Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.440
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Cek i jedan i drugi imaju bateriju istog kapaciteta ?!!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

markozd - komentar ti ne drži vodu, ni malo... Zenfone 2 ima bolju kameru od LG G2 - možeš si pogledat malo po netu. Svi znaju da G2 nema baš najbolju kameru... Dok o ovome za bateriju i podršku uopće ne želim raspravljat, jer je to jedna velika nebuloza. Asus ima odličnu podršku za svoje mobitele a i baterija im je sigurno dobra...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Svi znaju da g2 ima odličnu autonomiju. Za zen2 prema recenzijama nisam stekao taj dojam. Osim toga, ima malo veći ekran, a dimenzijama je osjetno veći. Veći i od g4. OIS kod g2 je velika prednost. SD podrška je po meni jedina veća prednost asusa
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
molnyi kaže...

markozd - komentar ti ne drži vodu, ni malo... Zenfone 2 ima bolju kameru od LG G2 - možeš si pogledat malo po netu. Svi znaju da G2 nema baš najbolju kameru... Dok o ovome za bateriju i podršku uopće ne želim raspravljat, jer je to jedna velika nebuloza. Asus ima odličnu podršku za svoje mobitele a i baterija im je sigurno dobra...

Ja mislio da je riječ o Zenfone 5, isprike :)

13 godina
zuper kaže...
Svi znaju da g2 ima odličnu autonomiju. Za zen2 prema recenzijama nisam stekao taj dojam. Osim toga, ima malo veći ekran, a dimenzijama je osjetno veći. Veći i od g4. OIS kod g2 je velika prednost. SD podrška je po meni jedina veća prednost asusa

Hardverski u svakom pogledu Zen2 je superioran u odnosu na lg g2, to je telefon koji je blizi lg g3 nego lg g2. Kad se pojavio g2 je bio vrhunski mob ali to je bila 2013 a sad je 2015! A sto se tice same autonomije, sve i jedan high end telefon koji zakuca preko 20k antutu i ima 5" display ce pojesti bateriju za jedan dan ako ga aktivno koristis. Nadji mi jedan proizvod koji ce izdrati dva dana da je non stop upaljen mobile data/wifi, screen on preko 30% vremena....

3K mAh baterija je pristojna za ovaj hardver, sve vece bi narusilo fiziku telefona i to je problem "pametnih" telefona danas. 

Novije je uvijek bolje a razloga ima dosta gore navedenih, g4 treba da izadje covjek da uzima 2 generacije iza.....

14 godina
Imam g2 i znam da ima yebacku bateriju koja bez frke drži 2 dana umjerenog korištenja. A s800 je i nakon 2 godine još uvijek prilično potentan SoC. 1,5 cm visine i više od pola cm širine za 0,3" veći ekran je prilično veći za g2.
Čak mi se Alcatel Idol 3 više sviđa nego Zen2
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

G2 je bio mob ispred svog vremena, i donedavna je bio u ponudi kod operatera. Baterija je odlična, mob je mali za 5.2 inčni ekran, a s800 je dan danas jak procesor. Što ako je izašo krajem 2013?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

@Chaselol - Sony Xperia Z2/Z3 Compact 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
Seizon kaže...
 eeeszuper kaže...
Seizon kaže...

Pozz ljudi trebam pomoc pri odabiru mobitela, trenutno sam u njemackoj radim jos mj. dana i planiram kupit mob prij nego cu ici doma. Planirao sam uzeti LG G3. Mislim bacit oko 350 eura tako ako ima nekaj bolje od g3 za te pare nemojte se sramit napisati :) Hvala!

Oneplus One, HTC M8, Sony Z2/Z3. Ovisi kaj ti je bitno kod mobitela...

Pozz, znaci ti su svi bolji od g3 onda? Ma bitno mi je kamera video i naravno kaj nebude srotal interneta i aplikacije...I ovaj oneplus one to nema u slobodnoj prodaji jelda? to see samo moze s niihove stranice kupit.I koji od tih svih je bas najbolji? Z3?

Onda m8 otpada. G3 ima super kameru, ali mu softverska strana malo šteka. 1+1 i z3 su onda najbolji izbor, a ja bi odabrao 1+1 64gb sandstone verziju

12 godina
neaktivan
zuper kaže...
 Onda m8 otpada. G3 ima super kameru, ali mu softverska strana malo šteka. 1+1 i z3 su onda najbolji izbor, a ja bi odabrao 1+1 64gb sandstone verziju

To i mene odvlači od g3, ne želim da mi šteka pri običnom korištenju, nit da se postane roštilj kad gledam video ili sl. Spominje se dosta problema u vezi g3, a koće znat je li to sve tako. Problem je što niko neće reć nešto protiv svog uređaja. Meni su u anketi preporučili g3 8:2 s5. Dvoumim se, šteta pa 1+1 nema u tarifi.

14 godina
Surfanje je ugodno na njemu, a ponekad kad izađeš iz browsera, cijeli sustav malo zastane, vjerojatno da se ram očisti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja sam sa G3 prešao na Z3, pa na M8, po meni su Z3 i M8 pun pogodak, što se tiče stabilnosti, brzine i općenito svega. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedino što m8 ima lošu kameru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
molnyi kaže...

Jedino što m8 ima lošu kameru.

Istina, nije zahvalna. Ali po feštama, svirkama, klubovima, nemože joj nijedna prismrditi

14 godina
odjavljen

Nije baš točno da M8 ima lošu kameru. M8 ima odličnu kameru, na manual modu. Danas oko 11h sam se malo igral s manual modom i slike su super. Samo se podesi WB, ISO, shutter speed i focus za svaku sliku. Sad se to čini da je sporo, ali s ovim klizačima je nevjerojatno jednostavno, a fotke su super, pogotovo s obzirom da sam ja teški n00b što se fotografiranja tiče. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina

A sve do preferenci ovisi. Meni m7/m8 imaju najbolje kamere za moje potrebe. Po danu odradi posao, ali ne slikam nes po danu, a na pijankama, koncertima i ostalim glupostima bolju kameru ne mogu pozeljeti. Npr obiteljski ljudi sto slikaju djecu vani ili tako nešto, bolje će proći sa drugim telefonima svakako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Za slikanje po pijankama, rostiljima, koncertima - M8

Za najbolji dinamicki raspon, nabolji prikaz boja, slike sa pokretom - Z2 (Z3 nikako, bar ne auto mod)

Za pejzaze - G3, S5 i sl

0 0 hvala 0
13 godina

Ma kome je do fotkanja nek si uzme digitalac. Telefon se jos uvijek ne moze porediti sa kvalitetom. Vec po 50-70 evra danas nadjes jeftinih digitalaca koji rasturaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kako ne? Pogledaj fotografije snimljene sa s6, g4. Takve su da ne moraš kupovat fotić.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Molio bih pomoć oko odabira. Ili ako netko ima neki bolji prijedlog za mobitel oko 800kn. Nokie su iskljucene. Hvala.

1 HTC Desire 601
0 iPhone 4 16/32 Gb
3 LG L70
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 9:57 (zavjesa108).

0 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...
Kako ne? Pogledaj fotografije snimljene sa s6, g4. Takve su da ne moraš kupovat fotić.

Super trebam najkvalitetniji mob danasnjice da bih imao kvalitetne fotke. 

Bolje uzeti jeftiniji mob koji ce sve isto raditi i dobar digitalac za razliku :P

14 godina
odjavljen

Hahahah kakvi ste vi likovi, ja iskreno bi uvijek rađe mob s dobrim foticem

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav. Zanima me koji je bolji mobitel od ova dva: Sony Xperia T3 i Samsung Galaxy S5 Mini. Mobitel bi se koristija za igre, internet, gledanje videa i tako. Bitno mi je da ima dobru kameru, bateriju, ekran i da je fluidan u radu. Hvala unaprijed!

9 Sony Xperia T3
3 Samsung Galaxy S5 Mini
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

T3 od ova dva bez razmišljanja

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

U kategoriji do 1000kn, ima li što bolje od Noe H40? Ovako, na brzinu sam gledao pa mi se čini ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lumia 535

14 godina
Xperia E4 je kod nas u dućanima najbolji izbor do 1000 kn
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav, znam da sam vec naporan sto pitam po 3. put, ali danas sigurno narucujem mobitel pa zelim znati... Osim Asus Zenfonea koji mi nije dostupan, da li je Xiaomi Redmi 2 best buy do 1600kn?

Siky1234
13 godina
neaktivan

Pošto je u dućanu i 24 rate beskamatno - apsolutno da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sony Xperia M2 Aqua stara 3 mjeseca za 700 kn, isplativo ili nesto drugo u tom rangu?  Neke druge preporuke, moze i polovno, cjenovno nista pretjerano, do 650 kn recimo...

Imam Huawei Y300 pa bi presao na nesto brze i bolje, nista pretjerano se nece raditi, osnovne aplikacije, tu i tamo internet....

Najbitnije od svega je da je baterija izdrzljiva s obzirom da se nista previse na njemu nece raditi, da je kamera ok te da nema stekanja pri normalnom radu sa par aplikacija...Igre i slicne zahtjevnije stvari se nece raditi...

Hvala puno...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 17:20 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice