Lg Coockie KP500-pomoc pri kupnji

poruka: 22
|
čitano: 2.820
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovako,upravo sam nasao staroj musteriju i prodala je Samsung G600,i planira kupiti LG Coockie,tj. danas idemo da ga kupimo. E sada ne znam da li joj je bolje uzeti Samsung s5230 ili nesto trece da je touchscreen i u istom cjenovnom rangu???

Kakva su vam iskustva i misljenja o coockie?

pozdrav

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni je mobitel sranje. Neki dan sam radio na frendovom KP502 i samo sam mu ga nazad dao, nisam imao živaca jednu pjesmu poslati. Prvo je ekran loš, napisati poruku traje 3 godine zato što touch screen baš i nije senzitivan pa često puta ne uhvati dodir i onda treba ko baba pisati. Frend ga ima 3 mjeseca i sada samo traži kome će ga uvaliti. To je mobitel bio samo za pokazati jer je touch sad više i nije za pokazati jer ga svako drugi ima. Nezz cijeli je nekako usporen i sve, mene je razočarao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 11:46 (BORN).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Lg Coockie KP500-pomoc pri kupnji
BORN kaže...

Po meni je mobitel sranje. Neki dan sam radio na frendovom KP502 i samo sam mu ga nazad dao, nisam imao živaca jednu pjesmu poslati. Prvo je ekran loš, napisati poruku traje 3 godine zato što touch screen baš i nije senzitivan pa često puta ne uhvati dodir i onda treba ko baba pisati. Frend ga ima 3 mjeseca i sada samo traži kome će ga uvaliti. To je mobitel bio samo za pokazati jer je touch sad više i nije za pokazati jer ga svako drugi ima. Nezz cijeli je nekako usporen i sve, mene je razočarao...

ma to mi je za mamu,ne treba njoj sada nesh prebrz mobitel,ali sada me pocinje brinuti to sto ekran nije dobro osjetljiv....valjda ce biti zadovoljna,necu na kraju ja ispasti kriv sto sam joj prodao ovaj...

17 godina
neaktivan

Koliko para toliko muzike. Nije to toliko lose al ako probas pravi TS onda jeste. NEce ti mama to primijetiti samo ti uzmi ;)

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

ma to mi je za mamu,ne treba njoj sada nesh prebrz mobitel,ali sada me pocinje brinuti to sto ekran nije dobro osjetljiv....valjda ce biti zadovoljna,necu na kraju ja ispasti kriv sto sam joj prodao ovaj...

Ono što je njegova slaba točka je to što nemože uloviti dodir dovoljno brzo. Treba jako sporo pisati poruku da bi on ulovio svako slovo

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Koliko para toliko muzike. Nije to toliko lose al ako probas pravi TS onda jeste. NEce ti mama to primijetiti samo ti uzmi ;)

ma tako je....ovo odlucili smo da idemo kupiti coockie,a mozda se u radnji opredjelimo i za LG KU990,jel kod njega puno bolji TS ili je to isto?

16 godina
neaktivan

idemo u kupovinu za nekih pola sata ;) kupujemo coocike,pa se javim kada dodjem i ako mi nesh zatreba ja vas pitam ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...

ma tako je....ovo odlucili smo da idemo kupiti coockie,a mozda se u radnji opredjelimo i za LG KU990,jel kod njega puno bolji TS ili je to isto?

Nisam probao mob ali mi se čini 3X bolji od cookia

16 godina
neaktivan
BORN kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Nisam probao mob ali mi se čini 3X bolji od cookia

e hebi ga sada je kasno,odluceno je-COOCKIE

17 godina

Ja bih radije Samsung. Baterija mu traje stvarno dugo i nije toliko los...

Sent from my iPhone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja bi radije uzeo Samsung jer o kukiju čujem samo najgore Neodlučan

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
stevan94 kaže...

e hebi ga sada je kasno,odluceno je-COOCKIE

Ne znam gdje kupujes, ali ako kupujes na vip bozicnoj akciji, onda bolje ostani kod kuce.

Nigdje ih nema. Mislio sam uzeti za poklon, zvao i sluzbu za korisnike i svi su rasprodani. U bossizu, takodjer nema...

Bas im je akcija dugo trajala (kazu da kao treba doci nova posiljka), ali zato je pun oglasnik novih vipovih po 2x vecoj cijeni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 12:23 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

Kupujem u ducanu,stvarno ne znam da li samsung ili coockie,cini mi se da lg malo zanimljiviji i bolji za muziku i igru a samsung mi je vise onak poslovanCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
stevan94 kaže...

Kupujem u ducanu,stvarno ne znam da li samsung ili coockie,cini mi se da lg malo zanimljiviji i bolji za muziku i igru a samsung mi je vise onak poslovanCool

Kupujes u ducanu ?!?! Smijeh Jel' u Konzumu ?

Za mamu je tako svejedno, moze i onaj iz oglasnika za 100 kuna...

Da joj treba poseban uredjaj, onda bi sama znala za sto joj treba i sama bi si ga kupila.

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
stevan94 kaže...

Kupujes u ducanu ?!?! Smijeh Jel' u Konzumu ?

Za mamu je tako svejedno, moze i onaj iz oglasnika za 100 kuna...

Da joj treba poseban uredjaj, onda bi sama znala za sto joj treba i sama bi si ga kupila.

hehhe....rekla je meni da joj izaberem neki sa TS ;) taman ce i meni dobro doci,malo cu se i ja ogrebati xD

17 godina
odjavljen

Ma tako svejedno. Mada mi se taj Samsung cini boljim, izmedju ostaloga i zbog toga sto mu prema specifikacijama baterija daleko dulje radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ma tako svejedno. Mada mi se taj Samsung cini boljim, izmedju ostaloga i zbog toga sto mu prema specifikacijama baterija daleko dulje radi.

a koji ima bolje zvucnike i slusalice i opcenito koji je bolji za muziku???

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 12:51 (stevan94).
17 godina
odjavljen
stevan94 kaže...

a koji ima bolje zvucnike i slusalice i opcenito koji je bolji za muziku???

A da ih zamolis da ih oboje cujes u tom 'ducanu' ?!?!

Inace, ne slusam 'muziku' preko mobitela, tako da ti tu ne mogu pomoci.

16 godina
neaktivan

Isprobacu tamo oba,pa cu onda vidjeti ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sada iz kupovine :) Stara je kupila Samsung S5230,kada smo dosli u ducan ja sam isprobal coockie-a i s5230 i razlika je bila ogromna,tako da sam joj rekao da kupi samsung,i evo me sada kuci igram se na samsungu ;) moram naci nekih dobrih igrica i aplikacija,pa ako neko ima nesh provjereno za taj mob nek da link....

pozzz

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jaoo .

Bas sam mislila kupit LG Cookie jer mi cijena odgovara al kad sam vidjela komentare i poruke malo sam se zabrinula .Neodlučan

Zar stvarno ne vrijedi kupit ga ??

I zanima me razlika cijene u Tele 2 i u Vip-a . Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miamamacita kaže...

Jaoo .

Bas sam mislila kupit LG Cookie jer mi cijena odgovara al kad sam vidjela komentare i poruke malo sam se zabrinula .Neodlučan

Zar stvarno ne vrijedi kupit ga ??

I zanima me razlika cijene u Tele 2 i u Vip-a . Osmijeh

ja sam neki dan kada sam isao da kupim mob,isprobao coockia i samsung s5230 i razlika je ogromna,samsung je dosta pregledniji,tako da sam ga odmah uzel ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice