Nokia N97 ili nokia E75

poruka: 14
|
čitano: 2.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

Zanima me važe mišljenje. Dvoumim se izmedju Nokie N97 i Nokie E75. Da li se isplati investirati u N97 ili je Nokia E75 sasvim dovoljan mobitel za poslovnu upotrebu? Interesuje me i koji ima bolju navigaciju, koji ima bolji fotoaparat i slicno.Cija je tastatura bolja i klizni mehanizam, kao i trajanje baterije.

Unaprijed hvala na odgovorima.

http://www.eldarpiric.com.ba
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

Jbg. onda uzmi N97.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 20:08 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

pa za ovo je vjerovatno i znao...mislim da je trazio neki savjet :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

Meni je  jasno da je N97 bolji od E75, odnosno da je po specifikaciji bolji, ali me interesuje da li se isplati doplatiti za njega ili je E75 sasvim solidan mobitel za poslovnu upotrebu (phonebook, organizator, jednostavnost koristenja i sl). Naravno veca kolicina memorije i kamera sa vecim brojem MPx (ustvari kome treba 5 MPx na mobitelu) ali kad vec dolazi uz aparat onda je to OK. Zato me interesuje prakticna primjena u svakodnevnom zivotu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N97 ili nokia E75

Osnovno pitanje je zelis li TS ili ne jer za poslovnu upotrebu oba su tu negdje kao i ogrmona vecina mobitela na trzistu. N97 ima veci kerna, TS, samim tim navigacija je bolja i laksa, Multimedija takodje, surfanje netom takodje. Ako mozes definitivno N97. Ili 5800 jer je to u sustini isti mob ali bez tastaure. A ako ides na N97 razmisli o N97 mini koji je meni ljepsi i prakticniji a isti telefon kao i N97.

15 godina
protjeran
kada bi već htio ići na n97, onda bi nadoplatio jos 300kn za n900
17 godina
neaktivan

To definitivno al ja sam se ogranicio na ova dva za koja on pita a ako je E75 u konkurenciji cisto sumnjam da ga N900 zanima.

17 godina
Nokia N97 ili nokia E75

Pa, ja bi uzeo n97 da sam na tvom mjestu.

Ipak, n97 je opcenito neisplativ mobitel jer previse kosta za ono sto nudi, ali ako si ti spreman ga platiti - uzmi ga!

Da sam na tvome mijestu, rade bi uzeo n900 kao sto su ti kolege forumasi preporucili.

To je vjertojatno najjaci mobitel na trzistu, business orijentiran.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia N97 ili nokia E75

Ja ću ti reći E75, proči ćeš jeftinije te će isto zadovoljiti sve tvoje potrebe. Ako si u mogućnosti za isprobati negdije i jedan i drugi model to učini te ćeš steći dojam.

Jedino ako ne patiš (želiš) TS. S time da se za N97 priča da je podbacili od očekivanja, što ne znači da je loš uređaj, ali ako se dvoumiš između ta dva, onda E75, a i manji je.

E75 vs. N97

EDIT: jedino ako želiš i navigaciju, odnosno koristiti ćeš je onda je sigurno ugodniji rad na većem ekranu (N97), mada prođe za to i E75 (2,4") takav ekran imam i ja i snalazim se, navodi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 14:10 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

Kod nas u ponudi telecoma nema ni n97 mini ni n900, tako da min je opcija izmedju ova dva. Razlika u cijeni je za paket koji ja imam i na period od dvije godine oko 160 EUR, sto i nije zanemariva cifra. Jest da ce mi firma kupiti telefon Osmijeh ali opet ako nije tolika razlika onda nebi da se placa tih 160 EUR. Da E75 ima TS mozda se nebih ni dvoumio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Shogun kaže...

Kod nas u ponudi telecoma nema ni n97 mini ni n900, tako da min je opcija izmedju ova dva. Razlika u cijeni je za paket koji ja imam i na period od dvije godine oko 160 EUR, sto i nije zanemariva cifra. Jest da ce mi firma kupiti telefon Osmijeh ali opet ako nije tolika razlika onda nebi da se placa tih 160 EUR. Da E75 ima TS mozda se nebih ni dvoumio.

Ima u tele 2 za cca. 1500 kn. a za E 75 klizni mehanizam i nije bas najbolji (frend mi ga je imao pa ga prodao zbog toga..... mozda je bio samo on u banani....)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 17:28 (0verlord).
17 godina
0verlord kaže...
Shogun kaže...

Ima u tele 2 za cca. 1500 kn

Mislim da je covjek iz BiH. Tamo nema Tele2. (kolko ja znam)

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
0verlord kaže...
Shogun kaže...

Ima u tele 2 za cca. 1500 kn

Mislim da je covjek iz BiH. Tamo nema Tele2. (kolko ja znam)

sorry my bad....

17 godina
neaktivan
Nokia N97 ili nokia E75

Jesam iz BiH. U ponudi BH Telecoma nema navedenih mobitela. A veliki je ? da li ce ih i biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice