Oukitel K10000 (Display Bijeli rubovi)

poruka: 20
|
čitano: 3.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Treba mi pomoc u vezi navedenog mobitela inace pre zadovoljan sam s njime
Al svremenom mi se pokazao "izbljedeno" na displayu ono sta me cudi je da zna nestat i onda se opet pojavi i sve tako
takoder sam skuzio tek kad mobitel otkljucam pojavi se nakon koristenja nestane i sve tako u krug ,steta nije strassna al me bode u oci ,molim vas ak ko ima prijedlog kako da fixiram predlozite
takoder novi sam clan na Bug :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Oukitel K10000 (Display Bijeli rubovi)
Tvornička greska, pa vidi koliko je to mjesta sa strane ostalo, nisu ga dobro sklopili. Digitizer je veći od ekrana, ili ako hoćeš ekran je manji od digitizera, nema tu popravka.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan

To ti je takozvani backlight bleed, i normalna je pojava kod svih tipova LCD ekrana (jedino AMOLED ne muče ti problemi),

Popraviti ne možeš nikako, jednostavno je takav ekran i konstrukcija mobitela.

I ako te jako smeta, probaj neku temu koja ima čim manje crne boje, jer je na njoj najočitiji ovaj problem.

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Tvornička greska, pa vidi koliko je to mjesta sa strane ostalo, nisu ga dobro sklopili. Digitizer je veći od ekrana, ili ako hoćeš ekran je manji od digitizera, nema tu popravka.

Malo si pobrkao lončiće....

Status bar mu ima manju širinu od ciijelog ekrana, to je normalno od uvođenja Material designa (lollipop pa na dalje).

To je estetska fora.

Kruha i igala...
17 godina
Imao lolipop na par mobitela pa nisam to vidio do sada, tak da mi je novo. Ne znam koja im je to fora da se ne vidi cijeli ekran
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Imao lolipop na par mobitela pa nisam to vidio do sada, tak da mi je novo. Ne znam koja im je to fora da se ne vidi cijeli ekran

Oukitel ima AOSP firmware, a vjerovatno su birali layout koji je namijenjen za neku drugu rezoluciju.

Uglavnom, ta fora je i od prije bila prisutna, ali na tabletima.

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
Hvala vam na pomoci uglavnom nije problem status bara on je dobar vec boja nijansa itd oznacio sam na slici hvala vam na dobroj volji pozz :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mateo1995 kaže...
Hvala vam na pomoci uglavnom nije problem status bara on je dobar vec boja nijansa itd oznacio sam na slici hvala vam na dobroj volji pozz :)

Pa to ti i je backlight bleed.

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
Hvala ti na odg. Reci mi dali ce se to sirit tj pocinjat sve vise bit ili ce ostat sad kako je ?':)
9 godina
neaktivan
Mateo1995 kaže...
Hvala ti na odg. Reci mi dali ce se to sirit tj pocinjat sve vise bit ili ce ostat sad kako je ?':)

Možda.

Ako se digitizer počne odvajati od ekrana, onda bude sve gore i gore....

Ali, to ne budeš tak skoro doživio....

Btw, kak traje baterija?

Jel uspiješ izgurati 5 dana?

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
5 dana ultra koristenja mi traje , a mom frendu traje 10 do 14 :) mobitel je mrak za surf media i internet ,za igre i nije bas ;)) platio sam ga 1500kn iz U.K ebay al vidio sam da je bio u chipoteci za 1300kn kad film gledam u prosjeku mi pojede 7% bat a film traje cca 160min ma odlican je najbolji je osjecaj kad znas da nemoras punit svaki dan
13 godina

Ajme kakva krama xD

Da ima 20000 mah ne bi 1500 dao za ovo. Trebao si šajomija sa 4100 mah kupiti pa bi actually imao pristojan mob uz to, a i manje bi ga i platio, te imao garanciju kod nas... 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 13:18 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi izgleda ko da ce se raspast s prvim padom, ovaj izgleda ko da ga tenk moze pregazit i da ce bit ziv :D nekima je bolje kad tjedan dana ne moze punit nego svaki ili svaki drugi dan i ima cisti android, xiaomi ima miui koji se nekima ne svida ;)

Moze neki ss baterije? :D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Baterija je fixna pa nisam ni otvaro :)
9 godina
neaktivan

a daj me nemoj XD

0 0 hvala 0
9 godina
Mislil sam screenshot statistike baterije, znaci kolko je ekran upaljen, kolko je ukupno mob koristen od punog punjenja itd hahah
13 godina

Eto ti tenka a ni display ne mogu normalno složiti sa kućištem. Miui ili ne bolje neg ovaj beta rom. Ko da sam ja doma složio mob i nagurao akumulator u njega

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
9 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Eto ti tenka a ni display ne mogu normalno složiti sa kućištem. Miui ili ne bolje neg ovaj beta rom. Ko da sam ja doma složio mob i nagurao akumulator u njega

Display je normalno spojen s kučištem, backlight bleed je normalna pojava, pogotovo na jeftinim LCD ekranima.

A ovo sa status barom je dizajnerska fora, i zapravo super izgleda kad je lijep wallpaper u pozadini.

Ali, slažem se da je dizajn ružan.

Pogotovo ovaj romb gore i dolje, i logo na zadnjem poklopcu.

Glomaznost nije uopće problem, koristio sam Blackview BV5000 tjedan dan, i naviknuo se, premda je težak, a ovaj je još i teži.

Uglavnom, da napravi novi model, boljeg dizajna, i da bude vodootporan, kupio bih ga odmah.

Ovak bi rađe uzeo Blackview.

Kruha i igala...
17 godina
fer-de-lance kaže...

To ti je takozvani backlight bleed, i normalna je pojava kod svih tipova LCD ekrana (jedino AMOLED ne muče ti problemi),

Popraviti ne možeš nikako, jednostavno je takav ekran i konstrukcija mobitela.

I ako te jako smeta, probaj neku temu koja ima čim manje crne boje, jer je na njoj najočitiji ovaj problem.

Treba to malo precizirat, tak da neko neupučen odma zna o čem se tu zapravo radi.

LCD Panel

- pozadinsko osvjetljenje, bez njega na zaslonu je mrkli mrak

AMOLED ili OLED

- nema pozadinskog osvjetljenja, ako je crno onda je crno kao u rogu jer na tom mjestu panel ne svjetli

fer-de-lance kaže...

Display je normalno spojen s kučištem, backlight bleed je normalna pojava, pogotovo na jeftinim LCD ekranima.

A ovo sa status barom je dizajnerska fora, i zapravo super izgleda kad je lijep wallpaper u pozadini.

Ali, slažem se da je dizajn ružan.

Pogotovo ovaj romb gore i dolje, i logo na zadnjem poklopcu.

Glomaznost nije uopće problem, koristio sam Blackview BV5000 tjedan dan, i naviknuo se, premda je težak, a ovaj je još i teži.

Uglavnom, da napravi novi model, boljeg dizajna, i da bude vodootporan, kupio bih ga odmah.

Ovak bi rađe uzeo Blackview.

Opet malo detaljnije, Backlight Bleed moš nač i na vrlo skupim IPS LCD zaslonima ili monitorima koji nisu namjenjeni za Profi upotrebu.

- Backlight Bleed je najizraženiji ili najproblematičniji na TN i IPS LCD panelima

- VA LCD paneli obično nemaju ovih požutjelih problema, ili ako ih ima onda je to vrlo slabo izraženo

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
8 godina
neaktivan
Evo iz arhive posto sam mob napunio jucer zaslon , mirovanje wifi najvise pojede ,inace gps mi non stop upaljen njega ni negasim a sve ostale aplikacije fb gmail brows. Max 2% pojede bat :)

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice