Micro SIM T-Mobile kartica - problem

poruka: 5
|
čitano: 7.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle... Do sredine ljeta ja sam imai iPhone 4 i uz njega su mi ponudili da mi promijene karticu, sto sam i napravio.

Ali, nakon sto sam kupio novi(e) mobitel(e) (Moto Defy, SE X Mini Pro i trenutno Sensation) micro sim kartica mi je i dalje ostala, a ja sam se koristio njom sa onim dijelom koji se dobije na toj plastici u kojoj je bila micro sim kartica. Ali, ja od tada imam ogromnih problema, signal mi je jako los, pozivi mi prekidaju, 3G, HSPDA i EDGE mreza mi je u klincu, tj. povezano je ali se stranice otvaraju kako im se da, tj. jedanput mi otvori, dok drugi put ne, isto tako i facebook aplikacija, pise mi da je 3g mreza a meni pise da nema konekcije. Dok sa drugom karticom je sve u redu. E sad je li problem u toj kartici ili opcenito do t-mobilea? I ako budem mjenjao karticu, dali trebam platiti nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Micro SIM T-Mobile kartica - problem
Vjerojatno ces trebati platiti 50kn, al ako nemaš pretplatu-prebaci se u Bonbon (iz iskustva ti govorim) ;)
17 godina
neaktivan

Mrak tarifa :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Reci da si izgubio mob i karticu, to se mojoj staroj dogodilo i dobila je novu karticu besplatno.

Ona je T-mobile prepaid.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dosao sam u T-Centar, i rekao da mi promjene karticu posto vise nemam iphone, i on me pita "zasto ne koristim onaj adapter", ja kazem da koristim ali kartica ne radi kako treba, on kaze uredu, uzme karticu, u roku od 10 sek mi da drugu i tjt bilo.

Nista nisam trebao platiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice