Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.037
|
čitano: 12.513.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Čemu skupi ebay? Desire na Njuškalu imaš več od 1200kn, a Wildfire S od 1100kn. Moja preporuka su ipak HTC Desire HD i SGS I kojih se može pronaći za 1500-1700kn. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Čemu skupi ebay? Desire na Njuškalu imaš več od 1200kn, a Wildfire S od 1100kn. Moja preporuka su ipak HTC Desire HD i SGS I kojih se može pronaći za 1500-1700kn. 

Desire HD i SGS1 ne treba ni usporedjivati..

Desire HD je tolko sranje..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Koliko sam upoznat, te cijene su za polovne uređaje. A mislim da sa tako povoljnim / rabljenim uređajem dolazi i rizik da li je sve uredu sa njim.

A jedan od glavnih kriterija mi je velicina, mobitel sa ekranom preko 3.7" ili 4" mi nije privlacan,  to je na granici sa tabletom, zato Desire HD ispada.

I jos jedno pitanje:  Kako je moguce da htc, koji ima 2 godine garancije, na njuskalu novi, zapakirani ima samo godinu garancije??

16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Leglo kaže...

Desire HD je bolji od SGS-a u svemu. Da ne spominjemo ICS i Sense 4

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Intelovac123 kaže...
Leglo kaže...

Desire HD je bolji od SGS-a u svemu. Da ne spominjemo ICS i Sense 4

Jest bolji po softaware,ali mu je ekran los skroz..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan

Ekran nije jedino na mobitelu. Nije toliko strašan.

Na ovim uređajima je najbitniji software.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 11:17 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Calon kaže...

Koliko sam upoznat, te cijene su za polovne uređaje. A mislim da sa tako povoljnim / rabljenim uređajem dolazi i rizik da li je sve uredu sa njim.

A jedan od glavnih kriterija mi je velicina, mobitel sa ekranom preko 3.7" ili 4" mi nije privlacan,  to je na granici sa tabletom, zato Desire HD ispada.

I jos jedno pitanje:  Kako je moguce da htc, koji ima 2 godine garancije, na njuskalu novi, zapakirani ima samo godinu garancije??

Istina je da se radi o polovnim mobitelima s druge strane dok sa ebaya platiš carinu cijena uređaja te ispadne sigurno preko 2000kn, tako da je definitivno neisplativo.

Ne znam u kojoj je to sferi u granici sa tabletom ako je standard ekran od 4.2" + ?  Odi lijepo u VIP u Gajevoj, te si malo isprobaj mobitele sa ekranom od 4.2" + .

HTC Desire HD je u svoje vrijeme bio "best buy" , no kao što sam napisao nije niti SGS I puno lošiji. Koji god da izabereš od ta dva nećeš promašit. 

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ljudi a koji je najbolji mob sa max. 4'' ekranom do 2200 kuna,volio bi nov i bez pretplate...

Jaaaako sam blizu uzimanja HTC Evo 3D al je 4.3'' pa mi se cini kao malo prevelik...

Ovaj Google Nexus S me i dalje privlaci al nema ga kupiti na Univerzalno,nezz jel ima u Hrvatskoj u Tele2 ili tako negdje??

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 16:31 (Pezer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ovaj Google Nexus S me i dalje privlaci al nema ga kupiti na Univerzalno,nezz jel ima u Hrvatskoj u Tele2 ili tako negdje??

http://www.europatrade.hr/detalji_proizvoda.b22d6af4a1d94084adb28d4c9c0d3d9e.i9023fsavip-black-silver-nexus-s-gsm-samsung.aspx

14 godina
mario1990 kaže...
Pezer kaže...

http://www.europatrade.hr/detalji_proizvoda.b22d6af4a1d94084adb28d4c9c0d3d9e.i9023fsavip-black-silver-nexus-s-gsm-samsung.aspx

Niti cijena nije loša

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
mario1990 kaže...
Pezer kaže...

NIce!

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina

hvala na odgovoru...EVO 3D nisam drzao u ruci al imam osjecaj da ce biti prevelik...

btw. cijena je Ok na Univerzalno je jeftiniji 45KM(180 kuna) al ga nece vise nabavljati nestalo ga i kazu sad im dolazi samo galaxy nexus -.-'

14 godina
Pezer kaže...

hvala na odgovoru...EVO 3D nisam drzao u ruci al imam osjecaj da ce biti prevelik...

btw. cijena je Ok na Univerzalno je jeftiniji 45KM(180 kuna) al ga nece vise nabavljati nestalo ga i kazu sad im dolazi samo galaxy nexus -.-'

Pa imaš na netu dimenzije svakog živog i neživog uređaja pa si lagano možeš napraviti malu "repliku" od papira. Tako sam ja skužio da mi je O2X ipak bio prevelik.

13 godina
neaktivan

moze preporuka moba za 1000kn u T-moblie ponudi.Wi-Fi obavezan,sa solidnom memorijom i kamerom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ističe mi za 2 tjedna pretplata na lopovskom T-Mobileu,

nekako bih najradije uzeo Tele 2 pretplatu dalje, ali nekako mi se čini da nemaju pola mobitela na prodaju? sam u krivu?

Uzeo bih smartphone do 2k kn (nakon odbijenog popusta za pretplatu) - KOJI BI MI PREPORUČILI?

zapeo mi je za oko LGP990 Optimus 2x (ne znam jel on preko 2k kn doduše) i HTC  Wildfire S - ali nisam opće ziher da li imaju te u Tele2.

Hvala unapirjed na pomoći !

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bartender kaže...

ističe mi za 2 tjedna pretplata na lopovskom T-Mobileu,

nekako bih najradije uzeo Tele 2 pretplatu dalje, ali nekako mi se čini da nemaju pola mobitela na prodaju? sam u krivu?

Uzeo bih smartphone do 2k kn (nakon odbijenog popusta za pretplatu) - KOJI BI MI PREPORUČILI?

zapeo mi je za oko LGP990 Optimus 2x (ne znam jel on preko 2k kn doduše) i HTC  Wildfire S - ali nisam opće ziher da li imaju te u Tele2.

Hvala unapirjed na pomoći !

klik koliko sam skuzio da ga dobis za 2000 kn moras mjesecno trosit 200 i placat 100 kn 2 godine sto na kraju ispadne 7200 kn xD meni je uvijek bilo bolje uzet na bonove.

imaštu sve mobitele za pretplatu kod njih

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan

ma lol, te fore xxx sada i onda još Y godina još xxx

mislio sam 2k kn ukupno jednokratno

U TOM popisu šta si mi dao NEMA niti jednog od ovih finijih mobitela. wtf

Go for the eyes Boo, yaaar!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:00 (Bartender).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi koji mi je mob bolje uzeti,sad mi je zapeo i ovaj za oko,pa sad nezz procijeniti,razlika bi bila mislim 40 kuna(skuplji LG)...

LG bi uzimao ovamo preko Univerzalno,a Nexus u HR...

EDIT: Evo sad sam pogledao reviewe od iste ''tvrtke'' i procitao nekoliko recenzija...

Mobiteli mi se cine jako slicni,pa mi se tesko odluciti...

Pa ako nije problem da glasate i napisete ispod mali komentar zasto,ako ne onda samo jedno od toga hahah

1 LG Optimus 2x
14 Samsung Google Nexus S
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:49 (Pezer).

0 1 hvala 0
14 godina
Pezer kaže...

Ljudi koji mi je mob bolje uzeti,sad mi je zapeo i ovaj za oko,pa sad nezz procijeniti,razlika bi bila mislim 40 kuna(skuplji LG)...

LG bi uzimao ovamo preko Univerzalno,a Nexus u HR...

EDIT: Evo sad sam pogledao reviewe od iste ''tvrtke'' i procitao nekoliko recenzija...

Mobiteli mi se cine jako slicni,pa mi se tesko odluciti...

Pa ako nije problem da glasate i napisete ispod mali komentar zasto,ako ne onda samo jedno od toga hahah

Sta trollas toliko

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan

Pa zar neces uzet Evo 3D ..

A covjece odluci se jednom(na kraju ce uzet Lumia 800)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sunshine0123 kaže...

moze preporuka moba za 1000kn u T-moblie ponudi.Wi-Fi obavezan,sa solidnom memorijom i kamerom.

Pretplata ili?

15 godina
neaktivan

Ovako pošto planiram uzet pretplatu EXTRA Total S kod T-Mobile-a ( sad je akcija umjesto 100kn plaćaš 50kn, ugovor 2 godine) koja je meni sasvim dovoljna, 150min razgovora prema svim mrežama, 50sms-a đabe i 512mb interneta. Sada na Simpi potrošim 40kn mjesečno samo za 300mb interneta, ovdje za sitno love više dobijem 512mb i pozive.

Imam iPhone-a 4 za kojeg bi vjerujem dobio 1900kn, HTC ONE V bi me koštao 1000kn, a sa ostatkom love od prodaje bi plaćao tu pretplatu fino.

Kakav je taj HTC ONE V u usporedbi sa iPhone-om? Da li se netko igrao možda s tim mobitelom da mi kaže kako ide ICS na 1 jezgri i 512mb rama? iPhone sa svojom 1 jezgrom i isto radne memorije radi odlično, nema lagga, sve je fino fluidno i glatko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 15:12 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Kakav je taj HTC u usporedbi sa iPhone-om? 

Joooj ..{#}

15 godina
neaktivan
Leglo kaže...
veki22 kaže...

Kakav je taj HTC u usporedbi sa iPhone-om? 

Joooj ..{#}

? Jesam nešto krivo rekao?

14 godina

Nisi napisao koji model HTC-a {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU West: ToxicOwner
15 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

My bad, riječ je o HTC-u ONE V.

14 godina
veki22 kaže...
Toxic1337 kaže...

My bad, riječ je o HTC-u ONE V.

Ako bi htio biti zloban bi rekao da prelaziš s konja na magarca.

One V ti je za sada najlošiji novi HTC. Da govorimo o One S-u bi se dalo razgovarati, ali je bih rađe ostao na iPhoneu.

15 godina
neaktivan

Zašto bi One V bio išta lošiji od ip4 ?

Ako čemo iskreno prelazi s magarca na magarca. Ukolko ti se Android više sviđa od iOS-a, uzmi One V u suprotnom ostani na iPhoneu.

13 godina
neaktivan
brate kako na granici sa tabletom kad tablet,pristojan ima po meni bar 8 inca,ako se mene pita sve preko nekih 4,6 je previse,mada se opet moze koristiti,i imati svojih prednosti,dok je 4 perfektna velicina
13 godina
neaktivan

ljdu neznam za vas ali se meni dizain one v uopste nesvidja ono zakosenje,jos i ona boja na slikama,nemojte se uvvrijediti ali ja to nikad nebi u dzep stavio,one s je vec lijepsi,mozda mi je ljepsi i od one x cak

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice