Pomoc oko kupovine novog mobitela....

poruka: 71
|
čitano: 15.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja sam kod njih kupio dva moba,aino i prije 4 mjeseca xperiu,mobovi su ti novi,neotpakovani ja nisam nikakvih problema imao.Njih mi je preporucio prijatelj koji kod njih kupuje stalno,i nikad nije imao problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko kupovine novog mobitela....

Kolko je jeftinije kod vas.

Kod nas je od 2700 do 3500 kn Ako ne i više. HvalaNamigiva

Budala56
15 godina
neaktivan

koji mob?

15 godina
neaktivan

Moj budući mobitel Samsung Wave.Smijeh

Budala56
16 godina
neaktivan
ivele kaže...

ja sam kod njih kupio dva moba,aino i prije 4 mjeseca xperiu,mobovi su ti novi,neotpakovani ja nisam nikakvih problema imao.Njih mi je preporucio prijatelj koji kod njih kupuje stalno,i nikad nije imao problema.

mislis kupio si kod ovih univerzalno.com ?

i ja cu najverovatnije tamo jer su ubjedljivo najjedtiniji :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina

Polovna Nokia E63.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Pozdrav forumasi! E ovako,planiram prodati svoj se c905 jer mi je dojadio dummy fon i zelim kupiti neki smartphone(sto jeftiniji a da je dobar).
Ja zivim u BiH,mobitel cu kupiti u nekoj ovlastenoj trgovini ne preko oglasa,ovde cu cijene dosta skuplje u odnosu na Hrvatsku. Sto se tice cijena ja na to ovako gledam. c905 mislim prodati za 300KM(1200kn) i dodati jos malo i kupiti neki mob za max 450KM (1800kn).

Skoro da sam odlucio da kupim Nokiju 5800XM ali sada se nesto predomisljam jer bih vise volio neki sa Androdiom,ali su mi oni izgleda preskupi. Htc Tatto i Lg Optimus mi se nikako ne svidjaju,a Htc Hero i Legend su mi preskupi. Zaista ne znam sta da radim.

Molim vas pomagajte Smijeh

Neki Sonny Ericsson,no oni su skuplji ako hoćeš na gotovinu,bolje neki na pretplatu

Šta ti se dogodi kad popiješ apaurin i vijagru zajedno?Jebe ti se a mrsko ti!...
16 godina
ivele kaže...

Mislis na ove "univerzalno.com" ?

Imal im na mobitelima oznake vodafone-a, t-mobile il cega slicnog ?

15 godina
neaktivan

Ovaj univerzalno.com jel to preko interneta ili imaju prodavnice? Jel ko već kupovao preko toga?

Budala56
16 godina
neaktivan
budala56 kaže...

Ovaj univerzalno.com jel to preko interneta ili imaju prodavnice? Jel ko već kupovao preko toga?

imaju prodavnicu na grbavici a moze i preko interneta ;)

15 godina
neaktivan

E sad problem je što ja neznam gdje je grbavica? Jesi li prodao SE ?

Budala56
16 godina
neaktivan
budala56 kaže...

E sad problem je što ja neznam gdje je grbavica? Jesi li prodao SE ?

grbavica ti je u sarajevu :P

nisam jos,niko ne zove :(

kad prodam uzimam optimus ili wave.. :)

15 godina
neaktivan

U hebiga treba doći do sarajeva... a za mobitel nemoj LG jer ako hoćeš android uzmi x10 mini, al bolje skupi za wavea....to ti je moje mišljenje...

I sad bi trebala doći ova Nokia C7 sa Symbianom ^3 nebi trebala biti preko 3000 kn...ima 3.5 ekran amoled, nema tipkovnicu...da ti nepričam u detalje imaš na GSMAreni :)

Budala56
16 godina
neaktivan
budala56 kaže...

U hebiga treba doći do sarajeva... a za mobitel nemoj LG jer ako hoćeš android uzmi x10 mini, al bolje skupi za wavea....to ti je moje mišljenje...

I sad bi trebala doći ova Nokia C7 sa Symbianom ^3 nebi trebala biti preko 3000 kn...ima 3.5 ekran amoled, nema tipkovnicu...da ti nepričam u detalje imaš na GSMAreni :)

znam za tu nokiju,vec odavno citam o njoj.ali kad sam vidio cijenu 350 eura,odustao sam...jer ce kod nas u najboljem slucaju biti 400 a i 350 mi je previse :)

a zasto ne LG? na ovaj optimus se niko nije zalio... :D bas mi je nekako cool ;)

EDIT: tek sam sad vidio koji sii ti optimus gledao,neki Z :P

mi ne govorimo za taj,vec ovaj! Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 12:22 (stevan94).
15 godina
neaktivan

Oni vrse dostavu,mislim i po cijeloj BiH, a ne samo u Sarajevu,nazovi pa pitaj.Sto se tice tih oznaka,meni bar nisu bile.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ivele kaže...

Oni vrse dostavu,mislim i po cijeloj BiH, a ne samo u Sarajevu,nazovi pa pitaj.Sto se tice tih oznaka,meni bar nisu bile.

da,po cijeloj BiH,ne vjerujem za Hrvatsku ali pitaj,mozda ti mogu donijeti negdje na granicu ako ti je blizu i sl.

15 godina
neaktivan

Ma tu sam ja blizu granice...nego taj lg optimus na taj sam i mislio..samo da ti kažem to je PRVI lg android tako da ima bugova, ekran je rezistivni (neznam je to tebi bolje), ima samo 3 inča i kamera ti je samo 3.2 mpx (ja neznam možda je dobra)...ako hoćeš android uzmi x10 mini iako je ekran mali..al ipak ja sam za wave.

Budala56
16 godina

E taj  ne bih uzeo pored Wave-a da je zlatan vala Sramim se

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To mu i ja kažem...:D

Budala56
16 godina
neaktivan

Ali Wave mi je skup. Kosta 560KM i to kod ovih univerzalno.com gdje ne znam uopste da li su mobiteli original i sve to,a inace u drugim trgovinama je dosta skuplji. A plus sam ja pitao ove iz univerzalno.com da li imaju wave i rekli su da ga trenutno nemaju ali da ce ga nabaviti... kad!?

A ovaj optimus u nekoj ovlastenoj trgovini kosta oko 400KM,plus znam da je original imam i garanciju u dobrom servisu godinu dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A koliko košta kod vas wave u ovlaštenoj trgovini? Kod nas je u t-mobileu 2600 kn, a u vipu 3500 kn. Al ja bih opet kupio wavea nekako mi je sigurniji, a cijena će mu biti manja na jesen...i sebi ću jednog upecati :D

Budala56
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Ali Wave mi je skup. Kosta 560KM i to kod ovih univerzalno.com gdje ne znam uopste da li su mobiteli original i sve to,a inace u drugim trgovinama je dosta skuplji. A plus sam ja pitao ove iz univerzalno.com da li imaju wave i rekli su da ga trenutno nemaju ali da ce ga nabaviti... kad!?

A ovaj optimus u nekoj ovlastenoj trgovini kosta oko 400KM,plus znam da je original imam i garanciju u dobrom servisu godinu dana...

Mobiteli su original bez sumnje.I ja sam bio skeptik u pocetku..al eto ne znam sta god hoces.

16 godina
neaktivan
budala56 kaže...

A koliko košta kod vas wave u ovlaštenoj trgovini? Kod nas je u t-mobileu 2600 kn, a u vipu 3500 kn. Al ja bih opet kupio wavea nekako mi je sigurniji, a cijena će mu biti manja na jesen...i sebi ću jednog upecati :D

ne znam jer ga nigdje nema :S

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
budala56 kaže...

ne znam jer ga nigdje nem 

Najbolje ga uzmi na univerzalno.com kad kaže čovjek da su orginal...dok dođe skupi još para i kupi..:)

Budala56
16 godina
stevan94 kaže...

Zavisi sta je po tebi ovlastena trgovina ?

Ako ljudi imaju radnju i garanciju, znaci da su valjda cisti, bar u tome smislu hocel ti dati mobitel koji trazis, a sad kako ih oni nabavljaju i prodaju jeftinije od ostalih je njihova stvar...

15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...
stevan94 kaže...

Zavisi sta je po tebi ovlastena trgovina ?

Ako ljudi imaju radnju i garanciju, znaci da su valjda cisti, bar u tome smislu hocel ti dati mobitel koji trazis, a sad kako ih oni nabavljaju i prodaju jeftinije od ostalih je njihova stvar...

Mislio sam na operatere (t-mobile, vip, mtel...)

Budala56
16 godina
neaktivan
budala56 kaže...

Mislio sam na operatere (t-mobile, vip, mtel...)

Moja mama je prije malo manje od godinu dana produzila ugovor sa mtelom na jos 24 mjeseca i ja sam uzeo se c905...

sad cu uzeti lg optimus,taman da isprobam android dok njoj ne istekne ugovor i ne uzmem novi mob :)

16 godina

Evo kod ovih univerzalaca stigao iphone 4, kosta kao 2 galaxsya i jos 50 km na cevape (1650 km)...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Evo kod ovih univerzalaca stigao iphone 4, kosta kao 2 galaxsya i jos 50 km na cevape (1650 km)...

Kod nas će koštati 8500 kn hahahaha...

Budala56
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

ja bi stavio obrnuto cijenu... :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice