Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.473
|
čitano: 12.955.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ma Android masterrace!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Haker_x kaže...
CroDexter kaže...
Koristio sam iPhone 3GS 2 godine i LG G2 godinu i po i sad Lumiu 830 2 mjeseca i mogu reci da Win phone jako zaostaje za oba. Kamera se otvara predugo, pola aplikacija se pokrece uz poruku resuming, selectanje i ispravljanje teksta ne radi kako treba, tipkovnica tako-tako. Aplikacije postoje ali nisu mi u rangu ostala dva OSa. Slazem se de za low end uredjaje mozda bolji win jer ce vjerovatno raditi istom brzinom citavo vrijeme. A i aplikacije u storu su sigurnijevubodnosu na android. Eto, je*ena tipkovnica. Na iphonu i lg nikad problema.

Poredi LG G2 sa Quad Coreom 2.26Ghz i 2GB rama sa Lumiom 830 koja ima Quad core 1.2Ghz i 1GB rama, znači otprilike LG G2 duplo jači i brži, i ti našao to dvoje da porediš ? E bravo

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=6638

ma i da ima jaci cpu opet sta ti to znaci kad aplikacije nisu na razini onih na androidu, nije isto messenger ili facebook aplikacija za android i wp, totalno se vidi koliko jos wp mora napredovati da bi bio na istoj razini kao android, wp bi koristio samo na uredajima do 700 kn jer androidi do te cijene ne rade bas bajno jel... ali wp za 1500 kn nema sto trazit pored androida za te novce 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 16:07 (domac5).
10 godina
Što se mene tiče, jedina mana windows phonea je nedostatak aplikacija (iako ih ima sve više)... WP puno je fluidniji i stabilniji od Androida u istom cjenovnom rangu...

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
roby27 kaže...
haker28 kaže...

Ne znam gdje bi stavio, ali danas mi je izašao plaćeni post na FB-u u kojem netko dijeli novu Sony Experia Z5 vrijednu oko 5000 kn, no slučajno sam zatvorio stranicu pa nisam stigao vidjeti što treba napraviti niti tko ju dijeli. Ima netko neku info, je l netko vidio tu reklamu?

https://www.facebook.com/TechnoMarket.hr?sk=app_254099834753058&app_data=https://www.socialapplications.co//tab/photocontest/view/index/id/8173||utm_source=Technomarket|utm_campaign=d730a153ab-2015-10-23-strasno|utm_medium=email|utm_term=0_c124f95cef-d730a153ab-331526577

Hvala ti puno! To je to - nova Experia Z5 za fotku na temu Halloweena. Technomarket dijeli.

10 godina
Ovako želim si kupiti mobitel srednjeg ranga za oko mi je zapeo LG G4c ali bi ipak voli uzet si nesto sa 2 gb RAM-a.
Dobar mi je Sonyev M4 aqua ali kako ima Snapdragon 615 kao i na svakom modelu s tim procesorom igranje tezih igrica pomalo zapinje, a meni je bitan gaming.
Možete li mi vi preporuciti sto da napravimili mi predlozit neki mob?

0 0 hvala 0
14 godina
M4 Aqua ima 720p zaslon i ne predstavlja problem za Snapdragon 615.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Na svakoj recenziji kojoj sam dosad gledao svaki mob koji ima snapdragon 615 muči se s igrama dok 410-ka sa adreno 306 radi perfektno

0 0 hvala 0
10 godina
Lumia 640 XL, Asus Zenfone 2, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy A5

0 0 hvala 0
14 godina
6996 kaže...
Na svakoj recenziji kojoj sam dosad gledao svaki mob koji ima snapdragon 615 muči se s igrama dok 410-ka sa adreno 306 radi perfektno

To je nemoguće jer 615 ima dosta jači GPU nego 410

10 godina
Da znam ali qulacomm je malo zeznu stvar pa rad nije tako uglaďen
Iako je 615 dosta jači nije fku
fluidan pri igranju igara
Ako ne vjeruješ pogledaj pokoju recenziju na Smartphonehrvatska kada se testiraju gaming preformanse M4 aque.
12 godina
neaktivan

Ne razumijem što tebi znači fluidno? Pa ne možeš od Adreno 405 napravit Adreno 430 za istu paru! Adreno 405 bez problema obavlja sve grafički intenzivnije zadatke i usporedba sa 306 nema nikakvog smisla jer 306 je sada ok, ali čim developer nadogradi aplikaciju bye-bye performansama. Dok je 405 noviji i fizički jači i više je futureproof. Ako želite iznimnu fluidnost nabavite si konzole ili PC, mobilni uređaj nije namjenjen gejminu. Ako pak mislite bit gejmer na mobilnom uređaju, onda će to i koštat, kao uostalom i na konzolama i na PCu. I to je to.

17 godina

S615 je dobar na 720p sve iznad i ne baš. Lake igre da ostalo ne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odradite neki brzinski vote ukoliko vam nije problem. Ne pitajte me zašto ovi modeli kad može i puno bolje u ovom cjenovnom rangu. Nije do mene. :D
Prije 2 dana sam dobio dobre savjete, ali eto osoba koja uzima mobitel ima neke fiks ideje...boja mob., ne online narudžba i još svašta nešto  pa su samo ostale ove opcije.

Zahvaljujem unaprijed

7 Microsoft Lumia 640 DS
0 HTC Desire 526G
0 HTC Desire 510
11 LG Spirit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ma i da ima jaci cpu opet sta ti to znaci kad aplikacije nisu na razini onih na androidu, nije isto messenger ili facebook aplikacija za android i wp, totalno se vidi koliko jos wp mora napredovati da bi bio na istoj razini kao android, wp bi koristio samo na uredajima do 700 kn jer androidi do te cijene ne rade bas bajno jel... ali wp za 1500 kn nema sto trazit pored androida za te novce 

Što se tiče facebook i messanger aplikacija to baš i nije potrebno na WP-u, ja sa internet explorerom imam sve što ostali sa facebook + messanger aplikacijom. Odkad su uveli da se mora messanger posebno instalirati za chat ne koristim facebook aplikaciju nikako, samo preko browsera.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
17 godina
Haker_x kaže...
domac5 kaže...

Što se tiče facebook i messanger aplikacija to baš i nije potrebno na WP-u, ja sa internet explorerom imam sve što ostali sa facebook + messanger aplikacijom. Odkad su uveli da se mora messanger posebno instalirati za chat ne koristim facebook aplikaciju nikako, samo preko browsera.

Tebi nije potrebno, večini je., kako ću dobiti poruku od nekog s messengera ili cu ici svakih 5min provjeravat u browser jel šta stiglo?. A kako će me tek onda neko nazvati preko messengera/obavit videopoziv,, ah da to ješ nema za windows phone tj korisnicima to ne treba -.-

12 godina
neaktivan

Tješe se da ne treba dok gledaju ono ''coming soon to WP'' a devovi uredno izbacuju iste stvari za iOS/Android. Lumie su dobri telefoni, ali sa nikakvom podrškom i to je to, kao stare Symbianke nekad.

16 godina
neaktivan
bik kaže...

Tebi nije potrebno, večini je., kako ću dobiti poruku od nekog s messengera ili cu ici svakih 5min provjeravat u browser jel šta stiglo?. A kako će me tek onda neko nazvati preko messengera/obavit videopoziv,, ah da to ješ nema za windows phone tj korisnicima to ne treba -.-

To jest, video i audio poziv na facebooku nikada ne koristim, video inače nikada, a audio samo ponekad preko skype-a, vibera ili whatsapp-a. Nije mi to palo na pamet zato što ne koristim, zbog toga nekima treba, podsjeti me da znam da neki preko facebook messangera kontaktiraju s rodbinom u inostranstvu preko video poziva.

bubimir13 kaže...

Tješe se da ne treba dok gledaju ono ''coming soon to WP'' a devovi uredno izbacuju iste stvari za iOS/Android. Lumie su dobri telefoni, ali sa nikakvom podrškom i to je to, kao stare Symbianke nekad.

Ja na WP-u imam skoro sve što treba, osim jedne aplikacije koja ima na Androidu i na iosu ali nema na wp-u(raiffeisen mobilno bankarstvo). Srbija ima, Hrvatska ima, ali BiH nema RmB aplikaciju za Windows Phone... To je jedina aplikacija koja mi fali na WP-u.

HR HR
BiH BiH
SR SR
http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
Pod fluidno mislim da nema nekih većih štucanja i u umiranja
A pod gaming mislim onako nekad si razbit dosadu tako što ću odvozit koji krug u Real Reacingu 3 ne mislim na ništa pretjerano, ali koliko sam gledao po internetu na snapdragonu 615 ima trzanja i zapinjanja iako je octa core.
17 godina
neaktivan

.. kakvi su dojmovi za lenovo a5000 i vibe p1m? .. treba nam nesto do 1600kn, na rate, i da klinac moze nesto i zaigrat

unaprijed zahvalan!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz ekipa, treba mi novi mobitel do 1300-1400 kuna maximalno, nebitno da li je android ili neki drugi, samo da radi fluidno jer redovito multitaskam... fb, messenger, viber, whatsapp, gmail...zaslon do 5 inca.

trgovina nebitna, samo da je ok sa reklamacijama ukoliko bude potrebna. (samo hrvatske trgovine)

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
6996 kaže...
Pod fluidno mislim da nema nekih većih štucanja i u umiranja
A pod gaming mislim onako nekad si razbit dosadu tako što ću odvozit koji krug u Real Reacingu 3 ne mislim na ništa pretjerano, ali koliko sam gledao po internetu na snapdragonu 615 ima trzanja i zapinjanja iako je octa core.

Sekiraš se bezveze. 615 odlično radi i na 1080p uređajima. Evo, imaš i video gdje RR3 radi bez frke

10 godina

od 14 minute gledajte primjeti se na videuu da trza katkad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 17:24 (6996).
10 godina
csgoplayer kaže...

pozz ekipa, treba mi novi mobitel do 1300-1400 kuna maximalno, nebitno da li je android ili neki drugi, samo da radi fluidno jer redovito multitaskam... fb, messenger, viber, whatsapp, gmail...zaslon do 5 inca.

trgovina nebitna, samo da je ok sa reklamacijama ukoliko bude potrebna. (samo hrvatske trgovine)

probaj sa Sony Xperiom E4g

11 godina
neaktivan
6996 kaže...
csgoplayer kaže...

nemoj mi probaj :P trebam pouzdan i siguran mobitel koji nece pocet stekat nakon 2 dana koristenja :)

14 godina
6996 kaže...

od 14 minute gledajte primjeti se na videuu da trza katkad.

615 je najjače kaj ima na 720p, osim ako si ne misliš uzet dosta skuplje sony z3c, z5c ili iphone 6. HTC je u svoj najnoviji top model sa ekranom od 1080p stavio taj isti 615. 

Ako ponegdje zatrza to može biti i od niz drugih faktora i neće utjecat na igrivost.

@csgoplayer

Meizu M2

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 17:37 (zuper).
11 godina
neaktivan
zuper kaže...

@csgoplayer

Meizu M2

zuper hvala legendo :) pogledo sam sad i procito par reviewa, te takodjer nasao m2 temu na ovom forumu... definitivno mi se cini kao najbolji odabir za tu lovu

10 godina
csgoplayer kaže...
6996 kaže...
csgoplayer kaže...

nemoj mi probaj :P trebam pouzdan i siguran mobitel koji nece pocet stekat nakon 2 dana koristenja :)

10 godina

Sto mislite o Huawei P8 lite?

0 0 hvala 0
16 godina

Zanimaju me dojmovi za Zopo Speed 7, ako je netko nabavio:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=zopo+speed+7

Po ovom se čini sasvim solidno:

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail: