LG KP500 problemi i problemi

poruka: 8
|
čitano: 10.432
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam Cookie prije 4 mjeseca i radio je bez problema, oduševljavao me je svojim solidnim sposobnostima u usporedbi s njegovom cijenom, ali danas sam zaprimio jedan telefonski poziv (nije bitno, ali svejedno) i kad sam pokušao odgovoriti, mobitel se jednostavno zablokirao. Ono, mrtav hladanIznenađen Ugasio sam ga vadeći bateriju. Vratio sam je, upalio i nakon što mi je došao početni ekran, tj. ekran za upis PIN-a, zaprepastio sam se! Ekran nije davao odaziv, tj. moje stiskanje nije urodilo plodom. Opet sam ga ugasio, videći da će biti problema. Upalio sam ga, ali ovaj put me uopće nije tražio PIN, već je prešao na početni ekran. I pisalo je lijepo: 'SIM kartica nije umetnuta'. A bogami, umetnuta je da bolje ne može. Probao sam i s drugim karticama, sve jednako. Svašta!Viče Probao sam stiskati okolne tipke (tipke za kameru, za paljenje/gašenje i one rade, tj. mogu upaliti kameru i slikati, ali sve s bočnim tipkama...Dakle, zna li netko koji je vrag s tim mobitelom? Zašto ne prihvaća SIM kartice, i zašto touch screen ne reagira na dodir? Ova dva problema nemaju nikakvu smislenu povezanost...Zahvaljujem unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa barem netko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ahahahahhahahaha........mrzim lg.....sorry

al lllooolll

kupi novi mobitel

odnesi ga na servis

jogurt nema kičmu

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem je u tome što nemam garanciju više niti račun (bacio negdje). Uz to, ne znam da li uopće postoji neki servis za LG mobitele u Rijeci, i drugo, ne znam da li je servis uopće sposoban popraviti takve mobitele. A posebice što ne znam koliko bi došao popravak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG KP500 problemi i problemi

::RJEŠENJE::  (za ostale kojima blokira ekran na dodir, pošto je tema stara al' problem veoma čest sa svim touchscreenovima)

-- Ako je mob. skakao na glavu, na beton ili parket, ekran se pomjerio (najčešći uzrok).. pritisnuti (držati pritisnuto) po svim uglovima naizmjenično (primitivna dijagnoza) i probati tipkati.. rastaviti i namjestiti ekran (svojim mozgom ili u servisu).

-- Upaliti mob. bez SIM kartice unutra, sačekati da dođe sebi , provjeriti da je ekran na dodir proradio {#}, ugasiti i (pogodili ste) - vratiti SIM card...

-- Ako ne proradi touchscreen, ponoviti, ali ovaj put sa spojenim punjačem u struju, bez SIM kartice.

-- Uglavnom, poenta je da se kontakti vrate na svoje mjesto.

-- (optional) Ako svratite u Sarajevo, pojesti ćevape u Želji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 14:33 (undefined).
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam Cookie i jednostavno mi neda obrisati kontakte iz telefona. Probala sam sve načine ručno, preko PC suite-a, sve odjednom, unijela i šifru ali pojedini kontakti jednostavno "ne žele"  biti izbrisani {#} Da li ima netko rješenje?

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja sam imala problema s njim, ali drukčije naravi. Ako ti je ispao itekako je povezano jedno s drugim. Najbolje ga odnesi na servis. Ne mora ti to biti direkt servis za LG, ima dosta slobodnih servisa koji se bave svim vrstama mobitela, ali vjeruj mi ja sada da mogu birati između servisa ( koji se može obavit) i bilo kojeg drugoga bacanja novaca ja bi definitivno izabrala ovo drugo. Kupi si drugi mob jer je ovaj definitivno s...nje.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa jednim jako starim LG-om od prijatelja. Model je LG-GD510N. Naime,doneso mi ga on na servis zbog toga jer ne može slikati!!! Javlja mu:

Nemoguće pokrenuti! Konflikt sa (Galerija).

EDIT:Googlala sam ja ali nisam mogla naći ništa!

Did you like Linus Torvalds? If YES,I WILL SHOOT YOU IN DA FACE,MOTHAFUCKA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 9:50 (Flexan22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice