pozdrav
imam problem s nokiom koji se pojavi cca svaka 2-3 tj, moglo bi se reći da mi mob poludi sam od sebe i sam se isto tako oporavi.
ovako:
kad mi je mob u svojoj "fazi", a imam propušteni poziv, piše mi da postoji ali ne piše od koga tako da praktički stalno moram imati mob u ruci jer inače ne znam tko me zvao. ne primam poruke ni izvješća, osim u slučaju da ja šaljem nekome por pa ako koja por postoji, tek tada dođe, ne pomaže gašenje i paljenje moba; ili šta sam skužila da mi je daleko jeftinije nego slati bzvz por samoj sebi, idem na poruke> opcije> sim poruke i tek tada dođu sve por kojih eventualno ima. mobitel mi je updejtan redovito, resetirala sam ga preko pc suita, napravila sam i hard reset i opet ništa. također sam zvala službu za korisnike, jer sam mislila da t com nešto petlja sa svojim mrežama, rekli su mi da promijenim sim karticu, i to sam napravila i opet ništa...
i također jedno vrijeme je imao fazu da se nije htio upaliti, tj samo bi bio bijel ekran i nokia, morala bi vaditi bat da ga ugasim. i skužila sam da mu je memorijska smetala za paljenje, tj wallpaperi skinuti s ovi stora, pa sam i to morala vaditi >__>
najgora je stvar šta to kako dođe tako i ode i onda me nitko ne doživljava ozbiljno i misle da fantaziram.
dal da ga jednostavno odnesem u servis ili postoji kakvo riješenje?

.