Obicni mobitel zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Obicni mobitel
Pozdrav,ja sam se prije par mjeseci registrira ali nisam imao nista posebno za pitati,a sad mi je u planu kupiti novi mobitel.Trenutno imam android ali mi se zgadio:skida pare dok sam na wi fi-ju,iz cista mira se restartira i sluzi mi za sve osim za poruke i pozive.Pa sam se sad odlucio za obicni mobitel s alfanumerickom tipkovnicom.Znaci moji uvijeti su:
-mora biti kvalitetne izrade,znaci da izdrzi padove,da se ne pokvari kad se smoci(znaci da mogu izvaditi bateriju,osusiti ga i to je to)
-morao bi mi sluziti kao mp3 znaci da ga mogu spojiti s kompom i skidati pjesne
-da podrzava memorijske kartice(to mi je za pjesme)
-mora imati mogucnost skidanja igrica
-mora imati one istant poruke za facebook,twiter,MMS...
-po mogucnosti da ima dobru kameru(pod dobru ne mislim extra nego onako da ne bude previse mutna)
-jos po mogucnosti bi bilo dobro da ima ugradenu malu lampicu i ako mi to nije uvijet ali onako ako se nade bilo bi super

To bi platio max. 400kn.Mislim da je to realna cijena jer danas za 600 kn mozes kupiti neki losiji android.Unaprijed hvala.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obicni mobitel

Imao sam donekle slično iskustvo, uglavnom hoću reći da nije problem u Androidu, nego koliko ga pojedini proizvođač dobro prilagodi svom hardveru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Obicni mobitel
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
neaktivan
Obicni mobitel

Postoji tema za odabir mobitela !

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Obicni mobitel
Moze li moderator prebaciti ovaj moj post u tu temu da ne dupliciram?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Obicni mobitel
Rocky-Jocker kaže...
Moze li moderator prebaciti ovaj moj post u tu temu da ne dupliciram?

Ne može, kopiraj sam tamo ako želiš :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice