidim da su sa memorijom i procesorom isti, jedini nedostatak mi je to sto je u xperie z3 integrirana baterija?
Po meni Z3 ako ništa drugo zbog trajanja baterije, mada nije izmjenjiva tako lako...
Po meni Z3 ako ništa drugo zbog trajanja baterije, mada nije izmjenjiva tako lako...
Čitao sam u vezi G3 da ima neki problema u vezi softwera da zna zezati pa se mislim mogu uzeti G3 za 2200, a Z3 za 2550 nije neka velika razlika u cijeni, premda imam LG G2 mini i zadovoljan sam s LG-jem evo dvije godine radi bez problema.
Izbor sam suzio na dva mobitela. Ako mozete da glasate Huawei P8 ili LG Nexus 5x (32GB)
12 | Huawei P8 |
---|---|
1 | LG Nexus 5x |
kupujem novi mobitel,do 2k,pretplata u tele2
dvojim se između ovih:
1. samsung galaxy a5 2016
2. samsung galaxy j7 2016
3. huawei honor 5x
4. huawei p9 lite
šta bi mi bilo najbolje i zašto ?
hvala unaprijed
ja bih P9 lite (3gb ram verzija). ovi A5 bi izgleda kao da stalno pokusavaju nesto malo pomalo dizati, a da odrzavaju cijenu. doduse malo sam i subjektivan jer me nervira ogromna količina bloata na samsungu.
m8s ili m8? m8s je skuplji za 450kn, ali vidim da je po specifikacijama slabiji, dakle novi m8 je 2000kn
novi galaxy a5 2016 je 2250kn
Sto uzeti? Galaxy m ise svida, jedino sto je malo slabiji od obicnog m8 i nema slowmo recording, nema mogucnost refokusiranja i sl. Ali bolji zaslon i noviji je, kvaliteta izrade takoder na nivou sa htc-om.
Neznam, dajte misljenja. Meni je taj obicni m8 najvise svida nekako, dual kamera mi odgovara, jer mi sluzi iskljucivo a insta, fb, tako da bi se savrsen poklopilo.
MEIZU M2 - imao sam ga manje od pola godine. Huawei prije njega. Za MEIZU mogu reć da mu je baterija odlična, a sve drugo nije tako dobro koliko se ovjde hvali. Osvjetljenje je loše. Slabo se vidi po danu. Najveća zamjerka je na imeniku i pozivima. Imam nekih 600 telefonskih kontakata u imeniku i njemu treba vremana i vremena dok otvori imenik, dok pronađe nekog po imenu i dok prepozna kod dolaznog poziva tko zove. U glavnom, dopizdio mi je brzo i utopio sam ga - doslovno.
Sada imam samsun J5- koji je otprilike isto koštao u HGSpotu kao i MEIZU M2. Je da ima manje RAMA (1,5GB), manje unutarnje memorije, ali radi puno bolje - vjerovatno bolji procesor. Baterija traje isto dva dana, ne šteka, ne zastaje nikad, vidi se sve po najjačem suncu i to kad nije osvjetljenje pojacano do kraja, imenik radi perfektno i nema razloga da ga ubijem kao što sam MEIZU utopio. I sad mi nije jasno tko i zašto piše recenzije koje nikako ne odgovaraju stvarnom stanju. Stalno se ovdje hvale neki mobiteli koji nisu marka jer se kao dobije više za iste pare nego kad kupiš neki brand. EEE, pAAA nije tako. Dobije se više smeća. Sve su to samo brojevi, nabacano svašta unutra, jedno s drugim ne paše i ne radi kako treba.
Eto toliko