Nokia 5800, ne prima sms, ne registrira pozive

poruka: 13
|
čitano: 6.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav

imam problem s nokiom koji se pojavi cca svaka 2-3 tj, moglo bi se reći da mi mob poludi sam od sebe i sam se isto tako oporavi.

ovako:

kad mi je mob u svojoj "fazi", a imam propušteni poziv, piše mi da postoji ali ne piše od koga tako da praktički stalno moram imati mob u ruci jer inače ne znam tko me zvao. ne primam poruke ni izvješća, osim u slučaju da ja šaljem nekome por pa ako koja por postoji, tek tada dođe, ne pomaže gašenje i paljenje moba; ili šta sam skužila da mi je daleko jeftinije nego slati bzvz por samoj sebi, idem na poruke> opcije> sim poruke i tek tada dođu sve por kojih eventualno ima. mobitel mi je updejtan redovito, resetirala sam ga preko pc suita, napravila sam i hard reset i opet ništa. također sam zvala službu za korisnike, jer sam mislila da t com nešto petlja sa svojim mrežama, rekli su mi da promijenim sim karticu, i to sam napravila i opet ništa...

i također jedno vrijeme je imao fazu da se nije htio upaliti, tj samo bi bio bijel ekran i nokia, morala bi vaditi bat da ga ugasim. i skužila sam da mu je memorijska smetala za paljenje, tj wallpaperi skinuti s ovi stora, pa sam i to morala vaditi >__>

najgora je stvar šta to kako dođe tako i ode i onda me nitko ne doživljava ozbiljno i misle da fantaziram.

dal da ga jednostavno odnesem u servis ili postoji kakvo riješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800, ne prima sms, ne registrira pozive
Pada mi na pamet samo to da možda u nekom izborniku ili folderu imaš "nagurano" previše aplikacija,igara,widgeta...(preko 60-70). To je jedna od stvari koje su mi radile probleme dok nisam upoznao mobitel. Već mjesecima je hakiran i radi perfektno. A stvarno mu svašta radim:)
15 godina
neaktivan

Vijerojatno je kako je demokrit rekao, ali ako ti se ne slozi mislim da mu nema spasa. :(

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
16 godina
neaktivan

Ako ne pomogne ovo sto je demokritrekao,onda ti nema druge nego na servis. Imas garanciju?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

takoder imam slicne probleme i nemam puno aplikacija niti nist previse...jednostavno mobitel se gubi na veliko,nist ne reagira ponekad,otvara se ovo ono,poruke ne mogu pitasti,tipkovnica se gubi...ovi store se stalno neka update i ne radi....onda se nece nekad upaliti s memorijskom...ne radi touch....mob je hakiran,v50 i probao i hardreset i sve al nije to to......i nisam bas zadovoljni mobom jer je sve nestabilno i baterija drzi max 2 dana

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hmm možda je nešto do SIM kartice, ali sumnjam jer se ne bi javljalo svaka 2-3 tjednaNeodlučan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma evo baš sam pred nekih mj dana obrisala dosta aplikacija i nemam više uopće puno toga, i sad je opet počelo pred par dana... -.-

jedino čega stvarno puno imam na mobu to je muzika, nekih 5 gb i hrpu slika, ali one ne zauzimaju puno mjesta. i imam još nekih 700mb slobodnog mjesta, ali to je tako već mjesecima pa ne znam...

sim karticu imam novu, isto staru mj dana, mislila sam i ja da je stvar u njoj ali očito nije.

a ništa, izgleda da će morati na servis, sva sreća garancija mi još uvijek vrijedi ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mobitel ne valja...pjesme nemaju veze niti slike....probaj jos hardresetati ili skenirati prek kompa dal ima kakvih virusa ili sto.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve sam ja to napravila, više puta, ma nema druge, očito ide na servis!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

...i ili skenirati prek kompa dal ima kakvih virusa ili sto.

?????????????????

O kakvim ti virusima pricas?

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
luka_cro kaže...

...i ili skenirati prek kompa dal ima kakvih virusa ili sto.

?????????????????

O kakvim ti virusima pricas?

jednom sam zastekal mobitel na komp i sa nodom mi je pronaslo nekoliko virusa

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
Pokušaj provjeriti u Upravitelju datoteka-Instal.programi da nije zaostalo previše programa u procesu instaliranja (iako je već gotovo...). Zna se nakupiti toga smeća koje zaokupi RAM iako bi hard reset to riješio... Viruse je moguće imati na mobitelu ali se aktiviraju samo na računalu...
17 godina
neaktivan

I nemaju nikakav uticaj na mobitel. A ovaj gore viruse navodi kao uzrok problema na mobu. Imao sam viruse i na fatoaparatu tj. memorisjkoj kartici al je aparat radio normalno ;)

Sigurno ima dobar AV i firewall ;)

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice