Ali idem sljedeci petak u Austriju ,u Graz preko vikenda.Kad bi mogao nekako dogovorit da mi dode tamo al gdje ga preuzet
OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 388.844
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, ali narucio sam na kraju s Amazona =) Orzly 2.5D Pro Fit V2 kaljeno staklo i Orzly Fusion Bumper Case. Kad stignu javim dojmove.
Jel mi se čini ili se prije nije moglo podesiti da brojevi budu iznad slova?
Pozz ekipa zanima me koliko ste zadovoljni ovik mobitelom.Interesiram se za kupnju pa me zanima dojmovi.Baterija,kamera.....te odakle ste kupili mobitel te po kojoj cijeni
Pozz ekipa zanima me koliko ste zadovoljni ovik mobitelom.Interesiram se za kupnju pa me zanima dojmovi.Baterija,kamera.....te odakle ste kupili mobitel te po kojoj cijeni
Turbo zadovoljan! Možeš ga naručiti jedino sa njihove službene stranice:
Na toj tvojoj stranici trenutno je cijena 449$ +29,95$ poštarina = 478,95$.
I plus što nemam pojma odakle se šalje i da li se riskira carina+PDV.
Mislim da je najsigurnije i najisplativije https://oneplus.net/hr/3t za 439€.
I nekako mi se čini da ti nisi naručio OP 3T nego OP 3.
oppomarkt nije tamo kineska verzija?
Na Oppomartu je verzija A3000, europska je A3003.Nema LTE band 20 (VIP i Tcom u ruralnim predjelima).
Ali ako si većinom u gradu nema problema.
Bome dodaci im bas i nisu jeftini...
sluzbeni naravno s njihove stranice....
mislim ako su tako klvalitetni ok ja imam na Note 3 Spigenovu masku vec 3 godine i odlicna je nemam crtice jedne na njemu a pado je bome i terena vidio i svacega pa mi i nije zao para koje sam dao....
Jel ti došao mobitel zapakiran u vakumu, ili je bio otpakiran?
osobno nebi išao na ništa drugo nego li na službenu stranicu
sigurniji sam u njih što se tiče svega, a pogotovo što se tiče garancije
iako je jeftinija cijena primamljiva, radije platim malo više pa da imam normalno garanciju i kontaktiranje u vezi toga direktno sa samim proizvođačem
tvoj izbog, moj ide na kupnju sa službene stranice
Mislim da se za tih 100 kuna razlike ne isplati riskirati garanciju. A ovaj na giztop-u je vjerojatno za kinesko tržište, tako da s njim ne bi dobio europski punjač. Tako da se stvarno ne isplati.
hvala vam. Na brzinu ste me rjesili svih dvojbi. Uzet cu onda krajem tjedna i ja OP3T Gunmetal pa cu i ja biti l33t
EDIT: kolko sam skuzio oni shippaju iz Poljske ili? Iz europe shipaju pa da nemoram porez i carinu platit?
Ja danas naručio Soft Gold jer ovo čekanje 128GB je previše. Dostava bi trebala biti još ovaj tjedan.
BTW, ako možete, uz 3T slobodno uzmite Bullets V2 slušalice. Navodno su jako dobre za svoju cijenu
Vidim da na njihovoj stranici nema ova starija verzija one plus 3 ima samo one plus 3 t za 439 eura.U cemu je razlika,kojwg uzet?
po čemu je sistem na s6 bolji ??
ako misliš na os koji vozi mob, tu 1+ dere samsung samo tako, jer 1+ ima gotovo stock android sa sitnim modifikacijama koji je odlično optimizairan i jako lijepo radi, dok s6 ima skin preko cijelog os-a sa svojim touchwizom, a to sve na neki način ostavlja trag na rad i ispoliranost samog uređaja
s6 je precijenjen kao i svaki drugi samsung, da ga dobijem nebi ga ni koristio, samo bi ga prodao
a bateriju bolje da mu ne spominjem...
šogor ima s6, bez punjača ili baterije ako ode nekamo je u banani, a dok je negdje u zatvorenom, samo traži utičnicu...
đabe ti programi i opcije koje mob ima, što sa službene strane što sa xda strane, kad mu je baterija užas za današnje standarde
osobno nisam mislio da je to toliko loše, ali kad sam vidio uživo koliko traje i kako curi, nije mi jasno kako su mogli takav uređaj prodavati po takvoj cijeni...
cyanogenmod-a više nema, ubili su ga, dolazi lineage os, ali vjerujem da će bit sličan, ako ne i isti dr*k kao i cm, ako i bude koja razlika , mislim da to ne bude nešto veliko
iskreno ne vidim potrebu da se ide (trenutno) na nešto više od 1080p ekrana na mobitelima, jer 1080p odlično izgleda kako god, sve nešto veće rezolucije samo troše dodatno bateriju, a ako taj ekran nije potpomognut sa adekvatnom baterijom (s6 najbolji primjer) sve pada u vodu, barem kod mene
2k ekrani moraju imati barem 3600 mah baterije, a 1-2 mm deblji uređaj da se stavi baterija mogučeg kapaciteta 4000mah, bi drage volje prihvatio, a i ostali bi isto tako napravili vjerujem
ali neću dalje, ovo je tema za 1+3
jos jedna stvar koju sam primjetio vezana uz Nougat i 4.0.1 je da mi se mob tu i tamo zna ugrijat
jel jos itko ima takav problem (nije vruc ali topal sto mi je cudno jer do sad cak i na 4.0.0 nije nikakve znake grijanja pokazivo)
To se i meni desilo 2 puta da mi je oko kamere malo topli. 4.0.1 koristim nekih 2 dana
Decki ja bih vam preporucio da kupujete samo sa sluzbene stranice, radi 100-200 HRK riskirate puno veci iznos.
Ja sam na Nougatu vec nekoliko dana i nisam primjetio bugove, sve je poprilicno smooth. Najbolja fora na Nougatu mi je odgovaranje na mailove/poruke direktno iz notification bara.
Izgleda da mi se posrecilo tijekom narucivanja jer dan poslije kupnje i sve do danas nema 128GB verzije.
nikakvih problema nemam.Facebook nemam instaliran,ali imam Messenger.....grijanja nema ni u igrama ni u bilo kojoj aplikaciji...