Kolega ima ZTE i radi dobro. Xiaomi je isto dobar i kvalitetan,ja bih uzeo Redmi Note 2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di je najeftiniji Galaxy s6 da se moze na 24mj otplacivati?
Hvala

Bok, koji je po vama najbolji android mob do 800kn?
Može i rabljeno, ali sa garancijom
Trenutni best buy za 2000 kn ici ce na rate pa bi bilo dobro da se može nać u našim dućanima :)
Da imam cash uzeo bi ga u obzir.
Na njuškalo se nude novi A5 sa garancijom za 1800 kn. To bi bio stvarno vrlo dobar izbor ako navedeni problemi nisu česti. Na recenziji na mob.hr je dobro ocijenjen ali upravo je cijena mali problem jer u dućanima ide iznad 2 soma.
Nažalost moram razdvojit njuškalo i trgovine jer nemamo svi cash za kupovat na njuškalu.
Jučer sam bio kod susjeda servisera mobitela i reko mi je da izbjegavam kineze u širokom luku.Vidim da se ni vi niste baš osvrnuli na one kineze koje sam izdvojio za 1500.
Koje kineze i zbog čega?
meizu,xiaomi ,zopo jer je kao kopija oppa ....
Uglavnom kao da kad ih primi u ruke vidi da je to nešto žnj.
Ali stvarno tko može reć da je koristio nekog kineza 2 godine i daje i dalje bio funkcionalan bez problema. Sa ovim brandovima znamo na čem smo
Bok, koji je po vama najbolji android mob do 800kn?
Može i rabljeno, ali sa garancijom
Možda S2 ? Kolega ga ima i dobar je (držao sam ga u ruci).
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-i9100-oglas-8797393
Da imam cash uzeo bi ga u obzir.
Na njuškalo se nude novi A5 sa garancijom za 1800 kn. To bi bio stvarno vrlo dobar izbor ako navedeni problemi nisu česti. Na recenziji na mob.hr je dobro ocijenjen ali upravo je cijena mali problem jer u dućanima ide iznad 2 soma.
Nažalost moram razdvojit njuškalo i trgovine jer nemamo svi cash za kupovat na njuškalu.
Jučer sam bio kod susjeda servisera mobitela i reko mi je da izbjegavam kineze u širokom luku.Vidim da se ni vi niste baš osvrnuli na one kineze koje sam izdvojio za 1500.
Koje kineze i zbog čega?
meizu,xiaomi ,zopo jer je kao kopija oppa ....
Uglavnom kao da kad ih primi u ruke vidi da je to nešto žnj.
Ali stvarno tko može reć da je koristio nekog kineza 2 godine i daje i dalje bio funkcionalan bez problema. Sa ovim brandovima znamo na čem smo
ja mogu reci,Huawei u8650 radi bez problema 4godine i nije niti jednom bio na servisu..
Ne znate na čemu ste.. Cijenu proizvoda ime podigne najmanje za 30% ..
I samsung i sony i lg,svi oni imaju vrhunske uredaje no takoder i razni kinezi imaju odlicne uredaje(huawei,xiaomi,meizu,oneplus)..

trebam best buy android do 1000 kn i do 1500 kn
novo, njuškalo
nema specijalnih zahtjeva
Onda plati više i dobi manje i ok.

Pa Huawei i Xiaomi sigurno nisu u istom košu kao NOA, MeanIT, iGET...
Moj Zopo ima preko 2god,korišten kao službeni umjesto Nokie a sad dolazi RM note2 jer ga je šteta propustiti za 150$.Usporedi šta nude kinezi za isti novac koji daješ za brand mob.
uzet cu onda kineza nekog al dobro cu pogledat
Pojam "kinez" je jako širok pojam.
Postoje jaki "kinezi" koje bez problema idu bok uz bok sa poznatim svjetskim kompanijama.
Kompanije kao Asus i Lenovo nisu jeftini "kinezi", to su velike kompanije koje duže vrijeme vladaju nekim drugim IT tržištima.
Onda imamo kompanije kao Xiaomi koje su izrazito jake na mobilnom tržištu i apsurdno je napisati da se npr. Xiaomi ili OnePlus flagshipovi ne mogu uspoređivati s npr. Samsungom (koji je također istočnog podrijetla).
Vidim da se spominje Huawei, vi shvaćate da 45 od 50 najvećih svjetskih teleoperatera ima Huawei infrastrukturu, odnosno koristi nekakav oblik usluge.
Između ostalog, Huawei sam proizvodi svoj SoC.
Ljudi upotrebljavaju pojam "kinez" kod mobitela istočnog podrijetla, generičkih mobitela itd.
Onda bi isto tako mogli nazvati HTC, LG, Samsung i Sony kinezima jer ono, ovaj je iz Taiwana, ovi dva su iz Koreje, ovaj je iz Japana i slične nebuloze.
uzet cu onda kineza nekog al dobro cu pogledat
pogledaj Xiaomi redminote 2 s giztopa ili ako semozes rastegnit na RN3. ja imam RN2 i leti. prezadovoljan sam
uzeo bi ga u ducanu ko ce ga cekat majku im kosooku
uzeo bi ga u ducanu ko ce ga cekat majku im kosooku
Rade naruci sa giztopa ak ti netreba hitno..ustedis par stotki
problem je u tome sto nemam karticu nego kes
problem je u tome sto nemam karticu nego kes
Jedino neko da ti naruci ko ima PayPal ili kupit ovak, jbga
a nis morat cu potrazit modela po ducanima
a nis morat cu potrazit modela po ducanima
http://www.wowshop.hr/xiaiomi-mi4i-white.html
pogledaj ovog. pala cijena, bio je 2500 do nedavno. meni bolji od RN2 (a imam ga) i manji ekran. lakse rukovat, 5.5 je malo... nezgodno. :D nakon sta mi je ispa 3 puta u 2 dana narucia sam kaljeno staklo i futrolu :D
ovo je iznad mog budzeta
nazalost morao sam ga smanjiti iz osobnih razloga na 1300
RM2 note 16Gb na njušci (Rijeka)1300 kn star 10 dana,probaj još spustit cijenu.

Ok,pogledat ću za sebe samo da vidim kakav je jer nestrpljiv sam da dođe moj sa giztop-a.
ja sam iz ST-a, ako zelis RN2 vidit u zivo javi mi se na pp

Jel se isplati dat 400 kn za Lumiu 535 koristenu manje od mj. dana s garancijom?