OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 388.866
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3

Mislio sam si odmah uzeti mobitel i staklo, pa eventualno nabaciti i taj popust.

9 godina
odjavljen

Emily objasnila dash charge, prodaja im odmah porasla :D

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Kakva je procedura kod placanja sa karticom? Samo se unese broj kartice i ona tri broja sa pozadine ili ima kakvih dodatnih komplikacija?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Samo to, broj sa kartice i sigurnosni. Skinu ti sa racuna odmah i cekas dostavu :)

0 0 hvala 1
14 godina
Stigao je... Zamalo sam pobiga s posla da ga što prije sredim. A onaj DHL-ov tracking... Ne znaš je li prokletstvo ili blagoslov, sad je ovamo sad onamo pa sad u zagrebu pa sto se ne miče rade li ovi tamo išta pa garant neće doći sutra jer su najavili neveru... Rollercoaster emocija haha.

First doživljaj: brz, velik, i brz. Još sam previše happy da nađem neke zamjerke... Spigenova futrola me žulja na mali prst al valjda ce bit bolje kad prestanem ga držati tako. Stavio sam SwiftKey nakon godina defaultne samsungice i jedino me muči onaj suggests gore koji sam skužio da me ni ne muči jer tipkajući ovo ga koristim stalno.

6.0.1 na oxygenu 3.5.4, 28mb update iz kutije. Još nisam ni probao kameru jer je mrak pa ni ne znam što može slikat.

Zadovoljan sam za sad. 😀
15 godina
OnePlus 3

gluposti koje sam primjetio na Nougatu

-popravljen je led bug
-na whatsappu kada se uslika ili salje slika te se uz nju ide dodat tekst ne vidi se sto pises (kao da tipkovnica sakrije)
-broken ikona na file manageru (barem meni)

-nakon updatea neke stvari sam imao duplo instalirane (tipa calculator, sat i sl.) ali nakon factory sve je na normali ponovo..

-multitasking mi je brutalno napravljen

-ne svidja mi se sto su promijenili accent colors (nema crvene.. iako bi mi bilo draze da ima veca paleta za izabrat)

-ekran je izgledao bljedunjavo ali nakon postavki vracen je na staro

-promijenjen je raspored notification slidera (nisam ni skuzio dok nisam probao telfon staviti na mute, i vise mi se sviđa ovako čak)
-dva clicka za mobilni internet mi je malo glupo, a i kad smo kod toga x do signala mi je isto tako cudno za vidit (kada mobilni internet nije ukljucen)

-tu i tamo mi nije znao ugasit sve aplikacije iz task managera

-u baterry lifeu ne vidim nikakve ozbiljnije pomake

za sve ostale koji su ga isprobali: koje postavke za ekran koristite, dali netko zna kada mozemo ocekivati 7.1.1?

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 21:12 (LUNAT1C).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3
Kako je promjenjen raspored notification slidera?
Meni je isti, dole zvoni, sredina DO NOT DISTURB i gore MUTE/VIBRIRANJE.

0 0 hvala 0
15 godina
iandic kaže...
Kako je promjenjen raspored notification slidera?
Meni je isti, dole zvoni, sredina DO NOT DISTURB i gore MUTE/VIBRIRANJE.

Prije mi je bilo dolje zvoni/vibra, srednje silent, gore do not disterb (samo alarmi) moguce zato sto je A3000 (iz kine)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
10 godina
neaktivan
OnePlus 3
A vjerojatno je do toga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Narucen Soft Gold jutros, nadam se da stize do iduceg tjedna ^_^

Moze mi netko reci kakav je postupak preuzimanja paketa od DHL-a? Oni ga predaju u posti ako te ne nadju na adresi ili te zovu na telefon da te pronadju?

0 0 hvala 0
14 godina
Mene su zvali prethodno da će mi paket doći i da im znam javiti jesam li doma ili na poslu. Ostavio sam tad broj od brata jer nisam htio da mi ga doveze na posao jer se ne bi mogao posvetiti mobu. Zvali su onda njega prije nego su došli i to je bilo to.
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Sada nešto gledam po njihovoj stranici pa me zanima da li ste uz 3T dobili okrugli ili plosnati kabl za punjač?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ovo sa tipkovnicom mi se cini da je probelm do google tipkovnice il po novom Gboard.
Jer kak se nadogradilo jos na androidu 6 se tu i tamo znalo desit da tipkovnica postane ka prozirna... A desava se i na 2 xiaomi telefona.
Cini mi se da je google nesto zaje...

A sto se tice Nugata na OP3 to ce se jos morat peglat.
Ima neki ludosti koji se prije nisu desavale.
Tipa kod loziva kad odes u chrom nesto bidit a poziv aktivan i vratis inaj screan od poziva nazad senzor blizine nekad ne reagira, odnosno ne ugasi ekran kad vratos mob na uho.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
Probaj flexy tipkovnicu, meni osobno da ledeno najbolja
12 godina
neaktivan
Htio sam napisati daleeeeeeko a ispade da ledeno :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iandic kaže...

Sada nešto gledam po njihovoj stranici pa me zanima da li ste uz 3T dobili okrugli ili plosnati kabl za punjač?

okrugli

16 godina
PC - stručnjak kaže...

Tipa kod loziva kad odes u chrom nesto bidit a poziv aktivan i vratis inaj screan od poziva nazad senzor blizine nekad ne reagira, odnosno ne ugasi ekran kad vratos mob na uho.

To su navodno ispravili u 4.0.1. Još nije službena OTA ali danas su neki dobili nadogradnju.

14 godina
I meni je kabel okrugli.
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

A onda u paketu očito dolazi okrugli a naknadno se prodaje plosnati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

kupio dodatni kabel i isti je bio kao i koji je došao sa njim

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 11:54 (orke).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Dostupan Oxygen 4.0.1. preko VPN Kanada.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Također VPN Canada, odrađena nadogradnja, sad budemo bidili jesu ove sitnice sto su mene zivcirale popeglane.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Koliko vidim nitko nije spomenuo u temi jos, ali Soft Gold je u prodaji od jucer, i trenutno je "Ships immediately". Ja svoj narucio jucer ranim jutrom, nadam se da stize do kraja iduceg tjedna.

Dok dodje vidjet cu kako lezi u ruci, inace ne volim stavljati maske na mobitele i dosta ih dobro pazim (G2 koji koristim vec 3 godine mi je ispao svega 2 puta, i ima samo jednu vidljivu ogrebotinu na ekranu, bez da je ikad imao masku). Ali za svaki slucaj, koje maske koristite i kaljena stakla, ako se odlucim uzet da ipak imam neke preporuke?

0 0 hvala 0
16 godina
Mariossa kaže...

Koliko vidim nitko nije spomenuo u temi jos, ali Soft Gold je u prodaji od jucer, i trenutno je "Ships immediately". Ja svoj narucio jucer ranim jutrom, nadam se da stize do kraja iduceg tjedna.

Dok dodje vidjet cu kako lezi u ruci, inace ne volim stavljati maske na mobitele i dosta ih dobro pazim (G2 koji koristim vec 3 godine mi je ispao svega 2 puta, i ima samo jednu vidljivu ogrebotinu na ekranu, bez da je ikad imao masku). Ali za svaki slucaj, koje maske koristite i kaljena stakla, ako se odlucim uzet da ipak imam neke preporuke?

Nazalost, ovaj ce ti bez maske pasti 22 puta. 

Kaljeno mozes ovo: https://oneplus.net/at/oneplus-3-3t-curved-tempered-glass-screen-protector , a case spigen rugged armor.

7 godina
neaktivan
Vozdra raja,hocu da uzmem novi mob i naisao sam na ovaj op3 i vidim da je ko zmaj,mnogo prezadovoljnih korisnika.Ja bih narucio oneplus t3 dal ga je neko kupio kakva su iskutva.posto sam ja iz BiH ,mogul kako narucit da ne placam onu carinu onolku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Valjda imaš nekog u hr da ti ga preuzme? 

14 godina
neaktivan
OnePlus 3
Jel treba još netko nešto sa službene stranice, kaljeno staklo, maske itd pa da napravimo grup buy da ne platimo 7€ poštarine?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pokusavam narucit sa Amazona masku i kaljeno staklo, i nudi mi samo expedit delivery koju naplacuju nekih 10 funti. Za HR nema standard delivery ili?

0 0 hvala 0
9 godina
OnePlus 3

Naručio OnePlus 3T 64GB Gunmetal, Karbon Case + Tempered Glass i OP Bullets V2 slušalice, nadam se da neće podbaciti :D

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

nazalost ,ne

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice