Najbolji mobitel na tržištu?

poruka: 73
|
čitano: 31.163
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Najbolji mobitel na tržištu?
Leglo kaže...

Sve je to relativno tj. ovisi o ukusima. iOS se cesto definira kao za casual usere, dok Android zbog velikih mogucnost customiziranja vise kao "pro user friendly".
iOS daje dojam dovrsenijeg os.a,dok ce Android to bit tek negdje na 3.0 verziji, no unatoc tome Android je po broju korisnika vodeci mob os. Isto tako vrijedi napomenuti kako Android app market jos uvijek nije u potpunosti dostupan kod nas,dok App Store jest.

Sto se tice mobitela. Dobre strane su svima poznate, pa bi bilo bolje napisat one tzv."down sides", barem iz moje perspektive.
iPhone4 - baterija koja se ne da promijeniti, no usb, no microsd, no flash, svako malo trazi neki update.
HTC desire hd - nije multimedijski mob, kao sto je npr. N8 tj."los zvuk" , prevelik ekran, te Imam osjecaj da baterija traje krace nego kod N8 i SGS.u. ( makar na vecini smarphona baterija traje 1-2 dana max ).

Osobno vise preferiram Android i HTC, no siguran sam da iOS tj. iPhone useri nisu nista manje zadovoljni.

Ljudi moji...svaki mobitel treba pomno istražiti i podesiti...

Kupio sam u 12 mjesec iPhone4 i prilikom dolaznog poziva kad sam se javio otišao je kvragu.

Telefon se ugasio i ostao je vibrirati...toliko o tome...vratio ga isti dan u T-mobile, otkazao pretplatu i uzeo pare nazad.

Uostalom sada sam na SGS-u i baterija mi traje do cca.3 dana nakon njene kalibracije.

Evo nešto sa naše T-mobile stranice.

Je li na novom modelu moguće samostalno zamijeniti bateriju ili je, u tome slučaju, potrebno uređaj odnijeti u T-Centar?

iPhone ima ugrađenu bateriju te stoga nije moguće kupiti i samostalno zamijeniti bateriju. U slučaju problema s baterijom, uređaj je potrebno odnijeti u T Centar radi zamjene cijelog uređaja.  {#}

Uostalom što je iPhone4 kad si ne možete prebaciti ništa preko Bluetootha,prednja kamera radi samo između Iphoneova(koji idiotizam) Wi-Fi, i treba ti iTunes za išta ubaciti u njega, baterija se ne

može mijenjati tek tako...i najbitnije jamstvo za iPhone traje 1 godinu {#}

Sad čekam da mi dođe baterija od 3000mAh za Galaxya i ostali se mogu slikati.

Sa custom ROM-vima dobit ćete najbrzi uređaj na planeti...i totalno je customizible.

Dakle...za mene je suma summarum...

iPhone je jedna velika prevara koja je uspjela!!!

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 12:26 (Jar Jar Binks).
17 godina

a di kupit bateriju od 3000mAh??? (npr za iPhone ili htc desire hd ili samsung galaxy s itd)

meni je isto jedno od najvaznijih da baterija sta duze izdrzi, a ne dan-dva kao do sada.... -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 10:06 (jojo_surf).
16 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

a di kupit bateriju od 3000mAh??? (npr za iPhone ili htc desire hd ili samsung galaxy s itd)

meni je isto jedno od najvaznijih da baterija sta duze izdrzi, a ne dan-dva kao do sada.... -.-

ebay.com

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
16 godina
htc desire amoled ili samsung galaxy s
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
protjeran
Meni je amoled na desireu prilicno odvratan u odnosu na lcd. Nerealne boje, sve u nekom pinky tonu i puno zrnatiji prikaz unatoc istoj rezoluciji. Prednost je dakako prikaz crne, ali sve u svemu lcd mi je dosta bolji.
16 godina

Ja se samo nadam da će HTC Desire HD doci u T-mobile.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
htc desire amoled ili samsung galaxy s

rađe uzmi galaxya. više softwarea za njega i romova. uostalom na xda forumu koliko sam zadnje vidio nosi titulu najbrzeg uređaja konkretno androida i mobitela

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
odjavljen

Uzmi iPhone! Ja ga imam, doduse 3G (kod 4-ke je situacija jos bolja), a brat mi ima HTC Desire i mogu ti reci da kao obican korisnik koji koristi mobitel za internet u pokretu, slusanje glazbe ili igranje pokoje igre nikad ne bih mijenjao iOS. Android ima hrpu ikona od kojih je vecina nebitna (npr, Face, Peek i sl.), te je kompliciraniji u vecini stvari. iOS je elegantniji, meni ljepsi i brži u velikoj vecini operacija. Posto se ne razlikuju niti po HWu, toplo ti preporucam iPhone.

iPhone user
15 godina
neaktivan
sta mislite o google nexus s
mg
15 godina

Ja bi bez razmišljanja išao na iPhone 4...

Prije par mjeseci ja uzeo iPhona, a prijatelj Samsung Galaxyja... Ja sam super zadovoljan, dok on stalno nešto prigovara i već mu je par puta došlo da promijeni mobitel... Za svaku glupost koju hoćeš instalirat Android ima brdo pitanja, postavke također "bogate" opcijama, koje vjerojatno nikad nećeš trebati... dok je kod iPhona sve to pojednostavljeno...

Sjećam se kada je nedavno instalirao neku aplikaciju koja mu je uneredila mikrofon... nazoveš ga i on tebe čuje a ti njega ne... Tek kad je izbrisao sve aplikacije, jer nije znao koja stvara probleme, stvar se popravila...

1 7 hvala 0
16 godina
protjeran

Nisu vam baš najbolji argumenti. Onaj tko se malo bolje razumije, iz androida će izvući mnogo više nego iz iOSa. Mislim, ne možete niti pjesmu poslat bluetoothom drugima na mob -.-

http://www.animehr.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Nisu vam baš najbolji argumenti. Onaj tko se malo bolje razumije, iz androida će izvući mnogo više nego iz iOSa. Mislim, ne možete niti pjesmu poslat bluetoothom drugima na mob -.-

To nije istina jer i android moram rootat da dobijem sve sta zelim, a jailbreakan iphone moze sve sta i rootan android samo u pravilu brze i bolje. Iphone jailbreak community je jaci i mnogobrojniji od androidovog..

15 godina
neaktivan

ej ljudi ko zna sto je uopce ostalo u ponudi od t-com od mobitela?

0 0 hvala 0
16 godina

Ja bih preporučio da čekaš da kod nas dođe Atrix (4G) ili HTC Inspire odnosno Optimus 2X

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ej ljudi ko zna sto je uopce ostalo u ponudi od t-com od mobitela?

0 0 hvala 0
16 godina

LG Optimus 2X

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

misliš na ovo??? 

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php

to ima u t-mobile ponudi?

0 0 hvala 0
16 godina
dvix-xx kaže...

misliš na ovo???

atrix je bolji, ali ni optimus nije za bacit ako ga rom-aš sa DHD romom

16 godina
neaktivan
dvix-xx kaže...

misliš na ovo???

Ma nema to u T-Mobile ponudi

Ovaj padobranac iznad je valjda samo pročitao naslov teme...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan

a koji vam je najljepsi?

meni SE Arc definitivno :))

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

kada arc dolazi u HR ?

jedini minus desire HD-a je nešto slabija baterija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

kada arc dolazi u HR ?

Arc će valjda u 3. mjesecu...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
Šef kaže...
john_ryder kaže...

kada arc dolazi u HR ?

Pošto čekam  Desire HD- a koji ce doci krajem 2.mjeseca , je li se isplati pricekat jos mjesec - dva da dode Arc?

15 godina
SHELBY_09 kaže...
Šef kaže...
john_ryder kaže...

kada arc dolazi u HR ?

Pošto čekam  Desire HD- a koji ce doci krajem 2.mjeseca , je li se isplati pricekat jos mjesec - dva da dode Arc?

e to se i ja pitam {#}

16 godina

Naravno da se isplati, ovaj LED backlit ima jako dugo vrijeme autonomije, odnosno baterija bi trebala trajat ~ 8 - 9 dana

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

1 0 hvala 1
14 godina

ja čekam sad nove htc modele sa sajma u Barceloni undefined

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iPhone 4

Haters Gonna Hate.

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

iPhone 4

Haters Gonna Hate.

Yeah!

Stevo do kraja svijeta i nazad!

Procitaj moj potpis i, molim te, ne seri vise (ne trollaj)

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ray0 kaže...

iPhone 4

Haters Gonna Hate.

Yeah!

Stevo do kraja svijeta i nazad!

Procitaj moj potpis i, molim te, ne seri vise (ne trollaj)

šefe kaj se zamaras s tim tak jako?

tebi je najbolji mobitel koji je tebi najbolji, kaj te boli za ostale?

pusti....

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
crosebo kaže...

ja čekam sad nove htc modele sa sajma u Barceloni undefined

Ustvari čekaš slike jer ti telefoni neće doć prije Q3.

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice