Lumia 920 za 2600 kn zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Lumia 920 za 2600 kn

Pozdrav,

kupio bi Lumiu 920 i tražeći po netu našao sam da u Extreme Digitalu košta "samo" 2600 kn. Zanima me da li je netko kupovao prije mobitele od njih jer je cijena dosta manja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Lumia 920 za 2600 kn
DnL kaže...

Pozdrav,

kupio bi Lumiu 920 i tražeći po netu našao sam da u Extreme Digitalu košta "samo" 2600 kn. Zanima me da li je netko kupovao prije mobitele od njih jer je cijena dosta manja.

Ja za brata kupovao Lumiu 820 dok je bila na akciji za 2000kn. Uzeo mob sve bez problema, kada dosao doma uocio da je poguljena tipka za podesavanje glasnoce mada ja bio prvi koji je mob otvarao. Otisao drugi dan u edigital i zmaijenili mi na licu mjesta za drugi mob, iako prvo kada je decko gledao u komp nije bilo crvene pa me pitao dali ocu drugu boju, ipak, nasao je jos jednu crvenu u skladistu tako da ja zadovoljan. Ali citao sam i drugacija iskustva tako da pricekaj jos koje iskustvo.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina
neaktivan
Lumia 920 za 2600 kn

Ima tu na forumu tema o toj trgovini.

Ja sam si mislio uzeti 920, ali kažu da je roba ili rabljena ili smeće, a i reklamacije im ne valjaju.

Nekog kolegu su zajebavali za usisavač, a bog zna za što bi još

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Lumia 920 za 2600 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice