Nokia 5800 - pitanje u vezi firmwarea

poruka: 16
|
čitano: 2.605
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar. Dakle, mislim kupit sutra 5800 korištenu, kupljenu u t-comu, a htio bi ju nadogradit na novi firm v50 il koji već. Uglavnom negdje sam čitao da t-mobile ima svoje firmove il tak neš i da ne mogu nadogradit mobitel sa nokijine stranice osim ako mu promjenim product code. Sad me interesira jel ima veze to kaj je t-mobile s nadogradnjom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 - pitanje u vezi firmwarea
Aphelion kaže...

Zanima me jedna stvar. Dakle, mislim kupit sutra 5800 korištenu, kupljenu u t-comu, a htio bi ju nadogradit na novi firm v50 il koji već. Uglavnom negdje sam čitao da t-mobile ima svoje firmove il tak neš i da ne mogu nadogradit mobitel sa nokijine stranice osim ako mu promjenim product code. Sad me interesira jel ima veze to kaj je t-mobile s nadogradnjom?

možeš ga nadograditi bez problema, bez ikakvih zafrkancija, samo ti treba program Nokia Software Updater i to je to. (znam jer je i moj iz t-mobile-a)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
tmobile mora dopustiti taj firmware. v50 mos bez problema, ali v60 nagađam, ce navodno izac sredinom ovog mjeseca, pa ces se nacekat koji mjesec-dva da ga tmobile dopusti. Ako bas odma os novi firm, a nije dopusten jos, onda mijenjas product code ko da je recimo mob na engleski tmobile lockan, pa kad oni dopuste skines, al nemas hrv jezik itd. Nek me netko ispravi ak nije tako.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ok. Fala vam! Uz v50 dolazi dosta poboljšanja kao kinetic scroll, oslobođen je procesor na 434mhz i par mb rama se dobije itd., ne?

edit: malo više vremena treba proći da t-com odobri taj firm otkad je izašo, znači ako imam dekodiran mob, onda odma mogu nadogradit?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:01 (Aphelion).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koji je sad firm ak znas? Proc je od v21, kinetic na nekim mjestima u v40, kinetic meni itd v50, mob bi trebao svakim firm bit brzi bar malo a najcesce imas par Mb ma C memoriji vise.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sesvetski Kraljevec kaže...
koji je sad firm ak znas? Proc je od v21, kinetic na nekim mjestima u v40, kinetic meni itd v50, mob bi trebao svakim firm bit brzi bar malo a najcesce imas par Mb ma C memoriji vise.

sad je v51.

A za ramove koristi program ramblower i onda si bez brige :)

15 godina
neaktivan

ne znam koji je firm sada.. i još jedno, možda glupo pitanje.. ali zanima me jel može touch screen za godinu-dve normlanog korištenja raditi slabije il nešto? nisam do sad imao touch pa zato pitam.. :)

17 godina
neaktivan
Aphelion kaže...

ne znam koji je firm sada.. i još jedno, možda glupo pitanje.. ali zanima me jel može touch screen za godinu-dve normlanog korištenja raditi slabije il nešto? nisam do sad imao touch pa zato pitam.. :)

Naravno da može :)

Moj nakon godinu i po, sa dosta padova sa metar i po, i dalje radi savršeno.

16 godina
Aphelion kaže...

Ne..dok god je ispravan..

Ja mob imam godinu i pol skoro, i niš mu se nije dogodilo.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
ma pitam njega koji mu je firm na mobu. Jedino moze "oslabiti" ako dođe do mjere da ga trgas, pa bude iskrivljena ta plastika ispred displaya inace nebi trebalo.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

okej! fala vam puno, sad nemam brige više :D

17 godina
neaktivan
Aphelion kaže...

ako ikada izgubi preciznost touch možeš ga lagano kalibrirati iz opcija.

EDIT: nemoraš se mučiti slovima h-v-a-l-a, ima jedan gumb... :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:36 (nailer).
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Aphelion kaže...

ako ikada izgubi preciznost touch možeš ga lagano kalibrirati iz opcija.

EDIT: nemoraš se mučiti slovima h-v-a-l-a, ima jedan gumb... :D

opa! nisam znao da ima opciju kalibriranja, btw. sad sam skužio gumbić :D

17 godina
odjavljen
Sesvetski Kraljevec kaže...
v60 nagađam, ce navodno izac sredinom ovog mjeseca

Navodno prema nekim glasinama ili nagađaš prema nekom predosječaju ili prethodnim izlascima?

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
glasine od nokie xD ma negdje na nokia blogu su se neki zalili na nes iskreno se nesjecam sta, pa je neki lik ko admin rekao da ocekuju sredinom ovog mjeseca novi. Malo potrazim pa javim tocno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lay vandelay (Administrator) Oct 11 Hi all, and thank you for reporting this and giving your details about this problem. We have been informed by Nokia that this issue will be addressed in the next sw update for the Nokia 5800. The exact date is not yet confirmed but it is estimated to be around mid-November.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice