pozdrav..mjenjao bih svoj LG GT540 za jedan od ova 2 moba..sada sam cuo i upoznat sam s tim da je n97 cijela od plastike, a da n97 mini ima onaj aluminijski pokrov iza..znam da n97 mini ima strelice,a n97 ono xD .. i cuo sam da je n97 ima bugovit softver naspram n97 mini .. no kako tocno bugovit ? na sta se misli ? jel n97 mini brza ili sta ?
Ta dva telefona imaju isti softver, N97 ima 32GB interne memorije dok N97 mini ima 8GB Dijagonala ekrana kod n 97 je 3.5" a kod mini 3.2"
Ja bi N97 prije nego N97 mini...
2.289 Posts! And counting...
Znaci skoro pa potpuno isti su samo je ovaj veci ? nema nikakvih vecih bugova na vecoj n97 za razliku od n97 mini ?
2.289 Posts! And counting...
Znaci skoro pa potpuno isti su samo je ovaj veci ? nema nikakvih vecih bugova na vecoj n97 za razliku od n97 mini ?
Ma to ti je potpuno isto, samo eto razlika je u količini memorije i u veličini.. reko bih da je N97 mini samo osakaćena N97 :))
Zasto bi bili smece? :O
znam da su softverski sporiji od mog Optimusa, no fizicki su mi privlacniji a usto i mob najvise koristim za dopanje, pa mi tipk je mnogo potrebna i virtualna mi ne odg..zato bih mjenjao ..
a jel se moze ovoj nokiji nadogradit softvare i takve stvari ? :)
pozdrav..mjenjao bih svoj LG GT540 za jedan od ova 2 moba..sada sam cuo i upoznat sam s tim da je n97 cijela od plastike, a da n97 mini ima onaj aluminijski pokrov iza..znam da n97 mini ima strelice,a n97 ono xD .. i cuo sam da je n97 ima bugovit softver naspram n97 mini .. no kako tocno bugovit ? na sta se misli ? jel n97 mini brza ili sta ?
Samo ukratko, mini kada je izdana, izišla je na tržište s ispravcima bug-ova i nekih sitnih nedostataka što ih je imala obična 97-ica, stoga, izbor ti se nameće sam od sebe!
Nešto slično kao i HTC Desire i DesireHD, ali u obrnutom smjeru razvoja, što kod 97-ice znači, manje je bolje i.
BTW; manjak interne memorije i nije neki bed ako se ima prostora za dodatnu memoriju, a još ako ti je 8GB dosta, kud ćeš bolje.
Od tog LG-a je bolji sigurno
a jel se moze ovoj nokiji nadogradit softvare i takve stvari ? :)
Naravno da se može nadograditi, preko USB kabla s Nokia Software Updaterom se to obavi... a jel baš želiš neki od ta dva mobitela? Jesi razmišljao o nečem drugom u tom rangu?
Samo ukratko, mini kada je izdana, izišla je na tržište s ispravcima bug-ova i nekih sitnih nedostataka što ih je imala obična 97-ica, stoga, izbor ti se nameće sam od sebe!
Nešto slično kao i HTC Desire i DesireHD, ali u obrnutom smjeru razvoja, što kod 97-ice znači, manje je bolje i.
BTW; manjak interne memorije i nije neki bed ako se ima prostora za dodatnu memoriju, a još ako ti je 8GB dosta, kud ćeš bolje.
e to sam cuo tako da je izasla s ispravcima..a jel moguce manualno to uklonit s nadogradnjom softvera il necim slicnim ? jel znas mozda koji su to bugovi bili na obicnoj? :D
@bellatrix - hvala..onda je to super :) a nisam jer bih je uzeo jedino zbog fizicke qwerty tipk.. a i cijenovno su tu negdje , pa neznam sta drugo bi moglo past sa fizickom qwerty a da je tu negde s GT540 .. :/
onda u redu :)
uzet cu onu za koju dobim ponudu u zamjenu , posto vidim da se bugovi rjesavaju upgradeom softvera, a tipk. trenutno nit ne mogu znat koja mi bolje odg pa xD
hvala svima na rjesavanju nedoumice :)
Dajem ti savjet da to ne kupis jer su mobiteli fakat smece.
rade uzmi neki drugi s tipkovnicom, osim ako ti ne smeta sto je sve sporo i to cak sporije nego tvoj optimus sada.
Dajem ti savjet da to ne kupis jer su mobiteli fakat smece.
rade uzmi neki drugi s tipkovnicom, osim ako ti ne smeta sto je sve sporo i to cak sporije nego tvoj optimus sada.
kako možeš tako nešto reći? Kada si vidio da je Nokia krepala sama od sebe?
E, pa vidiš, LG-i imaju sklonost napraviti to sami od sebe. A tada sa njima možeš jedino guz*cu brisat. Nokia je pojam kvalitete, a Lg je pojam šrota. Tek kada zamijene uloge-onda imaš podlogu za takve tvrdnje.
Ljudi ti dobro govore, ne ćeš se baš oduševiti sa N97. Sad opet, zavisi koliko ju planiraš platiti, reci cijenu pa da vidimo jel se može što bolje naći...
Nisam citao zadnjih 5 postova, ali ja bih radije isao na N97, bugovi nisu problem, jer uvijek postoje CFW-i za njih i oni su dosta dobri, mene je to odusevljavalo na mojoj 5800, a sada i na Desireu (samo se kod Androida zovu Custom ROM-ovi). Tu je dosta toga poboljsano, od brzine samog uredaja pa do softwarea kamere i zvuka 
ma nije bas tako sad .. LG proizvodi vrhunske proizvode pocevsi od TV-a , uveo je prvi mobitel s dvojezgrenim procom tako da to bas i nije istina .. ja sam s ovim mobom SUPER ZADOVOLJAN .. ali meni se vise fizicki svida i potrebniji mi je za poruke n97 .. ovaj mob ima super mogucnosti i garantiram da je sto posto brzi od ove Nokie, no eto..odlucio sam da cu uzet ovog s fizickom tipk. i to je to .. jedini razlog :)
a i volim isprobavat sa jednog moba na drugi..ne vezem se bas za stvari 
@bellatrix - hvala..onda je to super :) a nisam jer bih je uzeo jedino zbog fizicke qwerty tipk.. a i cijenovno su tu negdje , pa neznam sta drugo bi moglo past sa fizickom qwerty a da je tu negde s GT540 .. :/
Nokia C6-00 Nema mnogo internal memorije ali podržava microSD kartice do 32GB Kažeš da bi ga najviše za poruke koristio, ja na svojoj C6-00 imam preko 2000 poruka u memoriji telefona i nema nikakvog štekanja niti kašnjenja poruka...
ma nije bas tako sad .. LG proizvodi vrhunske proizvode pocevsi od TV-a , uveo je prvi mobitel s dvojezgrenim procom tako da to bas i nije istina .. ja sam s ovim mobom SUPER ZADOVOLJAN .. ali meni se vise fizicki svida i potrebniji mi je za poruke .. ovaj mob ima super mogucnosti i garantiram da je sto posto brzi od ove Nokie, no eto..odlucio sam da cu uzet ovog s fizickom tipk. i to je to .. jedini razlog :)
N97 je odličan ređaj-malo sporiji zbog os-a kojeg ima, ali sve se to da riješiti. Ako te zanimaju alternative-imaš SE X1 i X2.
Nokia C6-00 Nema mnogo internal memorije ali podržava microSD kartice do 32GB Kažeš da bi ga najviše za poruke koristio, ja na svojoj C6-00 imam preko 2000 poruka u memoriji telefona i nema nikakvog štekanja niti kašnjenja poruka...
bolje C6-01
bolje C6-01
Al nema fizičku qwertz tipkovnicu a on to traži!
Ma neee nema nikakvog štekanja, to šta se ruši sa 2 taba u Operi je normalno!??!
, Nokia.
@bellatrix Ima.
Ma neee nema nikakvog štekanja, to šta se ruši sa 2 taba u Operi je normalno!??!
, Nokia.
@bellatrix Ima.
pa ima isti CPU kao i n97 i n97mini... nikakve razlike... i ne crasha se baš tako, osim ako otvoriš 3-4 aplikacije, ili pregledavaš zahtjevne web stranice...
bolje C6-01
http://www.cellphonezones.com/nokia_cellphone/nokia-c6-01-8-megapixels-symbian-s60/ nema ;)
bolje C6-01
http://www.cellphonezones.com/nokia_cellphone/nokia-c6-01-8-megapixels-symbian-s60/ ima ;)

ovo ti je C6-00 na slikama prijatelju! 
Crna je C601, bijela C600 
EDIT: tek sad pogledao tipke da stvarno hahahahhaa
Je je skuzio sam xD hebiga zahebo se 
Recimo da C6-01 ima qwerty ja bi je kupio, nebi kupovao C6-00... i kod mene je fizička qwerty tipkovnica bitan faktor...