Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.756
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Gamer321 kaže...

Nista ipak. Otisao, provjerio-kamera radi, sve odlicno. I idem provjerit zvucnike, cujem nesta malo šušti u donjem, pitam covjeka sta je bilo da ne radi dobro i tek mi kaze ma malo voda upala dok sam pio...

Takvi su mi najjači, sve super sve 5 kad se čujemo telefonom, a uživo tek kažu da nešto ne štima, puna mi ih je kapa

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

70 km prešao za ništa, potrošio gorivo bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav svima.

Molio bih za savjet. Mogu izabrati jedan od navedenih mobitela po vrlo povoljnoj cijeni. Pošto već imam aparat , zanima me kojeg bi bilo najlakše prodati ?

Hvala.

0 Sony Xperia Z3 compact
5 Sony Xperia Z3
1 iPhone 6
12 iPhone 6+
4 Galaxy Note 4
2 LG G3 32gb
1 LG G2 16 gb
1 Galaxy S5
0 HTC M8

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
domac5 kaže...

a da? kak onda ovi na youtubu u 15 minuta rastave citav mob do najsitnijeg dijela? ja bi mjenjao tu xperiu z za htc one bez razmisljanja, bolji ekran, aluminij, bolji zvucnici

Videi na YT su šrot-služe samo za zabavu gledatelja i nemaju veze sa stvarnošću jer se koriste već potpuno rastavljeni uređaji ili oni koji su rastavljani više puta. DIY popravak na njima nije moguće-to mogu samo servisi ili osoba sa hrpom znanja, iskustva i opreme.

Da sam sam dobio kunu svaki put kada mi je netko došao sa uništenim mobom jer se išao igrati majstora pomoću YT, sada bih bio u salonu i naručivao novi auto.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
odjavljen
mozart5 kaže...

Pozdrav svima.

Molio bih za savjet. Mogu izabrati jedan od navedenih mobitela po vrlo povoljnoj cijeni. Pošto već imam aparat , zanima me kojeg bi bilo najlakše prodati ?

Hvala.

iPhonei se daleko najlakše prodaju.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina

To sam i pretpostavio ali ipak pitam. Hvala

15 godina
neaktivan

pozdrav:

ovako treba mi smjernica kakva za mobitel

cca:

cpu: dual core ili jaci

ram: 1giga nista manje 

interna memorija telefona: 4gige ili vise

kamera: zadnja (5,0mpx i vise ED flash) prednju mora posjedovat
cijena:  oko1000 kuna nov garancija

meni trebutno sto je zapalo za oko je ovaj model:

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y550-6676.php

samo me zanima jel ima ovaj ista protiv grebanja zastitu kakvu tipa:

Scratch-resistant glass, Gorilla Glass...

http://www.pik.ba/artikal/15033669/huawei-ascend-y550/ cijena negdje oko 900kuna

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zadnja-kocnica kaže...

pozdrav:

ovako treba mi smjernica kakva za mobitel

cca:

cpu: dual core ili jaci

ram: 1giga nista manje 

interna memorija telefona: 4gige ili vise

kamera: zadnja (5,0mpx i vise ED flash) prednju mora posjedovat
cijena:  oko1000 kuna nov garancija

meni trebutno sto je zapalo za oko je ovaj model:

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y550-6676.php

samo me zanima jel ima ovaj ista protiv grebanja zastitu kakvu tipa:

Scratch-resistant glass, Gorilla Glass...

http://www.pik.ba/artikal/15033669/huawei-ascend-y550/ cijena negdje oko 900kuna

Pogledaj g 630 huawei za te novce se moze naci, ima dosta bolji ekran!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan

Pozdrav

Narucujem mobitel sa pandawill-a pa me zanima ce radit na nasim frekvencijama (koristim Tele2 mrezu)

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
luka051 kaže...

Pozdrav

Narucujem mobitel sa pandawill-a pa me zanima ce radit na nasim frekvencijama (koristim Tele2 mrezu)

Hoće

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
protjeran

Šta mislite dali bi netko htio mjenjati iPhone 6(64GB) za Xperiu Z3 ?
Jer bi ja ponudio Xperia Z3 sa 32GB SD karticom, u zamjenu za iPhone 6 (64GB)..

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Morao bi ti jos dosta nadoplatiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ja ti dam svoju nokiu 8310 za tu xperiju jel to ok :)

Hahahah jos dobro da nebi mjenjao za iphone od 128...realno je xperia+2000kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 4:06 (acerbis).
14 godina
odjavljen
acerbis kaže...

Previše love.

A i to se nikako ne isplati nadoplatiti. Z3 je bolji mob, a nadoplačivati je ludilost.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Deawood kaže...

Previše love.

A i to se nikako ne isplati nadoplatiti. Z3 je bolji mob, a nadoplačivati je ludilost.

Može nadoplata bit ludilo po tvom mišljenju, ali to je jednostavno tako.

Triište traži nadoplatu, što se vidi i po držanju cijena.

14 godina
odjavljen

Znam, zakon tržišta je takav kakav je... 

Ali da je glupo nadoplatiti, je... 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
acerbis kaže...

realno za iphone 6 64 je Z3 + 2000 kn ?

toliko bi samo budala mogla nadoplatit za iPhone..

Long Live Freedom
13 godina
neaktivan

Gle..z3 nades neraspakiran za 3000 ip6 za 5800 pa ti racunaj probaj mi negdje nac za manje od 5 novi neraspakiran ip6 64 ja ga kupim :)...i nevidim razlog zasto bi neko mjenjao iphone za xperiu...da se vratimo na temu neka kolega proda xperiu za koliko moze i kupi iphone za koliko moze i nek javi kolika je razlika ;)

14 godina
odjavljen

Zašto 64GB? Pa Z3 je 16GB... A 16GB iPhone je cca 4400kn neraspakiran, il ti ga "vakumiran". Što je još uvijek puno previše, najbolje ga je vani uzeti i tu ga prodati, onda uzeti Z3 i još ti ostane soma kuna u džepu. 

0 0 hvala 0
13 godina

Pff hahah ti bi dao 5k kn za to? Rekao si dovoljno da te ne shvacam ozbiljno na forumu :D

Zasto bi itko htio mjenjati? Zato sto ce dobiti duplo bolji mob plus par soma doplate. Dobit ce bolji ekran, bolju kameru, bolju bateriju itd i jos doplatu. Iskreno da mi doplate uz ip, ne bi dao z3 I stvarno ne vidim razlog sto bi korisnika zadovoljilo na ip6 a da mu smeta na z3...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 1:15 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Pff hahah ti bi dao 5k kn za to? Rekao si dovoljno da te ne shvacam ozbiljno na forumu :D

Zasto bi itko htio mjenjati? Zato sto ce dobiti duplo bolji mob plus par soma doplate. Dobit ce bolji ekran, bolju kameru, bolju bateriju itd i jos doplatu. Iskreno da mi doplate uz ip, ne bi dao z3 I stvarno ne vidim razlog sto bi korisnika zadovoljilo na ip6 a da mu smeta na z3...

iOS.. i zato jer imam iPhone 4 pa je tranzicija bezbolna, to su jedini razlozi zasto bih htio uuzeti iPhone 6.

ali zbog lihvarskih cijena sam prisiljen uzeti Z3.. s jedne strane mi je i drago jer cu onda iz prve ruke moc reci

valja li andorid i dali je dovoljno dobar ili cu se opet nakon Z3 vratit na iPhone..

Long Live Freedom
13 godina
neaktivan

@maks Nezz koliko godina imaš, ali djelujes neozbiljno...nije stvar sta je tebi bolje...ja npr osobno imam g3 :) nego sta na trzistu vise vrijedi, i ako nesto mozes prodat za više, zasto ne? Zbog  fanboystva? 

13 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
maks0806 kaže...

iOS.. i zato jer imam iPhone 4 pa je tranzicija bezbolna, to su jedini razlozi zasto bih htio uuzeti iPhone 6.

ali zbog lihvarskih cijena sam prisiljen uzeti Z3.. s jedne strane mi je i drago jer cu onda iz prve ruke moc reci

valja li andorid i dali je dovoljno dobar ili cu se opet nakon Z3 vratit na iPhone..

Naprema ip4 leti :)

17 godina
protjeran
acerbis kaže...
The Black Iso kaže...
maks0806 kaže...

kroz slijedecih par dana cu iz prve ruke sve znati ;)

Long Live Freedom
14 godina
The Black Iso kaže...
acerbis kaže...
The Black Iso kaže...
maks0806 kaže...

kroz slijedecih par dana cu iz prve ruke sve znati ;)

Da na citiram sve i svakoga, ja ću se elaborirati ovako, prema svakom jednako. 

Što se tiče kamere na iPhone 6, posebice modela 6 Plus, u skorom svim recenzijama njegova kamera biva proglašena najboljom, i ne vidim potrebe bivati nerealan i davati ljudima krive informacije. Ako netko smatra da ja nisam u pravu, neka stavi link ili još bolje video sa YT u kojem će me se uspješno demantirati. 

Što se tiče i dotikavle usporedbe android OS-a na SONY Z3 i iOS-a na iPhone 4, pretpostavljam da je riječ o 4S, usporedba nije niti po kojem aspektu realna, niti fer, jer ja to vidim kao usporedbu Audi RS4/iPhone 4S naspram Mercedesa S400/SONY Z3, a kao što je vidljivo to se ne bi moglo realno porediti, zar ne?! 

Usporedba koja bi možda bila realnija je Audi S6/iPhone 6 Plus naspram Mercedes S63 AMG/SONY Z3 obzirom su oba dva iz porodice ako ne čistokrvno onda približno phabletima, makar su sasvim različitih OS-ova.

Što se tiče cijene plaćanja, ili doplate, i tu imam svoje mišljenje oko dileme. Ja sam sa android platforme prešao na iOS iz dva razloga, 

prvi; loš odnos Samsunga prema meni, kupcu flagship phableta, gdje nakon godinu dana oni počesto tvrde kako moj gadget nije više dovoljno dobar za nadogradnju novom verzijom OS-a, što je najbezličnije crap, 

i drugi, Apple sa svojom politikom podrške je za android svijet doktorat nuklearne fizike, a da ne spominjem evidentnu dugotrajnost njihovih gadgeta i kvalitetu i brzinu prilikom podrške najnovijim verzijama OS-a, i pri tome nemojte mi trolati sa pričama kako nakon nekoliko verzija gadgeti laggaju, jer prije svega treba biti realan i razuman i znati koliko dugo je stvarno moguća podrška, a dvije tri godine je sasvim u redu. 

Da zaključim, ja sam U svakom slučaju Za Uzeti iPhone, jer za moj skromni subjektivni ukus,

dizajnom je puno ljepši, kvaliteta izrade je neupitna,

fingerprint sensor je mrak feature koji za sada uspješno prati samo Xiaomi sa svojom verzijom,

podrška novijim nadogradnjama u svakom slučaju bolja i dostupna u roku par dana u cijelom svijetu što NITKO iz android svijeta za sada ne može pratiti, 

i za sami kraj, neke stvari su možda teže za učiniti na iOS gadgetima, ali samo dok ne naučiš kako se dela, a kada naučiš, stvari ne da idu bolje nego i brže, a neke se aplikacije specifično i primarno boljima rade za iOS, osim YouTube-a za kojeg sam pročitao da ionak probleme stvara Google sam, jer mu nije u cilju za suprotnu stranu dizati kvalitetom nešto što vrhunski radi na njihovom OS-u. 

Kupnja iPhone-a za mene nije kupnja reda radi, imam mogućnost, čitaj novaca pa ću ih baciti/ili se samo počastiti, za jedan mjesec. U situaciji kada kupujem iPhone, to je za mene investicija u budućnost, a spreman sam okladiti se sa svakim forumašem koji je uzeo svoju SONY XPERIA Z3 tijekom mjeseca prosinca prošle godine da će do prosinca 2018 barem dva puta mijenjati svoj mobilni gadget, dok ću ja ponosno biti u druženju sa svojim iPhone 6 Plus, pa ako ima koji kolega da se okladimo, ako se usuđuju!?!?

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen

Kamera na iP6+ je vrhunska, ali najbolja nije. Istina je da iOS bolje prati update i da ide world wide bez obzira na operatera. Ali razlika između Xperie Z3 i iP6 nije velika tj nema je, iP uopće nije bolji uređaj, a nadoplatiti 2000kn za što?? za ljepši dizajn? dizajn je subjektivan dojam, meni iP6 izgleda lijepo, ali ništa wow (opet govorim-meni)

a to što ćeš ti imati svoj 6+ do 2018te to je tvoja stvar. Ja ću dotada izmijeniti 10 mobitela NAJMANJE , ne iz potrebe i manjka update-a, nego zato jer volim mijenjati mobitele

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Kamera na iP6+ je vrhunska, ali najbolja nije. Istina je da iOS bolje prati update i da ide world wide bez obzira na operatera. Ali razlika između Xperie Z3 i iP6 nije velika tj nema je, iP uopće nije bolji uređaj, a nadoplatiti 2000kn za što?? za ljepši dizajn? dizajn je subjektivan dojam, meni iP6 izgleda lijepo, ali ništa wow (opet govorim-meni)

a to što ćeš ti imati svoj 6+ do 2018te to je tvoja stvar. Ja ću dotada izmijeniti 10 mobitela NAJMANJE , ne iz potrebe i manjka update-a, nego zato jer volim mijenjati mobitele

Marko, uopće nije u pitanju koliko češ ti promijeniti mobova jer ti je gušt, takav je tvoj ukus a o ukusima se ne raspravlja, to smo apsolvirali poodavno, zar ne?! 

Ja i dalje tvdim da je kamera iPhone 6 Plus najbolja, a pogotovu od kamere na SONY XPERIA Z3, na tebi je da konkretnim prilogom demantiraš moje navode, or didn't happened!!!! 

Što se tiče plaćanja, ja ću za dvije godine po ugovoru platiti svoj mob oko 4298.00 kuna, što za takav mob nije previše u odnosu što meni pruža, odnosno svom vlasniku!

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen

Pa upravo ti to kažem, po čemu bi iPhone 6 plus bio bolji ili napredniji u 2018. godini?

I kako molim te iPhone 6+ može imati bolju kameru od Z3 kad ju je Sony za njih napravio i koristi manje napredan senzor u odnosu na Z3? Ti meni objasni

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Slicna stvar je u odnosu xperie z i samsung galaxya s4 gdjr je isti senzor ali je na samsungu puno bolji software( u zatvorenim prostorima pogotovo-sto se mene tice). Tako isto smatram da je kamera na ip6+ uz kameru na note 4 trenutno najbolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

Slicna stvar je u odnosu xperie z i samsung galaxya s4 gdjr je isti senzor ali je na samsungu puno bolji software( u zatvorenim prostorima pogotovo-sto se mene tice). Tako isto smatram da je kamera na ip6+ uz kameru na note 4 trenutno najbolja

Problem u softveru kamere kod Sony-a ne postoji na Z1/2/3 (na Z1 tek iza KK update-a)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice