Pomoć pri kupnji novog mobitela

poruka: 8
|
čitano: 2.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

treba mi pomoć oko kupnje novog mobitela

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć pri kupnji novog mobitela
shvabo96 kaže...

treba mi pomoć oko kupnje novog mobitela

Nema problema, skupit cemo mi na forumu para, pa ti kupimo i posaljemo novi mobitel na

kucnu adresu. Ne moras nam ni reci za koliko para, koje marke, boje, nista xD

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan

ne ja cu kupit !i dobre su ti fore . jel dobar mobitel sonyericsson w395 taj mi es najvise svidja

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo više informacija, do koliko novaca, ti je bitna kamera, zvuk, symbian da, ne? A sto se tice w395 kao i svaki SE sa oznakom w.. Dakle dobar zvucnik, ima 2,0 mp, i prosirivost do 4gb.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja mater ima taj mob i mogu ti reći da su zvučnici odlični, a kamera čisti promašaj izgleda ko da je vga, a ekran ti nije baš velik i slika nije toliko oštra ko npr. k800i i ovi skuplji modeli. ako ne misliš trošit puno para uzmi ga ali kamera ti se neće baš svidit, sve drugo je ok, može proć.Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma meni nije do kamere nego do muzike zato i ocu walkman

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć pri kupnji novog mobitela
shvabo96 kaže...

ma meni nije do kamere nego do muzike zato i ocu walkman

Ako ti je samo do muzike, slobodno kupuj!Namigiva

16 godina
neaktivan

dobro nije mi samo do muzike hocu neki dobar mob al mi nije bitna toliko kamera..........jel dobar sonyericsson g502

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice