OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 388.866
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
OnePlus 3

kao i velika većina vlasnika OP3/T...zato je ova tema dosta mirna jer su vlasnici uglavnom jako zadovoljni... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Coach321 kaže...
Imam i ja G3, gurao sam ga na RR romu vecinu vremena i tada je bio stvarno OK, koristio sam i Fulmics koji je takodjer jako dobarrom, kod mene je D855 i mislim da je single sim, nisam siguran. Prije G3 imao sam G2 koji je i dan danas vrhunski iako se malo pregrijavao. Jedva cekam pokupiti OP3t, cek to je ured u Sv. Klari, jelda? 😀

He, he...

I kod mene bio G2 pa G3, pa sam preskočio G4 čekajući G5 i kada je izašao ostao sam razočaran.

G3 sam imao 2.5 godine i radio je bez greške a promjenio sam ga jer mi je stvarno više dojadio. Mobitel koji je najduže bio kod mene.

13 godina
OnePlus 3

Evo ga, pokupio sam i ja. Znaci mob je fantastican.

1 0 hvala 0
13 godina

Da i ja sam nekako preskocio G4 jer nisam vidio neke prevlike beneficije u odnosu na G3 i imao je slabiji rom support koliko sam primjetio. G5 mi se cini OK, ali nisam odusevljen kao sto sam bio sa G2 i sada sa OP3t. Da da, G3 je stvarno solidan mob. 

10 godina
Coach321 kaže...

Da i ja sam nekako preskocio G4 jer nisam vidio neke prevlike beneficije u odnosu na G3 i imao je slabiji rom support koliko sam primjetio. G5 mi se cini OK, ali nisam odusevljen kao sto sam bio sa G2 i sada sa OP3t. Da da, G3 je stvarno solidan mob. 

Ja sam imao G3 i G4 i nebi se slozio da nije imao velike beneficije...G4 je ako izuzmemo probleme sa maticnom odlican mob...i dan danas zalim za tom kamerom koja je fenomenalna i stalno se nadam kako ce LG opet sloziti nesto zanimljivo pristupacne cijene, a ne ove gluposti tipa 900$ koliko kostaju Pixeli.

Ako su oni renderi tocni za G6, mogao bi biti OK...i bio bi red da rijese te probleme sa maticnim.

13 godina
Pa vjerujem da je bio super mob, a I cuo sam ima super kameru, ali ja nisam zahtjevni korisnik kamere tako da ipak u mojim ocima nema taj wow faktor koji je imao G2 i sada OP3t. Ja i dalje imam velike simpatije prema LG-u, ali mislim da trenutno nemaju odgovore na OP uredjaje. Lp.
16 godina
OnePlus 3

Stiglo mi je jucer Orzly v2 kaljeno staklo i odlično je sjelo, preporuka svima.

btw, narucio sam Spigen Rugged Armor case, tako da će mi trenutni nillkin case biti višak, pa ako netko treba neka se javi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Večeras izlazi Stable Nougat za OP3, i beta Nougat za OP3 T

https://twitter.com/getpeid/status/815171834345885696?s=09

3 0 hvala 3
16 godina
kvaju kaže...

Večeras izlazi Stable Nougat za OP3, i beta Nougat za OP3 T

https://twitter.com/getpeid/status/815171834345885696?s=09

Upravo se skida na mob

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 18:37 (Nefil).
13 godina
Jeste li probali Nougat ? Kakav je ? Ima li bugova ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo skidam i ja, vpn na kanadu, brzina dosta varira al bude brzo valjda
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
OnePlus 3

Evo instalirao sam ga i ja na OP3t i mogu reci da je stvano odlicno, ali imam jedan problem. Mozda zvuci glupo, ali ja stvarno nemam pojma kako ugasiti DnD mode(Do not distrub). Ima li netko kakvo rijesenje ?

edit: evo ga nasao sam rijesenje. zanemarite ovu poruku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 19:00 (Coach321).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Meni radi odlično,baterija je osjetno bolja nego na MM.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Bas sam stavio Nougat. Budite oprezni jer je meni poremetio mPBZ za internet bankarstvo.. Morao sam ga ponovo aktivirati. Ne znam kako je sa drugim bankama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja preporucam da nakon nadogradnje odradite full factory restart, jer bar meni se sve ikonice nisu promjenile na Nugat, tipa settings i slicne od sistema, pa nakon factory je sve kak spada.
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

kolko vidim svi tu vrtite Oxygen, kako to da nitko ne vrti CM? Pitam jer imam OPO ali planiram si kupiti OP3 pa ono... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gam3r kaže...

kolko vidim svi tu vrtite Oxygen, kako to da nitko ne vrti CM? Pitam jer imam OPO ali planiram si kupiti OP3 pa ono... 

Uvijek sam stavljao custom ROMove na telefone, jer je uvijek nešto štekalo ili bilo bolje napravljeno na custom romu. Ali meni osobno je ovaj OP3 prvi android telefon gdje mi stvarno sve radio vrhunski na "stock" romu. Jednostavno me potreba još nije primorala da idem tražiti alternative.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
10 godina
neaktivan
OnePlus 3
Kratki osvrt na Nougat.
Nisam dobio nikakve nove ikone ali nisam ni napravio Hard reset. Ali to mi je i nebitno jer koristim Nova Launcher i svoje ikone.

Par stvari koje me smetaju.

Paljenje-gašenje podatkovnog prometa - super je što se sada na klik pojavi preostali promet ali je loše što su sada dva koraka za upaliti-ugasiti promet.
Nove notifikacije - sada mi piše komplet poruka ili slično na notifikaciji - možda se može promjeniti ali ja nisam našao kako.

Brojač nepročitanih poruka mi se sada na Nova Launcheru malo-malo gasi.

1 0 hvala 0
14 godina
Za paljenje podatkovnog prometa koristim power toggles sa root pristupom i sve je jedan klik...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ijednu manu barem meni malo tupavu sam pronaso.
Kad razgovaras s nekim i kad se vratis na pocetni zaslon i ides nesto vidit u aplikaciji, kada je poziv gore u statusnoj traci, ono vrijeme trajanja poziva je u 2 reda i u uskoj statusnoj se ne vidi kako treba.
A jos jedan problem je sto mi zenfon louncher ne radi kako treba.
Tocnije geste povlacenja s pola ekrana prema dolje nece otvorit notifikacije niti postavke louncher kad se povuce odozdo prema gore.
Tako da sam za sad na stock launcheru :(
15 godina
OnePlus 3

Jel se zna kada ce sluzbeni nougat bit dostupan kod nas?

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Instaliraj Opera Free VPN sa marketa i kada ga pokreneš odaberi regiju Njemačka.

Onda napravi normalni update i odinstaliraj Opera Free VPN.

Brzo i jednostavno a u principu isto kao da i čekaš da ga puste kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 16:11 (iandic).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

jel na njugatu radi multiwindow? imala sam to na LG G3, a baš mi fali to sad na OP3...

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

ljudi može molim info, vidim da se na oneplus.net sajtu može kupiti OnePlus 3T, shippira li se to iz EU ili to

stiže izvan EU?? Radi carine pitam... Brat kupuje, pa sam pokušao pronaći tu zadnjih 10tak stranica ovog topica,

nisam nigdje našao odakle naručujete...

hvala na infu unaprijed...

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Nema carine nit icega, ona cijena koja je na netu nju placas, nema skrivenih transakcija. Mobitel se salje iz EU-a, ali se proizvodi u Kini.

13 godina
shelby-eleanor kaže...

jel na njugatu radi multiwindow? imala sam to na LG G3, a baš mi fali to sad na OP3...

Ima multiwindow.

15 godina
OnePlus 3

Pozdrav,upravo sam update napravio na nougat 7.1.1,sve radi dobro osim što je gornji zvučnik dosta tiši nego prije (koji ide na uho)ima li itko ideje?

One plus One je,druga tema ali ipak možda netko ima uvid u problem ili fix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

Jel ima smisla tražiti refund tj. da li može proći ako Orzly kaljeno ima rainbow effect?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Imam u planu uzeti si OnePlus 3T sa njihove službene stranice.
Moje pitanje je dali da uzmem odmah kod njih tempered glass ( s obzirom da curved radi ljudima probleme)?
Drugo, mogu li iskoristiti kod koji su ljudi dobili uz mobitel, da dobijem popust na to staklo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3
popust je 5€ i dok ne dobiješ mobitel nema popusta, ako naručuješ samo staklo poštarina ti je 6.99€

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice