Zanima me jedna stvar. Dakle, mislim kupit sutra 5800 korištenu, kupljenu u t-comu, a htio bi ju nadogradit na novi firm v50 il koji već. Uglavnom negdje sam čitao da t-mobile ima svoje firmove il tak neš i da ne mogu nadogradit mobitel sa nokijine stranice osim ako mu promjenim product code. Sad me interesira jel ima veze to kaj je t-mobile s nadogradnjom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me jedna stvar. Dakle, mislim kupit sutra 5800 korištenu, kupljenu u t-comu, a htio bi ju nadogradit na novi firm v50 il koji već. Uglavnom negdje sam čitao da t-mobile ima svoje firmove il tak neš i da ne mogu nadogradit mobitel sa nokijine stranice osim ako mu promjenim product code. Sad me interesira jel ima veze to kaj je t-mobile s nadogradnjom?
možeš ga nadograditi bez problema, bez ikakvih zafrkancija, samo ti treba program Nokia Software Updater i to je to. (znam jer je i moj iz t-mobile-a)
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
Ok. Fala vam! Uz v50 dolazi dosta poboljšanja kao kinetic scroll, oslobođen je procesor na 434mhz i par mb rama se dobije itd., ne?
edit: malo više vremena treba proći da t-com odobri taj firm otkad je izašo, znači ako imam dekodiran mob, onda odma mogu nadogradit?
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
sad je v51.
A za ramove koristi program ramblower i onda si bez brige :)
ne znam koji je firm sada.. i još jedno, možda glupo pitanje.. ali zanima me jel može touch screen za godinu-dve normlanog korištenja raditi slabije il nešto? nisam do sad imao touch pa zato pitam.. :)
ne znam koji je firm sada.. i još jedno, možda glupo pitanje.. ali zanima me jel može touch screen za godinu-dve normlanog korištenja raditi slabije il nešto? nisam do sad imao touch pa zato pitam.. :)
Naravno da može :)
Moj nakon godinu i po, sa dosta padova sa metar i po, i dalje radi savršeno.
Ne..dok god je ispravan..
Ja mob imam godinu i pol skoro, i niš mu se nije dogodilo.
okej! fala vam puno, sad nemam brige više :D
ako ikada izgubi preciznost touch možeš ga lagano kalibrirati iz opcija.
EDIT: nemoraš se mučiti slovima h-v-a-l-a, ima jedan gumb... :D
ako ikada izgubi preciznost touch možeš ga lagano kalibrirati iz opcija.
EDIT: nemoraš se mučiti slovima h-v-a-l-a, ima jedan gumb... :D
opa! nisam znao da ima opciju kalibriranja, btw. sad sam skužio gumbić :D
Navodno prema nekim glasinama ili nagađaš prema nekom predosječaju ili prethodnim izlascima?