Pošto na forumu mnogi imaju problema sa mobitelima, mislim da vrijeme da se otvori i takva tema u kojoj je moguće dobiti riješenje za sve probleme. Ovdje postavljajte i odgovarajte na pitanja.
Mogu li se sa nokiom E75 spojiti na internat na kompjutoru bez upotrebe wlana tj putem usb kabla?
Mogu li se sa nokiom E75 spojiti na internat na kompjutoru bez upotrebe wlana tj putem usb kabla?
Ako si mislio da na mobu surfaš, to ti na žalost nije moguće. Možeš jedino spojit mob pa da ti služi kao modem.
A i koja je poenta?
A i koja je poenta?
Poanta je da se rastereti poforum "Mobiteli". Da ne bude toliko tema: Koji mob da uzmem? , Mob pao u vodu , Nokia problem , Flash problem itd.
Koja je poenta ovoga: "Mogu li se sa nokiom E75 spojiti na internat na kompjutoru bez upotrebe wlana tj putem usb kabla?"
Ljudi, dajte počnite koristiti ovu temu. Bit će preglednije.
Ae evo da se i ja pozalim u ovoj temi :D
Danas sam dosao sa puta.... i dok sam bio na Zlatiboru,isao sam u neki kafic u kojem ima besplatan net. Kada odem sa laptopom spojim se i sve radi ok....ali kada pokusam sa mobom (SE C905) nema sanse...nije valjda da mu je bas toliko slab wifi pa da ne moze hvatati signal..?
Danas sam dosao sa puta.... i dok sam bio na Zlatiboru,isao sam u neki kafic u kojem ima besplatan net. Kada odem sa laptopom spojim se i sve radi ok....ali kada pokusam sa mobom (SE C905) nema sanse...nije valjda da mu je bas toliko slab wifi pa da ne moze hvatati signal..?
Koliko sam ti puta rekao da baciš tu ciglu?!?! 
Ovisi gdje se nalazi ruter..
Imaš neke zgodne programe tipa Makayama Pocket Wifi radar koji traže dostupne mreže i pokazuju ti gdje se nalaze tako da se možeš približit izvoru signala.
Hoce li taj program moci i na C905 jer je on dummy ? :D
Neće, ali imaš za laptop takav program.
To sam naveo samo kao primjer. Probaj potražit nešto slično za C905.
Ako nađeš, javi i meni..
Ako nema na www.getjar.com nema nigdje...
Ako nema na www.getjar.com nema nigdje...
Nisu svi programi za mobove Java...
.sis, .sisx...
Ako nađeš, javi i meni..
ne pada mi na pamet da tebi javljam! 
Predlažem da ova tema dobije sticky.
Sticky a nijednog korisnog posta u cijelom thradu? Pa po ovom kriterijumu sve bi bile sticky.
Predlažem da ova tema dobije sticky.
nije sto je tvoja al je dobra!
XD
Sticky a nijednog korisnog posta u cijelom thradu? Pa po ovom kriterijumu sve bi bile sticky.
Pa kad ju nitko ne koristi. I pomoglo bi da ne spammate.
Vise sam ja dao savjeta u vezi iphonea nego sto ih ovdje ima ukupno ;)
Vise sam ja dao savjeta u vezi iphonea nego sto ih ovdje ima ukupno ;)

Imam jedno pitanje u vezi mobitela Sony Ericsson W910i. Problem je sljedeći: svaki puta kada želim uspostaviti videopoziv piše "videopoziv nije uspio". Drugi mobitel također podržava videopozive. Što mislite, u čemu je problem?
Imam jedno pitanje u vezi mobitela Sony Ericsson W910i. Problem je sljedeći: svaki puta kada želim uspostaviti videopoziv piše "videopoziv nije uspio". Drugi mobitel također podržava videopozive. Što mislite, u čemu je problem?
Imaš li uključen 3g? Da li ti pokazuje 3g znak pokraj signalnih crtica? Da li je signal dovoljno jak? Ima li drugi mob uključen 3g?
Da, ja imam 3g, ali drugi mobitel nije imao uključen. Hvala!
Da, ja imam 3g, ali drugi mobitel nije imao uključen. Hvala!
Nema na čemu.
Imam mobitel LG KU990 koji nema WI-Fi.Znaima me da li ga mogu nekako spojiti sa routerom da preko njega idem na net?
BTW postoji li koje igre za moj mob (touchscreen) jer ja ih nigdje nisam nasao a i one sto sam nasao nisu za njega.
Imam mobitel LG KU990 koji nema WI-Fi.Znaima me da li ga mogu nekako spojiti sa routerom da preko njega idem na net?
BTW postoji li koje igre za moj mob (touchscreen) jer ja ih nigdje nisam nasao a i one sto sam nasao nisu za njega.
Ako ti router ima wlan, možeš se spojiti bez problema. Za igre tržiš .jar datoteke. Igra mora podržavati touchscreen i biti u rezoluciji za tvoj mob. onkretna rezolucija za tvoj telefon je 240 x 400.