Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.947.165
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

oko 3000 kn ali baš želim jedan od ova dva pa čisto između ta dva se dvojim...

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
nikolina_kk kaže...

Iskreno preferiram S3, veći display sa većom rezolucijom,baterija većeg kapaciteta, a i jeftiniji je od S4 mini ... Mada sve zavisi za kakve ti potrebe treba, jel voliš veće mobitele ili ne baš toliko velike xD jer ipak S4 mini dolazi sa displayom od 4.3" dok S3 4.8"...

H3rc0
14 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...
nikolina_kk kaže...

Iskreno preferiram S3, veći display sa većom rezolucijom,baterija većeg kapaciteta, a i jeftiniji je od S4 mini ... Mada sve zavisi za kakve ti potrebe treba, jel voliš veće mobitele ili ne baš toliko velike xD jer ipak S4 mini dolazi sa displayom od 4.3" dok S3 4.8"...

Točno to. Sve ovisi o veličini koja ti paše. Ja bi isto prije S3 uzeo.

A još ako kupuješ na njuškalu i daješ već oko 3000 kn, protegni se još 10% i uzmi S4. Taman ti je po otprilike 50€ razlike između ta 3, s tim da je S3 najjeftiniji cca 300 i kusur, a S4 najskuplji od cca 400 i kusur €.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina

Koji je trenutno best buy uređaj za nekih 1100-1500kn?

Konkretno gledao sam Huawei Y300 (oko 1100kn), Prestigio 4055 (oko 1200kn) i Prestigio 4322 (oko 1500kn)...

Što konkretno preporučujete? Naravno ne mora biti niti jedan od ovih telefona ako postoje bolji u tom cjenovnom rangu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 14:41 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lllnuclearlll kaže...

Koji je trenutno best buy uređaj za nekih 1100-1500kn?

Konkretno gledao sam Huawei Y300 (oko 1100kn), Prestigio 4055 (oko 1200kn) i Prestigio 4322 (oko 1500kn)...

Što konkretno preporučujete? Naravno ne mora biti niti jedan od ovih telefona ako postoje bolji u tom cjenovnom rangu.

Hmm... Po meni Y300. Jer sam i ja planirao ocu kupiti neki mob do te cijene, a kolko sam vidio da je best buy bas Y300. A i našao sam ga već (korišten 2 mjeseca, sa garancijom) za oko 200km (800kn), tako da ga možeš i jeftinije nać od toga.

Ali vidiš, nisam razmišljao o tim Prestigio mobitelima, sviđaju mi se pogotovo radi baterije koja je 2500mah (s obzirom na y300 kod kojega je 1730mAh), te dual sim... Jedino mi je glupo što nemaju staklo protiv grebanja (al zato dođe neka futrola u kutiji)...

H3rc0
17 godina
Icefox kaže...
EchoOne kaže...
Icefox kaže...

...

Hvala na brzom odgovoru.
Imao sam nekoliko puta priliku isprobati SGS3, i slazem se sa svim navedenim, al meni se jednostavno gadi njegovo sucelje i opcenito sucelje samsungovih androida, bas mi nije sjelo, zato ga nisam ni naveo gore.

Znaci preostaje mi HTC One X, kakva je kvaliteta zvuka na slusalicama? Zanima me jer ce mi mobitel zamjeniti i trenutni mp4 Sony nwz-a816.

Planiram kupiti slusalice preko e-baya pa ako ima netko ko zna sta je best buy do 20-ak dolara molim da zaljepi neki link, ovo mi je trenutni izbor (http://www.ebay.com/itm/390619162937?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ) 

Evo na kraju sam uzeo polovan HTC One X 32GB sa garancijom 1 godinu za 1800kn, dosta dobro ocuvan samo mi se cini da ce trebat na servis zbog slabog wireless prijema.
+ par sitnica sa e-baya: screen protector i rock quicksand case

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 21:25 (Icefox).
13 godina

Nudi mi jedan lik zamjenu... Daje svoj Sensation XL za moj EVO 3D, kakv je to mobitel, vidim da ima mono core 1.5Ghz proc, što mi baš i nije nešto... Jedino mi se sviđa 4.7" display

H3rc0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Icefox kaže...
Icefox kaže...
EchoOne kaže...
Icefox kaže...

...

Hvala na brzom odgovoru.
Imao sam nekoliko puta priliku isprobati SGS3, i slazem se sa svim navedenim, al meni se jednostavno gadi njegovo sucelje i opcenito sucelje samsungovih androida, bas mi nije sjelo, zato ga nisam ni naveo gore.

Znaci preostaje mi HTC One X, kakva je kvaliteta zvuka na slusalicama? Zanima me jer ce mi mobitel zamjeniti i trenutni mp4 Sony nwz-a816.

Planiram kupiti slusalice preko e-baya pa ako ima netko ko zna sta je best buy do 20-ak dolara molim da zaljepi neki link, ovo mi je trenutni izbor (http://www.ebay.com/itm/390619162937?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ) 

Evo na kraju sam uzeo polovan HTC One X 32GB sa garancijom 1 godinu za 1800kn, dosta dobro ocuvan samo mi se cini da ce trebat na servis zbog slabog wireless prijema.
+ par sitnica sa e-baya: screen protector i rock quicksand case

Možeš zaboraviti na servis,to ti je na svim one x mobitelima mana jačina signala

15 godina
H3rc0 kaže...

Nudi mi jedan lik zamjenu... Daje svoj Sensation XL za moj EVO 3D, kakv je to mobitel, vidim da ima mono core 1.5Ghz proc, što mi baš i nije nešto... Jedino mi se sviđa 4.7" display

ma kakvi, prelazit s dual core na single core, nemoj s konja na magarca

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina

evo kupila prije 2h u tele2 za 1500kn huawei w1 jer mi je bila velika zelja windows phone imat i mogu reci za sada da je super mob.. :)

1 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...
H3rc0 kaže...

ma kakvi, prelazit s dual core na single core, nemoj s konja na magarca

Haha ma evo taman malo YT gledam, je mu grdna ova bijela boja brte :/, evo sad vidjeh rezolucija 480x800 dok je u eva3d 540x960, jedino što ima veći ekran, čak i slabiju bateriju ima... U pravu si, ne s konja na magarca :/, tnx na brzom odgovoru ;)

H3rc0
17 godina
VILLA18900 kaže...

Možeš zaboraviti na servis,to ti je na svim one x mobitelima mana jačina signala

Cimer ima isto One X sa istim problemom i poslao je u servis u ZG, vratili su mu ga za 7 dana popravljenog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:39 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan
Icefox kaže...

Cimer ima isto One X sa istim problemom i poslao je u servis u ZG, vratili su mu ga za 7 dana popravljenog.

Samo je pitanje kolika je jačina wifia nakon servisa,imao sam i ja mob. Sa slabijim wifi signalom pa sam mislio da je do mobitelima a nije nego do cijele te serije.Možda ti se popravi novim updatom

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:37 (XXX-Man).
17 godina
VILLA18900 kaže...
Samo je pitanje kolika je jačina wifia nakon servisa,imao sam i ja mob. Sa slabijim wifi signalom pa sam mislio da je do mobitelima a nije nego do cijele te serije.Možda ti se popravi novim updatom

Kod njega se popravila i to za vise od 50% (a to je od prilike koliko njegov bolje hvata od mog). Updatean je na 4.2.2 sense5.
Nadam se da ce sve biti ok jer ovako je wifi gotovo neupotrebljiv. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:38 (XXX-Man).
15 godina

Naručio bih si neku memorijsku za mob možda s ebay ili sl. Na što trebam pazit da mi ne uvale neku sporu ili nezz šta. Ima već ko možda da je naručio i da je zadovoljan pa da mi da link...

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gledaj da bude class 10...ja sam si kupio san disk micro sd 16 gb class 10 za nekih 10 dolara i predobra je
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima, htio bi samo pitat jel se isplati uzimat alcatel one touch idol, raspita sam se malo i čini se ko super mob

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
poljanak kaže...

Pozdrav svima, htio bi samo pitat jel se isplati uzimat alcatel one touch idol, raspita sam se malo i čini se ko super mob

Da

17 godina
nani_cropes kaže...

Naručio bih si neku memorijsku za mob možda s ebay ili sl. Na što trebam pazit da mi ne uvale neku sporu ili nezz šta. Ima već ko možda da je naručio i da je zadovoljan pa da mi da link...

Ja naručio 2 kom ovih, jučer stigle, odmah provjerio s h2testw, nisu fake.

17 godina

Još uvijek sam u potrazi za best buy do 1500kn.

Prvi izbor mi je bio Prestigio 4055

Sad sam naletio na Gigabyte Aku A1 za nekih 1350kn, za razliku od Prestigia ima slabiju bateriju i 5Mpix kameru (naspram 8Mpix kod prestigia), no ne mogu naći informaciju dali snima HD Video, također nema futrole u paketu.

Prednost mu je što ima quad core Cortex A7, prestigio ima isti al dual core, 1GB RAM-a naspram 512 kod prestigia i veći ekran 4.5" naspram 4"

Jel zna tko jel može snimat barem 720p video s tom 5Mpix kamerom???

I ako može kakav komentar/preporuka. Stvarno je tržište preplavljeno s tim telefonaima srednjeg segmenta tak da nemam više blage što da uzmem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 10:36 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Još uvijek sam u potrazi za best buy do 1500kn.

Prvi izbor mi je bio Prestigio 4055

Sad sam naletio na Gigabyte Aku A1 za nekih 1350kn, za razliku od Prestigia ima slabiju bateriju i 5Mpix kameru (naspram 8Mpix kod prestigia), no ne mogu naći informaciju dali snima HD Video, također nema futrole u paketu.

Prednost mu je što ima quad core Cortex A7, prestigio ima isti al dual core, 1GB RAM-a naspram 512 kod prestigia i veći ekran 4.5" naspram 4"

Jel zna tko jel može snimat barem 720p video s tom 5Mpix kamerom???

I ako može kakav komentar/preporuka. Stvarno je tržište preplavljeno s tim telefonaima srednjeg segmenta tak da nemam više blage što da uzmem.

moja stara xperia mini pro sa 5 mpx kamerom je snimala 720p video

battlelog: dev0lver
12 godina
Eyekool kaže...
nani_cropes kaže...

Ja naručio 2 kom ovih, jučer stigle, odmah provjerio s h2testw, nisu fake.

dajte još linkova, ovo sam provjerio i ne izgleda loše, makar ja razmišljam o 32gb. 

šta mislite dal se za tih par dolara isplati uzeti sa ebay-a ili kod nas u dućanu sa ipak konkretnijom garancijom.

17 godina

Ne mogu vjerovat da na cijelom Internetu ne mogu nać info u kojoj rezoluciji Gigabyte Aku A1 snima video... I jel snimka išta valja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz,treba mi preporuka mobitela za sestru.Cjenovni rang je 1800 do 2000 kn.obavezna prednja kamera i straznja sa bljeskalicom.to je sve.hvala unaprijed :D

Nobody Cares!

0 0 hvala 0
17 godina
Square Enix kaže...

Pozz,treba mi preporuka mobitela za sestru.Cjenovni rang je 1800 do 2000 kn.obavezna prednja kamera i straznja sa bljeskalicom.to je sve.hvala unaprijed :D

Jedan od ova 3 pogledaj... Naravno ako tko ima još kakvu ideju nek ti predloži...

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-prestigio-multiphone-pap5044-duo/PAP5044DUO

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-prestigio-multiphone-4500-duo-45-pap4500duo/PAP4500DUO

I pogledaj Gigabyte GSmart Maya M1 v2, to bi trebao ovaj biti, ne znam zašto nije navedeno u nazivu v2, jer po specifikacijama to je taj telefon.

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-gigabyte-gsmart-maya-m1-grey-quad-core-12ghz-2q001-00016-370s/2Q001-00016-370S

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 19:26 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

da li netko ima iskustva sa Alcatel One Touch SPOP??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Treba mi preporuka za mobitel od oko 3000 kn. Al kupila bi novi iz dućana, sa garancijom.

za sad sam gledala Lumiu 820, Xperiu SP i LG 4x 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Preporuka za xperiju sp
14 godina
neaktivan
colorita kaže...

Treba mi preporuka za mobitel od oko 3000 kn. Al kupila bi novi iz dućana, sa garancijom.

za sad sam gledala Lumiu 820, Xperiu SP i LG 4x 

Ako ti se sviđa 820, onda rađe uzmi 920 u mobisu..

http://www.mobis.hr/MobilePhoneDetails/20497/Nokia-Lumia-920--crna---JBL-PowerUp-zvucnik-MD-51W.wshtml

A moj bi izbor bio Xperia Sp od ta 3.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 12:27 (EchoOne).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice