Nokia 6233

poruka: 6
|
čitano: 1.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia 6233 problemi

Pozdrav..

kao sto sam naveo u naslovu, imam probleme s nokiom 6233

mislim da je java otisla. jos prosli mjesec kad sam instaliravao operu mini i programe za im, javljalo je neki java error koji nisam uspio rjesit.

no probo sam opet s operom i nekim igrama, nece uopce ih prepoznat, kao nepoznat file. i kad predem preko tog nepoznatog file, mobitel se rusi.

garancija je otisla, tako da moram sam popravljat.

probao bi promjenit firmware ili ga flashat..sta je sad bolje, da rjesim taj problem, valjda s javom.

i da, ako mi neko moze program preporucit s cim ga mogu flashat odnosno firmwarat, i dal to mogu preko usb-a?

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 6233

Sa Nokijine sluzbene stranice skines Software updater i sa njim ubacis novi firmware.Ako nema novijeg od onog kojeg imas unutra onda mozes svejedno skinut taj isti i reinstalirat.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 15:30 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 6233

Nikada nisam imao neku Nokiu ali pretpostavljam da bi na svojim stranicama trebali imati nekakav softver s kojim možeš nadograditi ili reinstalirati firmware. Npr. Sony Ericsson ima SEUS. Pogledaj malo po Nokijinom službenom website-u ili sačekaj da ti se javi netko tko je to već radio.

EDIT: Eto F1-Ivo me pretekao dok sam ja tipkao ovu poruku.

Sretno.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 15:29 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Nokia 6233 problemi

Koja ti je verzija firmwarea? Zadnja sluzbena je 5.60, imam je odavno i nema nikakvih problema, opera mini radi odlicno.

Moras imati kabel za nju, jer nema usb port na sebi, a update mozes uraditi preko nokia updatera, kojeg mozes skinuti s stranice.

I'm fat, you're ugly! I can diet.
17 godina
neaktivan
Nokia 6233

Zaboravio sam ti napomenut ako krenes to radit obavezno si napravi backup svih podataka na mobu i pazi da ti je baterija napunjena do kraja.Usput jel ti mob brandiran?(T-com ,VIP...)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 6233

trenutno imam 5.43, skinuo sam nokia updater i kad updatam javim dal se taj problem s javom rjesio.
bit ce malo kasnije jer trebam otic do stare kuce po kabel.

prije mi je java radila jer znam da sam neke igre vec instaliro i neke aplikacije. to je sve pocelo kad sam si kupio onaj web'n'walk paket i htio instalirat operu i ebuddy.

tj one su se uspjesno instalirale ali stalno je javljao error pri pokretanju, nesto u vezi jave.

a od nedugo ne zeli ni procitat file, nego ga oznaci kao nepoznat i restarta se mob.

i hvala svima

edit:napravio sam back up, baterija ce bit puna( i na lapiu ak nestane struje:) ), i fkt se nadam da ce proradit jer u skoli je uber dosadno pod nekim satovima, pa bi zelio malo surfat i koju igru, i da nazalost, t-mobile je.(znaci zakljucan na njega)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 15:47 (Marked One).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice