LG G3 Root i Apps

poruka: 4
|
čitano: 695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
LG G3 Root i Apps

Poz, kupio sam LG G3, ali sta da uradim, koju app ili vec sta da zaustavim rad aplikacija u pozadini, npr FB,VIBER,MESS volio bi da rade kad sam u njima, kad nisam da se iskljuce? Ako to niej moguce, kako da obrisem ove Google-ove app google play music i te neke nebitne meni apps-e? Na starom sam fonu morao rootati, da li i ovdje moram? I imate kakav savjet kako sacuvati bateriju na ovom telefonu?

I jos nesto, posto ima jaku rezoluciju 2K, da li bi radilo kad bi putem neke app smanjio rezoluciju u FULL HD? Jer kad odem na podesavanja baterije ,zaslon trosi 60-70% baterije, sto je poprilicno previse..? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 Root i Apps
SaleBa kaže...

Poz, kupio sam LG G3, ali sta da uradim, koju app ili vec sta da zaustavim rad aplikacija u pozadini, npr FB,VIBER,MESS volio bi da rade kad sam u njima, kad nisam da se iskljuce? Ako to niej moguce, kako da obrisem ove Google-ove app google play music i te neke nebitne meni apps-e? Na starom sam fonu morao rootati, da li i ovdje moram? I imate kakav savjet kako sacuvati bateriju na ovom telefonu?

I jos nesto, posto ima jaku rezoluciju 2K, da li bi radilo kad bi putem neke app smanjio rezoluciju u FULL HD? Jer kad odem na podesavanja baterije ,zaslon trosi 60-70% baterije, sto je poprilicno previse..? 

Uradi root, zatim debloat mobitela. Rezoluciju se ne isplati mijenjati jer nema nikakvih poboljsanja na G3, to je vec mnogo puta dokazano na XDA.

8 godina
neaktivan

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:59 (SaleBa).
15 godina
neaktivan
SaleBa kaže...

Hvala

Moja preporuka je da snimis CM13 i uzivas u fluidnosti, bateriji i svemu ostalom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice