Kupiti sam iPhone uređaj bez obveza?

poruka: 38
|
čitano: 16.648
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kako je moguće, i gdje u Hrvatskoj, kupiti iPhone mobitele a da to nije T-mobile ili VIP ili nešto treće,,?

Naime treba  mi iPhone koji nebi bilo moguće koristiti samo na T-mobile npr, već da je uređaj tvornićki otključan,, neželim ona otključavanja "seljačka" jel sam tako popu*io iPhone 3g 8GB,

cjena nije neki problem,,, do 6500kn ajmo reć je uredu..... i da : baš nebi one s njuškala.... znaći gdje legalno kupiti iPhone koji je tvornički otključan?

HVALA!

Zašto ne T-mobile? - neželim pretplate jel sam maloljetan i nemogu na svoje ime... neda mi se zezat s starcima oko toga..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 20:27 (Apple or Alien).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kupiti sam iPhone uređaj bez obveza?
pa kud ti tolko love kad si maloljetan? never mind. vidi kod uvoznika appla u hr. appcom ja mislim.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
Apple or Alien kaže...

Kako je moguće, i gdje u Hrvatskoj, kupiti iPhone mobitele a da to nije T-mobile ili VIP ili nešto treće,,?

Naime treba  mi iPhone koji nebi bilo moguće koristiti samo na T-mobile npr, već da je uređaj tvornićki otključan,, neželim ona otključavanja "seljačka" jel sam tako popu*io iPhone 3g 8GB,

cjena nije neki problem,,, do 6500kn ajmo reć je uredu..... i da : baš nebi one s njuškala.... znaći gdje legalno kupiti iPhone koji je tvornički otključan?

HVALA!

Zašto ne T-mobile? - neželim pretplate jel sam maloljetan i nemogu na svoje ime... neda mi se zezat s starcima oko toga..

Ok, ako nedaš zezat starcima pa te pitam otkud imaš 6500kn? Nažalost nema kupit otključane jedino imaš ma bonove i ta koristiš na godinu dana samo na jednu mrežu a ostale zaključane jer nakon godinu dana možeš podnest operateru zahtjev za otključavanje uređaja.

Sam svoj majstor. :)
17 godina
Nemozes iphone legalno kupit nigdje osim u vipu ili t-mobileu, apple ducani ga ne prodaju kod nas. Ali ga mozes i vipu ili t-mobileu kupit za 7400 kn otkljucanog, ali samo kreten moze dat tolke pare za mob. Ustvari samo idiot moze dat tolko kolko i ti hoces, pa na koju mrezu ga trebas? I da iphone 4s bez pretplate je sranje.
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina

Nije toliko čudno da maloljetna osoba ima 6500kn ali je meni žalosno da bi netko dao tolike pare za 1 mobitel.

2 0 hvala 0
15 godina
nema ti druge nego ga uzet u vip, t-mobile ili bonbon
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan

Čim pročitah ovo: cjena nije neki problem,,, do 6500kn ajmo reć je uredu     neželim pretplate jel sam maloljetan i nemogu na svoje ime... neda mi se zezat s starcima oko toga..

Pomislih ovo: 

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 20:43 (dombak1608).
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
a mozd je i zaradio i hoce se pocastit iphonom? ko zna?
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
a mozd je i zaradio i hoce se pocastit iphonom? ko zna?

A možda, ja sam isto tako, samo 2500kn.
Možda dila drogu? Ko će to znat. {#}

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
15 godina
mozda daje seksualne usluge? ko zna? hahahaha :) salim se
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan

Tu postoji i opcija kupnje preko oglasa ali novog, zapakiranog iPhonea kojeg je netko kupio na produženje pretplate. Tako ga neće ispasti 6500-7500 kn ali će biti zaključan model na mrežu gdje je kupljen. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
pa kud ti tolko love kad si maloljetan? never mind. vidi kod uvoznika appla u hr. appcom ja mislim.

Radim sa ClickBank-om.
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Nemozes iphone legalno kupit nigdje osim u vipu ili t-mobileu, apple ducani ga ne prodaju kod nas. Ali ga mozes i vipu ili t-mobileu kupit za 7400 kn otkljucanog, ali samo kreten moze dat tolke pare za mob. Ustvari samo idiot moze dat tolko kolko i ti hoces, pa na koju mrezu ga trebas? I da iphone 4s bez pretplate je sranje.

4s bez pretplate nije sranje za mene jel koristim hotspot.
16 godina
Apple or Alien kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Radim sa ClickBank-om.

Onda kupi polovan iphone, makar mijesec dana star, bar češ 1k zaradit. Uopče se ne isplati ako ne želiš na pretplatu.

I šparaj za galaxy s II, jer češ se ovog čuda brzo odreči.

There is a troll in all of us!
15 godina
neaktivan

Ako imas nekoga u Bosni da ti nabavi ovdje mob...

http://www.univerzalno.com/mobiteli/apple

http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung

Jeftino je dosta :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Apple or Alien kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Radim sa ClickBank-om.

Onda kupi polovan iphone, makar mijesec dana star, bar češ 1k zaradit. Uopče se ne isplati ako ne želiš na pretplatu.

Koristim iPhone od 8. Razreda (4 godine) i nizakoji telefon ga nebi mjenjao, za mene iPhone je vise kao racunale nego mob, i nije mi zaopara jel nasebi nebih volio štediti... Odlicna stvar zapod dugim skolskim satovima.. Evo i sad prekok njega komuniciram sa Vama.
16 godina
protjeran
Sta stvarno?? Vidis do kud je tehnologija dogurala..
15 godina
neaktivan
Apple or Alien kaže...
nul-3 kaže...
Apple or Alien kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Radim sa ClickBank-om.

Koristim iPhone od 8. Razreda (4 godine) i nizakoji telefon ga nebi mjenjao, za mene iPhone je vise kao racunale nego mob, i nije mi zaopara jel nasebi nebih volio štediti... Odlicna stvar zapod dugim skolskim satovima.. Evo i sad prekok njega komuniciram sa Vama.

Ti ocito ne znas sta je WP7 ili Android.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ako imas nekoga u Bosni da ti nabavi ovdje mob...

http://www.univerzalno.com/mobiteli/apple

http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung

Jeftino je dosta :)

Imam, samo trebam pogledati kako je sa garancijama,,,,, mislis li da nisu kojim slucajem fake?
17 godina

Kupiš na njuškalu zapakiran mob, ili budeš lud i kupiš ga duplo skuplje kod nekoga operatera...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Apple or Alien kaže...
nul-3 kaže...
Apple or Alien kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Radim sa ClickBank-om.

Ti ocito ne znas sta je WP7 ili Android.{#}

Ok, ajmo rec da naznam ali u ovoj temi ne raspravljamo o tome. Ako trazim iPhone ne trazim Android.
17 godina
neaktivan
Ako trazi iPhone, zasto onda guras WP7 ili Android. WP7 i Android uopće nisu za njegove potrebe.

U HR nigdje, u Sloveniji da.
iStyle nemoj slučajno ni gledat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Aj ne izmišljaj tu , ili ga uzmi na njuškalu ili ti nema druge . 

Iskreno ja bi te pare radije popio i pojeo nego dao za mob , tj. po meni se ne isplati . 

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ako trazi iPhone, zasto onda guras WP7 ili Android. WP7 i Android uopće nisu za njegove potrebe.

U HR nigdje, u Sloveniji da.
iStyle nemoj slučajno ni gledat

Znas mozda gdje u Sloveniji?
16 godina
mar123 kaže...

po cemu je iPhone 4s bez pretplate sranje?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
6.5k kn je ne isplativo.
Za te pare, narednih 3 godine mozes imat najbolji Android, ili malo pričekat pa uzet "tekući" iP.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
pinky_dr- kaže...

Aj ne izmišljaj tu , ili ga uzmi na njuškalu ili ti nema druge . 

Iskreno ja bi te pare radije popio i pojeo nego dao za mob , tj. po meni se ne isplati . 

Ili ulužio u dionice(kada se konzultiras sa analiticarom) ili u banku pa cekat kamate.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Apple or Alien kaže...
Volume kaže...

A glupe rasprave majko mila, pa šta ne vidite da vas mulac trola

Mozda se nemozes pomirit s cinjenicom da neki dolaze do para,, ljubomora ili nesto drugo,,? neznam,?

Ma da upravo tako, evo ludim od nervoze i ljubomore... Kakav je to maloljetnik rođen 03.11.1990.??? Valjda se sad postaje punoljetan s 25-26 godina?

Ako nevjerujes provjeri me na Facebooku, roden sam 1995,, zao mi je al zavjera ti je propala.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Apple or Alien kaže...
Volume kaže...
Apple or Alien kaže...
Volume kaže...

Mozda se nemozes pomirit s cinjenicom da neki dolaze do para,, ljubomora ili nesto drugo,,? neznam,?

Ma da upravo tako, evo ludim od nervoze i ljubomore... Kakav je to maloljetnik rođen 03.11.1990.??? Valjda se sad postaje punoljetan s 25-26 godina?

Ako nevjerujes provjeri me na Facebooku, roden sam 1995,, zao mi je al zavjera ti je propala.

Kakva zavjera, pa sam si napisa da si rođen 1990.

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Apple or Alien kaže...
Volume kaže...
Apple or Alien kaže...
Volume kaže...

Kakva zavjera, pa sam si napisa da si rođen 1990.

Da i to je netocno, provjeri: Karlo Kraljevic. Onaj s slikom laptopa... Pa da naravno da to neces napraviti jelsad vidis da si FAIL-ao. Rasprava je krenula krivim putem,, hvala na odgovorima. Najvjerojatnije cu pretplatu,,, sad gledam onu 4000kn uređaj, 25 kn mjesecno 24 mjeseca. Samo sa maloljetnost nije problem.... Mozda se moze uplatnicama.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice