Lg ku990i povezivanje problem

poruka: 10
|
čitano: 9.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lg ku990i povezivanje problem!

Evo danas uzeo ovaj mobitel preko TELE 2 mreže. Uglavnom kada ga pokušam spojiti sa LG PC suite na kompjuteru prepozna mi ga i sve, ali nemogu ići ni u jednu opciju navedenu u tom programu (napiše poruku "mobilni uređaj modela ku990i nije podržan"). Neznam u čemu je problem. MOLIM vas pomozite!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lg ku990i povezivanje problem!

slusaj vako vjerujem za je to zato sto ti je ku990i a ne ku990 ali nerazumije sto moras preko lg pc suita jednostavno spoji da ti se pokaze kao memoriski stick tj. da ti ocita kao flash, a ako neznas kako to da namjesti javi mi se! poz

ili ako zelis da ti lg bude HTC diamon ili Htc hero (odluci isto mi se javi pozdrav)

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
15 godina
neaktivan

imam jedan problem sa povezivanjem mob LG KU990i sa laptopom.Dakle spojim sa USB kabelom mob i laptop ali ne mogu nikako spojiti u vezu .Driver je pronađen ali nikako uskladiti  de bi se prezimao sadržaj sa laptopa.Molio bi za pomoć kako to riješiti.Pokušavao sam korisničkih uputa slijediti ali već na početku nije išlo jer me pita da kliknem na PC SUITE ali ga nigdje ne mogu naći.MOLIM ZA POMOĆ!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel imaš karticu u mobu??? U tome bi mogao bit problem jer kad pokušam connectat mob sa kompom, na njegovom ekranu mi se pojavi: ubacite memorijsku karticu kako bi se mogli povezati sa računalom.

iKnow :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemam,misliš da je nužno nabaviti karticu da bi se spojio?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je to samo kod ku990i nisam siguran al tako je. Provao sam i ja preko pc suitea i tražio slične programe, li ništa. Ako tko drugi zna riješenje problema nek kaže, jedino možeš poslat fileove s pc na mobitel (ku990i) preko bluetootha, to je radilo.

Edit: kad ga spojiš na laptop pogledaj ekran moba i pisat će ti.

iKnow :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 17:36 (Riba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hej! a evo i ja kupila taj mob....poskidala drivere,pc suite..i kad god krenem se povezati baca grešku..ili ne može prepoznati uređaj ili kao nešto ne podržava..ma užas...uopće ne kontam što ja trebam instalirati jer nije bio cd uz njega a kad ga spojim sub.om ne prepoznaje ga u my computer......help????

15 godina
neaktivan

Evo ja mrdala, mrdala i namrdala...treba ući u music manager i odabrati u opciji glavna biblioteka opciju pc-ja.....koja je to glupost al eto može se.....samo treba čačkati malo....a i ja gotovo informatički nepismena sam uspjela..he he..bravo ja!!!

15 godina
neaktivan

Za LG KU990i skinite Lg pc suit 3 i instalirajte ga.

- nakon instalacije odite tamo ti je instaliran kod mene je C:\Program Files\LG Electronics\LG PC Suite III

- u tom folderu nadjite i otvorite folder "res" pa zatim nadjite file "PhoneInfo" i otvorite ga sa notepad

- zatim kad nadjete listu pod "[Phone]" dodajte ovo u novom redu odmah ispod 3 navedena mobitela

KU990i=Sync,Contact,Contents,Message,Backup,Music,AAS,Java,ITK,VP,AutoRun

- zatvorite notepad i snimite izmjene

Spojite USB mob i kompjuter pokrenite LG PC suite  i uzivajte ;)

naravno pripazite da je u postavkama na mobitelu USB povezivanje na podatkovnom prijenosu ili kako vec.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav BadDog, mene zanima da mi Lg Ku990i  ima zaslon kao HTC jer mi se sviđa kako izgleda! Molio bih te da mi malo pojasnis kako da to napravim i gdje da skinem to sve da si to napravim! i jos jedno pitanje: jel znaš dali postoji mogućnost da se na ovaj model nekako instalira wifi? Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice