Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 38.721
|
čitano: 11.434.589
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

0 0 hvala 0
3 mjeseca
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Memphis kaže...

garanciju zaboravi

Zašto bi ju zaboravljao? Garanciju može ostvariti u bilo kojem Samsung ovlaštenom servisu u HR.

15 godina
SharkZ kaže...
Memphis kaže...

garanciju zaboravi

Zašto bi ju zaboravljao? Garanciju može ostvariti u bilo kojem Samsung ovlaštenom servisu u HR.

onda neka kupi

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 15:08 (Memphis).
16 godina

Hvala ekipa, budem pričekao do sredine 11. mjeseca da vidim hoće li biti nekih popusta.

0 0 hvala 0
9 godina

Ja bi na tvom mjestu dodao 20 eura i kupio 8/256 verziju. 

Kupuješ dugoročno, a nije neka cifra. 

0 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

Ekipa, odlučio sam kupiti Samsung A35 za vrijeme popusta u studenom. Zna li se koja je najbolja opcija, domaće trgovine ili inozemstvo. Nekoć sam gledao na Amazon.de, ali sada vidim da su povisili dostavu na 32 EUR.

Njuškalo, ima ih svako malo povoljnih. Naravno, s računom i garancijom. Amazon je (opet) počeo drmati poštarine na mobitele, (akcijske) kamere, sitnu elektroniku. Barem na ono što oni šalju. Bezveze.

Edit: kada se na Amazonu de stvar dotjera do plaćanja, ipak nema poštarine, odn. ona poštarina koju istaknu uz artikl je za opciju brze dostave .

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 7:37 (deckard).
16 godina

Na njuškalu sam gledao, ali mi se čini da su vlasnici ludi. Oni žele da ja platim cijenu kao kupovina s trgovine. A realno bih dao manje od naniže cijene za koju mogu kupiti iz neke od trgovina s nabava.net.

3 dana

Pozdrav svima,

trebam malo pomoći pri odabiru između Samsung Galaxy A55 (256GB)173,00 i HONOR 200 (512GB)179,00. Nisam neki hardcore korisnik, više mi je bitno da mobitel dobro radi za svakodnevne stvari poput surfanja, fotografiranja i whatsapp.

Koji biste vi preporučili i zašto? Hvala unaprijed!

3 HONOR 200 512GB
10 Samsung Galaxy A55 256GB

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam prije dva mjeseca uzeo A55 isto nisam nikakav hardcore korisnik i zadovoljan sam, sve je fluidno i nisam primjetio nikakve "mušice". 

Ono što jesam primjetio je da ima slabu "antenu" tj tamo gdje mi stari honor 70 ima 4 crtice signala, A55 hvata dvije (isti sim, ista mreža). I naravno treba se pomiriti sa Samsungovim sporim punjenjem.

16 godina
malipan kaže...

Pozdrav svima,

trebam malo pomoći pri odabiru između Samsung Galaxy A55 (256GB)173,00 i HONOR 200 (512GB)179,00. Nisam neki hardcore korisnik, više mi je bitno da mobitel dobro radi za svakodnevne stvari poput surfanja, fotografiranja i whatsapp.

Koji biste vi preporučili i zašto? Hvala unaprijed!

Od kud ti te cijene  !? To novo ili?

Deckard
22 mjeseca

To je s ugovorom na dvije godine u a1.

16 godina

I mene je šokirala cijena A55 za 170 eura, a upravo sam gledao A35 (128gb) za cca 260 EUR. Naravno ja sam jedan od onih koji se kloni svih vrsta ugovora pa tako i za mobitel jer sam spreman sutra promijeniti mrežu za par eura manje mjesečno.

16 godina

16 godina

Izvući se iz ralja telekoma na ovim prostorima ispada teža misija nego se izvući iz narko kartela.

Deckard
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 mjeseci
Wiz3m4n kaže...

našao se istresati na curi od 18 godina, stvarno je frajer, ne bi da je ona odredila pravila i provodi svoju politiku. Bože idiota.

16 godina

Raskini mi ugovor!!

13 godina

Glasaj narode, svi su oko 250€

3 Honor 200 Lite 8GB / 256GB
3 Poco M6 Pro 8GB / 256GB
4 Moto G54 Power 5G 12GB / 256GB
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:24 (BinHex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
deckard kaže...

Izvući se iz ralja telekoma na ovim prostorima ispada teža misija nego se izvući iz narko kartela.

I da i ne. Da ako koristiš sve živo što ti nude i onda s ciljem smanjenja mjesečnog računa pristaneš na ugovornu obavezu, a potom shvatiš da je usluga koma, da ti se mobitel pokvario i da te šetaju po servisima mjesecima itd. Sve mimo toga nije problem. Ljudi olako pristaju na ponude telekoma. Niti ispitaju što je stvarno dostupno na njihovoj adresi niti pitaju o kvaliteti usluge. I onda se na Facebooku žale. Slobodno pogledaj.

16 godina

Ja sam više kao neki luđak teoretičar zavjere. Mobitele kupujem do 250 EUR, za keš. Nemam ugovor, cilj mi je mjesečno potrošiti što manje na tarifu.  Ali opet ja nisam morao ići u telekom i derati se na neku studenticu omladinku.

11 godina
Ma to je video star više od pet godina.... danas se ljudi više ne ponašaju tak neotesano :-)
15 godina
Tko se ponašao tak prije ponaša se i sad. Primitivni i neskolovani.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice