Mobilni internet

poruka: 6
|
čitano: 2.539
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mobilni internet

U kojoj mobilnoj mreži i kojoj pretplatničkoj tarifi je najjeftiniji podatkovni promet (mobilni internet)? Da li negdje postoji kakva mogućnost, pošto je meni podatkovni promet ujedno i najvažniji da se "uzme više MB, a manje minuta i poruka" pošto mi je dovoljno 15-ak poruka mjesečno i kakvih 60 min razgovora uvrh glave. 512 MB bi bio nekakav poželjni mjesečni minimum, naravno više je ujedno i bolje ali nikako ne za nekakve lihvarske cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobilni internet

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mobilni internet

I mene ovo zanima. 1Gb međutim.

To za PC pitaš ili mobitele? Ili je to sve jedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mobilni internet

Koju mrežu koristite? Imate li mobitele na bonove ili ugovor? Nije isto da li je mobilni internet za PC ili za mob. Npr. mobilni za PC funkcionira tako da dobiješ USB dongle i SIM karticu koju umenteš u taj dongle i vozi.Tako ideš najčešće na net preko laptopa gdje nemaš pristup žičnom priključku (ADSL), recimo ako si student na stanu itd. Iako se dobivena SIM kartica može umetnuti i u telefon, ali se ne mogu uspostaviti pozivi preko nje, eventualno SMS poruke. A za mob ti postoje paketi MB za kupiti, bilo da si na pretplati ili bonovima ili se jednostavno prebaciš na neku tarifu gdje je povoljniji net. Eto, nadam se da sam vam pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 19:57 (VedranKr).
15 godina
neaktivan
Mobilni internet

Kod bonbona si možeš kombinirati koliko želiš minuta, poruka i interneta. Evo link: https://www.bonbon.com.hr/ponuda/paketi

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mobilni internet
Pogledaj EXTRA TOTAL S http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp
Inaće je tarifa 100 kn a za osobe od 18-28 godina je 50 kn. Imaš 150 min prema svim mrežama (+ 25 lipa uspostava poziva), 50 poruka prema svima i FLAT internet (ali ti nakon 512 MB smanjuju brzinu - meni u EXTRA TOTAL L smanjuju tek nakon 1 GB)
Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice