Lg g3 ili Iphone 5s zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Lg g3 ili Iphone 5s

Pozz trenutno imam lg g2 i zelio bih da g2 prodam i uzmem jedan od ovih dva telefona,g2 koristim vec 8 meseci sve sto mogu reci o telefonu jeste da je ekran odlican telefon je zaista jako brz i fluidan e sada ponekad ume i da laga  ali uglavno pocne da laga kad je vec baterija ispod 20% sto je i normalno jedino sto ne volim  u vezi android jeste aplikacije jednostavno su nikakve a vecina od njih isto ne radi sada potrebni su mi saveti oko toga sta gubim ako uzmem 5s i koji su i prednosti  u odnosu na g2 hvala unapred.

jacooOO
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Lg g3 ili Iphone 5s

Ja ti odmah reci da ne. Koristio sam 5s i zamjenio ga za G3. Najbolja odluka koju sam mogao napravit. 5s ti ne nudi nista posebno. G3 je fluidan uredaj na kojem sve radi odlicno. 

Inace, ovo da pocne lagat kad baterija padne ispod 20% nema smisla, tako da. 

Sa G2 na 5s je s konja na magarca, a gdje nije usporedivat ga sa G3.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Lg g3 ili Iphone 5s
Ja bi uzeo 5s. A ne ovaj plastic fantastic koji ima brdo problema.

1 2 hvala 0
13 godina
Re: Lg g3 ili Iphone 5s
Gdje to ima brdo problema? Nepricaj ako ga nisi koristio...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina

Ostani na G2 i uštedi se novaca, vremena i živaca :-)

12 godina
neaktivan
jacoo kaže...

Pozz trenutno imam lg g2 i zelio bih da g2 prodam i uzmem jedan od ovih dva telefona,g2 koristim vec 8 meseci sve sto mogu reci o telefonu jeste da je ekran odlican telefon je zaista jako brz i fluidan e sada ponekad ume i da laga  ali uglavno pocne da laga kad je vec baterija ispod 20% sto je i normalno jedino sto ne volim  u vezi android jeste aplikacije jednostavno su nikakve a vecina od njih isto ne radi sada potrebni su mi saveti oko toga sta gubim ako uzmem 5s i koji su i prednosti  u odnosu na g2 hvala unapred.

Ovisno da li želiš iOS ili Android i Iphone je stari model dok je LG G3 jedan od najnovijih na tržištu..

Neko mi je stavio drogu u heroin..
12 godina
neaktivan
Lg g3 ili Iphone 5s

Jednostavno ne svidjaju mi se aplikacije koje nudi android mada i ume nekad i da zalaga bez razloga isto takodje neke igre lagaju i aplikacije koji su besplatne uglavnom su bezveze ali istovremeno ne zelim da se odreknem velicine ekrana koji nudi android ali ipak opet mislim da cu da uzmem g3 

jacooOO
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Lg g3 ili Iphone 5s
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice