Kompletna maska za Sony Ericsson K800i

poruka: 4
|
čitano: 2.596
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kompletna maska za Sony Ericsson K800i

Dali netko .. bilo tko .. zna gdje bi u Karlovcu mogao kupiti cijelu novu masku za K800i .. hvala lijepo .. :)

(:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kompletna maska za Sony Ericsson K800i
xXxBIMBOxXx kaže...

Dali netko .. bilo tko .. zna gdje bi u Karlovcu mogao kupiti cijelu novu masku za K800i .. hvala lijepo .. :)

Najbolje bi ti bilo da narucis s eBay-a. Dode ti oko 40 kn i dode ti doma za 2 tjedna. Ako ti nemas acc   nadi si nekog ko ima, platis mu cugu to bu ti naruci.

Pravi programeri programiraju binarno!
15 godina
neaktivan
Pentium100 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Najbolje bi ti bilo da narucis s eBay-a. Dode ti oko 40 kn i dode ti doma za 2 tjedna. Ako ti nemas acc   nadi si nekog ko ima, platis mu cugu to bu ti naruci.

A bojim se da me neko ne zahebe da platim a da ju ne dobijem , puno sam puta slušao o tome .. :S

(:
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

A bojim se da me neko ne zahebe da platim a da ju ne dobijem , puno sam puta slušao o tome .. :S

Ha mozes pogledati i na njuskalu, ali to ti je isto naruceno s eBaya i tam ih prodaju za 100kn. Jedina je prednos sto ju eventualno mozes vidjeti prije nego kupis. A sto je eBaya tice, ako ti narucuje friend ili poznanik i ako te on ne zaje.. onda si od stranje ebaya siguran. Tebi PayPal vraca novce ako nista ne dobis, tj ako dobis nesto drugo, ona ti je prodavac duzan zamijeniti proizvod.

Pravi programeri programiraju binarno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice