- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Susjeda bi si kupila neki mob do 1000kn u T-comu, Tele2, Vipu ili Bonbonu, zapeo joj u oko Huawei Y530 za 798kn pa me zanimma misljenje vaše za taj mobitel?? ili neki drugi preporučujete?
Gb rama kitkat i deri :D
Gb rama kitkat i deri :D
Ona ima LG L7 i steka joj nenormalno i sve sto moze biti pa me strah da nebi i s ovim lose prosla ;-/
nema bljeskalicu :-/
1500kn je a ona nezeli vise od 1000kn dati :-/
pa nek uzme s njuskala zapakiran koji joj je, nece valjda kupit u t-mobileu na bonove, najveci pusing...do 1000 kn a da je novo od androida moze dobit samo stekavo smece, jedino wp da uzme do 1000 kn takav joj nece stekat

Susjeda bi si kupila neki mob do 1000kn u T-comu, Tele2, Vipu ili Bonbonu, zapeo joj u oko Huawei Y530 za 798kn pa me zanimma misljenje vaše za taj mobitel?? ili neki drugi preporučujete?
Ako neće ništa od navedenog, pogledaj sljedeće:
1. (moj izbor)
http://www.wowshop.hr/zopo-zp780-black-1-4gb.html
Recenzija: http://mob.hr/zopo-zp780-recenzija/
2.
http://www.wowshop.hr/zopo-zp700-black-1-4gb-201.html
Recenzija: http://mob.hr/zopo-zp700-recenzija/
Ja bih uzeo ZP780, Imaš dostavu na adresu, jamstvo. Ekran 5" solidne rezolucije, KitKat OS, Giga rama, Za te novce teško može bolje a novo.
ima li netko da je kupio ovaj mobitel?
sta znaci ovo : " Cijena u T-Centrima 948,00 kn ? "
moze li se na kraju kupiti za 798,00 kn i kroz koliko uplata dodje tih 598,00 kn ?
gdje je kvaka ? xD
pozdrav trebam preporuku za mobitel,otprilike oko 2000kn,planiram kupit preko njuskala ja razmisljam o xperiji z1,huawei p7 ili čak i nokia lumia 930? što vi mislite koji od njih?ili neka druga solucija i dal bi se isplatilo čekat da mozda cjena xperije z2 padne ili nema razlike izmedu z1 i z2? hvala
Pa ako ti kutovi vidljivosti nisu bitni (na ekranu) onda uzmi Z1.
Vjerujem da ti nisu bitni pa uzmi Z1, ali ako ti iz nekog razloga jesu onda čekaj da cijena od Z2 padne, a to će začas jer sudeći po Sonyu uskoro ide van i Z4 pa ćemo moći po bagatela cijeni kupovati 2 generacije (kod Sonya, 1. generacija kod normalnih proizvođača) stare uređaje.
moze li se na kraju kupiti za 798,00 kn i kroz koliko uplata dodje tih 598,00 kn ?
gdje je kvaka ? xD
" Cijena u T-Centrima 948,00 kn "
To znači, da za za 948 Kn dobiješ ako kupuješ u T-Centrima, a ako kupuješ preko interneta onda je 798kn.
A tih 598 Kn, da si malo pročitao što piše došao bi do ovoga.
To znači, da za za 948 Kn dobiješ ako kupuješ u T-Centrima, a ako kupuješ preko interneta onda je 798kn.
Mi ne mozemo uci u tvoj racunar da otvorimo "ovoga"
file:///C:/Users/Toni/Downloads/Pregled%20iznosa%20na%20ra%C4%8Dunu%20za%20korisnike%20bonova_Simpa%20(2).pdf
Onda svrati na adresu koju je napisao / napisala Maxy jer tamo SVE PIŠE.
Mi ne mozemo uci u tvoj racunar da otvorimo "ovoga"
file:///C:/Users/Toni/Downloads/Pregled%20iznosa%20na%20ra%C4%8Dunu%20za%20korisnike%20bonova_Simpa%20(2).pdf
E vidiš, to si upravu ! :)
Hvala, link ispravljen.
Ljudi dali kod nas u vip centrima ili kod ostalih ima lg g2 od 32 gb?
Imaš ih na njuškalu, ja kupio prije par dana, radi ko zvijer :)
gdje je kvaka ? xD
ja imam jedan, fin telefon kulturan mada malo ram-a to zna biti problem :\
Pa ako ti kutovi vidljivosti nisu bitni (na ekranu) onda uzmi Z1.
Vjerujem da ti nisu bitni pa uzmi Z1, ali ako ti iz nekog razloga jesu onda čekaj da cijena od Z2 padne, a to će začas jer sudeći po Sonyu uskoro ide van i Z4 pa ćemo moći po bagatela cijeni kupovati 2 generacije (kod Sonya, 1. generacija kod normalnih proizvođača) stare uređaje.
nisu mi bitni kutovi,bitno da brz,podrzava lte,super kod surfanja,ok kamera jedino kod sonya iritira to brzo izbacivanje modela al kaj sad.
Onda uzmi Z1, a ako želiš baš top-notch bateriju onda uzmi Z2.
Imaš ih na njuškalu, ja kupio prije par dana, radi ko zvijer :)
Meni jedan bas s njuskala tvrdi da je kupio g2 u vipu i da ima 32 gb zato i pitam jer sam vidio da na web shopu ima samo od 16..
Evo meni je cilj kupit kineza za do 2200 kn i to samo u ducanima kod nas . Nisam u mogucnosti narucivati s razno raznih web stranica .
Troumim se izmedu THL t100 , THL 5000 i Zoppo 990
Sve su to neke male razlike pa se nemogu odluciti i trebam vasu pomoc takoder ako imate i neki drugi mobitel u granicama do 2200 kn molim vas navedite ga :)
Hvala
Z2 traje malo dulje ;)
Bar sudeci po gsmareninom testu
Pa iPhone 6 ima isto trajanje baterije ko i iP5S, znači jako slabo. A iP6+ vjerojatno kao i neki prosjek Android flagshipa.
A Sony rastura sa baterijom, to svakako.