Samsung galaxy s2 je najbolji mob od samsunga... Note je overkill
Cak one x ima velike dimenzije,prevelike za mnoge,a kamoli note koji nisam mogao koristit za nista s jednom rukom...
Al je jebeeeen za draw something

One S ima bolji GPU od One X-a
Tegra 3 je tribala bit bolja, ali pošto je opet podbacila hebiga.
Nije bitno što može sve pokretat, nego je neisplativo pored boljih, a jeftinijih uređaja.
Uzmi Samsung galaxy nexus - velik ekran dobar ppi (720p) tu negdje s s2 jači od 4s imanje košta od one x. A ako si u mogučnosti kupi ovdje jako povoljno (slovenija) tu sam ja išo http://www.mobitrgovina.com/trg/detajl.php?ime=Samsung_I9250_galaxy_nexus_NOV!!&id=1590&hid=21&sid=83 415 eura
One s nema bolji gpu od one x-a,to su gluposti,pogledaj malo prije neg trollas...
One s ima gro manje pixela za pokrenut nego one x,da one x ima qhd ekran razvalio bi one s u grafickom benchmarku...
Galaxy nexus ima gro losiji ekran on onea.. uopce nisam imao wow dojam kad sam ga uzeo a bio je prvi hd telefon plus,odvratno los outdoor performance... Pentile matrix i glupave onscreen tipke...
16gb interne memorije i jako loš gpu...
Ali za korištenje net i to je super,tipkovnica je odlicna... Brz jako...
One x trenutno nema pravog konkurenta dok ne dode galaxy s3
A to kaj je tegra podbacila necu raspravljat... postizže duplo bolje benchmark rezultate od ostalih telefona
12000 na antutu dok ostali nemreju 6 hiljada prec LoL
One s nema bolji gpu od one x-a,to su gluposti,pogledaj malo prije neg trollas...
One s ima gro manje pixela za pokrenut nego one x,da one x ima qhd ekran razvalio bi one s u grafickom benchmarku...
Galaxy nexus ima gro losiji ekran on onea.. uopce nisam imao wow dojam kad sam ga uzeo a bio je prvi hd telefon plus,odvratno los outdoor performance... Pentile matrix i glupave onscreen tipke...
16gb interne memorije i jako loš gpu...
Ali za korištenje net i to je super,tipkovnica je odlicna... Brz jako...
One x trenutno nema pravog konkurenta dok ne dode galaxy s3
A to kaj je tegra podbacila necu raspravljat... postizže duplo bolje benchmark rezultate od ostalih telefona
12000 na antutu dok ostali nemreju 6 hiljada prec LoL
Nas kao krajnje korisnike nema šta bit briga za bencheve, nego za ono što uređaj nudi u praksi. Tegra 3 je podbacila kao i svaka Tegra dosada i to je činjenica. Sutra ću probat SGSIII, a onda ćemo vidjet ko drži tron.
Di češ ga probat? Sutra je predstavljanje ako se ne varam.
Zna li se kad dolazi kod nas
Odluceno je, OneX se kupuje.
U petak ili bar slijedeci tjedan postam slike.
Di češ ga probat? Sutra je predstavljanje ako se ne varam.
Zna li se kad dolazi kod nas
Na predstavljanju. Doć će navodno odmah sljedeći tjedan u dosta država, a kod nas vjerojatno kroz mjesec dana.
1. nemaš pravo govorit nekome da sere, te time pokazuješ razinu svog odgoja, al ajde za to nisi kriv ti, nego tvoji roditelji.
Najbolji UI - subjektivno mišljenje.
Sve leti trenutno, ali tržište smartphonea se bolesno brzo razvija, kao i igre za njih. Ne bi me čudilo da uskoro bude štekalo kao na LG O2x-u sa prošlom generacijom. Mobitel je jak na papiru, ali neka se dokaže u praksi. Dok mu ima lagga prilikom igranja sa zoomom po internet browseru, ne može se reć kako je to jedan potpuno završen uređaj. Nije on loš, dapače, ali je potpuno neisplativ pored OneS-a, a da ne kažem da je dosta velik za ljude koji imaju 2 ili više uređaja, tako da će mi na mjesto privatnog mobitela vjerojatno doć HTC One S, ali na koji vrlo vjerojatno ide AOSP Android.
Zadnje, nemaš argumenata i prozivaš nekoga za trollanje, bez da znaš i što je to, a ti jedini ovde govoriš o pustim uređajima, blateći jedne, hvaleći druge, za koje nema dokaza da imaš. Dobar dio foruma ti i ne vjeruje da imaš ili si imao te uređaje, pogotovo jer pričaš s visoka, a nisi ni 2 tjedna tu.
BTW Nemoraš se trudit odgovarat, jer si na ignoreu, a kad odrasteš, prođeš pubertet i budeš imao valjanih argumenata, a ne da svakome govoriš da trola kad se pogubiš, možda i budem trošio vrijeme na rasprave.
meni je 4 inca taman,note mi je prejak ali i preskup,ruke mi neisu prevelike,ali volim kad imam prostora na ekranu,a ne kad iams ekran od 3 inca i palac ti prekrije pola ekrana,mobiteli sa 4.5 -5 inca su pravo dobri jer daju dobra ugodaj u radu,a opet mogu se lako prenositi u stati u dzep
a velika je razlika izmedju benchmarka i real life,desavalo se da mob pokaze perfekten rezultate na benchmarku ali u pokretanju je prelos,najbolje ti je nac nekoga ko je koristio odredjeni mob i pitat ga kako pokrece igre...,tako ces najbolje znat na cemu si
Jel bi mi mogao netko prokomentirati zbog cega htc one v dobiva osrednje recenzije na areni i sličnim stranicama? Jel to zbog "single core" procesora? Inace cijena mobitela u t-mobile u je 800 injak kuna uz UO a gledao sam malo na youtubu klikove i mobitel se ponaša odlično. Isprobao sam ga u tcentru, učitava 24 sata bez problema(uzeo sam tu stranicu zbog "tezine"). Jel bi mogao dati netko kakav komentar vezano za ovaj mobitel?
Jel bi mi mogao netko prokomentirati zbog cega htc one v dobiva osrednje recenzije na areni i sličnim stranicama? Jel to zbog "single core" procesora? Inace cijena mobitela u t-mobile u je 800 injak kuna uz UO a gledao sam malo na youtubu klikove i mobitel se ponaša odlično. Isprobao sam ga u tcentru, učitava 24 sata bez problema(uzeo sam tu stranicu zbog "tezine"). Jel bi mogao dati netko kakav komentar vezano za ovaj mobitel?
Zato jer se za manje para dobije bolji mobitel po hardwareu
Pozz!
Danas kupujem novi mobitel i mislim da mi je najbolje uzeti Samsung Galaxy S2. Ako ima netko ovaj mobitel ili zna dosta o njemu onda ga molim da mi odgovori na par pitanja.
Isplati li se uopće kupiti ovaj mobitel?
Kakva je kvaliteta kamere?
Jeli jednostavno rukovanje s njim?
Kakva je baterija?
Itd.
Kakva je baterija?
Isplati. na oglasniku se nađe već za 2300kn. Gdje kupuješ?
Dosta dobra.
Ništa nije komplicirano, i sve se nauči.
Kao i kod većine smartphona ovisi koliko ga koristiš i što je uključeno.
Kakva je baterija?
Isplati. na oglasniku se nađe već za 2300kn. Gdje kupuješ?
Dosta dobra.
Ništa nije komplicirano, i sve se nauči.
Kao i kod većine smartphona ovisi koliko ga koristiš i što je uključeno.
U Tele 2,Split
Ne vidim SGS II kod tele2, koja je cijena? pretplata ili?
Cijena je 4095kn za bonove i 1695 kn za pretplatu + 100kn svaki mjesec sljedeće 2 godine.
Ali kako su mi rekli da se SGS II više neće nabavljati i da se čeka SGS III onda sam i ja odlučio pričekat,iako moram priznat da je SGS II ljepši.
Cijena je 4095kn za bonove i 1695 kn za pretplatu + 100kn svaki mjesec sljedeće 2 godine.
Ali kako su mi rekli da se SGS II više neće nabavljati i da se čeka SGS III onda sam i ja odlučio pričekat,iako moram priznat da je SGS II ljepši.
Ako vec imas pare uzmi HTC ONE X...
Svi cekaju S3 ,a nije ni ljepsi ni bolji od ONE X-a
Ako vec imas pare uzmi HTC ONE X...
Svi cekaju S3 ,a nije ni ljepsi ni bolji od ONE X-a
Slažem se,ali HTC ONE X ima dosta mana,nema utora za Micro SD,znači ograničen si sa memorijom,nemože se baterija izvadit. Pričekat ću ja SGS 3 i pročitat neki review a onda odlučit hoću li uzet SGS 3 ili HTC ONE X.
Slažem se,ali HTC ONE X ima dosta mana,nema utora za Micro SD,znači ograničen si sa memorijom,nemože se baterija izvadit. Pričekat ću ja SGS 3 i pročitat neki review a onda odlučit hoću li uzet SGS 3 ili HTC ONE X.
Jedna od pametnijih stvari koje sam pročitao na ovome forumu vezano za SGGIII.
Ovako, jednostavna dilema. Imam SE RAY i nude mi zamjenu, ovaj put za Samsung Galaxy S. Koji je po vama bolji mob?
Prvenstveno me galaxy s privlaci zbog amoled i veceg ekrana. (jer je 3.3' stvarno premalo)
galaxy s je bolji zbog ekrana...neznam kakva je sad powergr grafa u njemu al frend ga ima i nista ne steka...meni se svida i rado bi zamijenio svoj SE LWW za njega