skinuo sam par videa na mobitelu(nokia x6) i kad ih želim pustit piše mi :nije moguća reprodukcija zvučnog ni video isječka probajte ih djelomično(tako nešto piše) i onda mi se čuje zvuk videa,pokušam izrezat video pa piše da akcija nije podržana...u čemu je problem????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
Vjerojatno ti mobitel ne podržava format videa.
Konvertiraj ga s http://www.miksoft.net/mobileMediaConverterDown.htm u neki .mp4/.3gp format.. :)
hvala ljudi napravio sam sve :D
btw. isprobaj si onaj SmartMovie, ja sam ga koristio prije na X6. Sretno! :)
Sličan sučaj skinem video sa youtubea i kad ga pošaljem na mobitel te ga tam otvorim, kaže da format ne podržava, probal sam konvektirat opet ista stvar ni uspijelo inače iman mobitel samsung GT-s5260 starll. (Video formats :MPEG4, H.263 - 15 fps)
Sličan sučaj skinem video sa youtubea i kad ga pošaljem na mobitel te ga tam otvorim, kaže da format ne podržava, probal sam konvektirat opet ista stvar ni uspijelo inače iman mobitel samsung GT-s5260 starll. (Video formats :MPEG4, H.263 - 15 fps)
Skini FormatFactory i preko njega mjenjaj format. Dakle desni klik na file i send to Format Factory, u postavke odaberi prilagođeno za mobilni uređaj, pronađi gdje stoji format 400x240pix mp4 video!
Trebalo bi raditi...
Skini FormatFactory i preko njega mjenjaj format. Dakle desni klik na file i send to Format Factory, u postavke odaberi prilagođeno za mobilni uređaj, pronađi gdje stoji format 400x240pix mp4 video!
Trebalo bi raditi...
Skinuo sam taj program i pokušao sve napravit u svim segmentima formiranja al nikako ni uspijelo i dalje mi veli da ne podržana vrsta datoteke