Koliko vam traje baterija na Android smartphone-u

poruka: 117
|
čitano: 47.476
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

baterija ce ti potpuni kapacitet dobiti tek nakon desetak punjenja. istina, to koliko tebi traje je zaista prekratko.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zadnja 4 i pol sata, slabog koristenja, znaci u standbyu vecinom, i baterija mi na 65 %....

Goran

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam htc wildfire s star 2 tjedna baterija mi izdrzi nekih 17-18 sati normalnog koristenaj ali me zanima "staje automat za biranje" pise da mi trosi 97% baterije!

da i jos nesto pogasio mob stavio da se puni on ujutro nie bio pun na nekih 85% baterija?

{#}{#}

0 0 hvala 0
16 godina

od 3-7 dana

Svaki dan na netu, poruke, razgovori i igre (ponekad)

Otkad sam instaliro novi os baterija mi traje puno duže !

Samsung galaxy 3

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koliko vam traje baterija na Android smartphon
AmonZero kaže...

od 3-7 dana

Samsung galaxy 3

Koji ROM, koji kernel, CPU clock, kakvi tweakovi?

Mani drzi 2-3 dana uz uglavnom surfanje(wifi), ponekad koja igra.

:D
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

od 3-7 dana

Samsung galaxy 3

HTC sensation - ugl. oko 17 dana sa ukljucenim 3g-om i surfanjem nekih 6h dnevno... kako da ne...salu na stranu
_______________________________________________________________________________________

SGSII - 3G cijelo vrijeme upaljen, oko 2h ekran upaljen - 9 sati izdrzi
Samsung Galaxy 3 - wifi cijelo vrijeme upaljen, ekran mozda sat vremena - 12  sati izdrzi

HTC Sensation - 3g cijelo vrijeme upaljen, 2h upaljen ekran - 15 sati izdrzi 

Motorola Defy (ocito neki hardverski problem) - sve iskljuceno, nema sim kartice, stock softver stavljen, nikakve aplikacije instalirane - 11h

13 godina
neaktivan
alfaero kaže...

imam htc wildfire s star 2 tjedna baterija mi izdrzi nekih 17-18 sati normalnog koristenaj ali me zanima "staje automat za biranje" pise da mi trosi 97% baterije!

da i jos nesto pogasio mob stavio da se puni on ujutro nie bio pun na nekih 85% baterija?

{#}{#}

Ovdje sam pisao o tom problemu, između ostalog, ima i savjeta kako produžiti autonomiju baterije.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
15 godina
neaktivan

imam optimus 2x nije rootan baterija mi traje oko dan i par sati,ali imam pitanje.meni najvise trosi kad je u standbyu,a imam ukljucenu opciju da mi je wi-fi iskljucen kad i ekran, ne kuzim da samo signal tolko jede,jer bi rootanje pomoglo???pomoc molim

vrijeme mirovanja mreze 21%

telefon u stanju mirovanja 17%

glasovni pozivi 15%

wi-fi 11%

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam Xperia Arc S tek sam sam ga jutros skinuo sa punjaca pa cu vidjeti koliko ce trajati baterija. Sta mislite o baterijama od 1800mAh koje se mogu naruciti  preko ebay-a za cca.7$ Sobzirom da je orginalna u telefonu od 1450mAh. Je li nek mozda narucivao i kakvo je iskustvo imao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iz koje potrebe ljudi lažu da im baterija traje 3 do 6 dana na androidu??

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

LG Optimus One P500 (s 2.3.3)

ako je samo 2G mreža, uz pozive i poruke, mobitel se gasi preko noći = cca 4 dana maxium maximuma

prosječno vrijeme trajanja baterije uz normalno korištenje 3G mreže, WLANa/GPSa = 2 dana maximum (gašenje moba preko noći)

no ako koristim maksimalno 3G, WLAN ili GPS, ujutro ga skinem s punjača, do predvečer ga moram puniti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 9:21 (Ziga).

0 0 hvala 0
17 godina
LG O2X, 20ak sati, dnevno posaljem 2 - 3 SMSa, pokoji mail, sat vremena surfanja (2G, dok putujem na posao I natrag), 30ak min sluanja glazbe, 10ak min telefoniranja. Kad sam doma onda mi je spojen na WiFi. Prije spavanja odigram NBA Jam (cca. 10 - 15 min).
Na LG GT540 mi traje oko 2 dana, ali ga manje koristim.
14 godina
neaktivan

1-2 dana
Ja ga svaku noć stavim puniti, al ima dana kada me na spavanju dočeka 60% baterije, a nekada 10%.

Imam Samsung GalaxyS I9000.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

HTC HD2 - cm7, hyperdroid android 2.3.7 - (128-768 mhz downclocked)

--- bez sim kartice, samo se wifi tu i tamo upali, traje oko 9 dana (znaci ovo je STAND BY recimo...)

uz sim karticu, sync paljen, wifi off, ekran na auto brightness oko 8 - 24h, varira stvarno

znaci nema ni fejs ni ista drugo osim whatsappa, to je to

Kad se ugasi sync *#*#4636#*#*   ->   gsm auto, prl , screen brightness na skoro pa minimum, najvise oko 1 day i mozda 17 hours..ali to je TO..nikakvih 3, 4, 5 itd dana...kamoli 7

HTC Sensation - ICS 4.0.3 , izbacio sam htc sense, location service itd itd itd, konstantno ima vise od 290 megi rama free, wa trosi resurse, postavke za data su iste kao na hd2, znaci najmanje sto sam imao je oko 9 sati a najvise 2 dana. Sve preko 2.5 dana bi znacilo da je mobitel tj smartphone samo grijac testisa :) i ne sluzi nicemu.

0 0 hvala 0
16 godina

HTC Sensation....1 do 2 dana, ovisi o razgovorima...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

LG Optimus One P350 

baterija traje preko 3 dana

malo pričam (oko 80 minuta mjesečno), poslušam oko sat muzike ili radija dnevno, par poruka

wireless, data su off, palim ih po potrebi

samo 2g uključen

bonbon mreža

Edit: crni desktop, bez widgeta

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 14:57 (Punti).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S+

Baterija mi traje preko 3 dana, nije upaljen 3G. Kada sam ga kupovao čitao sam ove postove i molio se Bogu da mi traje barem dan do dan i pol. Mobitel napunjen prije 24 sata, trenutno je na 80%, što smatram odličnim.

17 godina

Čuvajte se onih na forumu kojima se "gade" oni koji imaju smartphone a ne koriste 3G.... (prepoznat će se dotični)

0 0 hvala 0
17 godina

HTC Sensation sa Anker 1900mAh, traje od 8h do 2,5 dana zavisi o korištenju, average recimo oko 24-36h.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Shoma kaže...

Iz koje potrebe ljudi lažu da im baterija traje 3 do 6 dana na androidu??

Meni definitivno ne 3 do 6 - ali do 3 dođe (ne uvijek)

P.S.

eto sad provjerio (i to je sa screen brightnessom na max jer sam slucajno ostavio tak ovaj puta) -- nakon 7 sati, otislo 10% baterije, screen 40% najveći potrošač ... taman u nekom prosjeku dođe na što sam rekao ... Samsung Galaxy S i9000 - baterija 1800mAh Polarcell - ICSSGS RC4.2, Smartassv2/noop guverneri za CPU/I/O - nemrem se sjetit kernela, a iz nekog razloga mi ne piše koji je - neki Devils (15.1 mislim) ...

Mobitel radi odlično, i dugo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 13:21 (Latz).
13 godina
neaktivan

HTC Desire GSM

Baterija mi traje 2-3 dana normalnim koristenjem (pozivi,poruke, onome cemu je mobitel prvobitno namijenjen)...
Postigao sam to mijenjanjem ROMA i kalibracijom baterije (delete battery stats in recovery)
Postoje i razni nacini punjenja kao prmijer:

Punit do 100%
iskljucit punjac,
izvadit bateriju
vratit i ponovno punit dok je ugasen
Takve cake pomazu (koliko sam ja testirao i citao po forumima), al sam ja nakon takvog nacina punjenja otisao u Recovery mod i resetirao battery stats, te pri prvom koristenju ispraznio bateriju do iskljucenja uređaja i to je bilo to... Baterija sad traje 2-3 dana, dok je prije toga jedva preživljavala dan....

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:09 (4L4N).

0 0 hvala 0
17 godina

Prvi put imam android mobitel, i cijelo vrijeme prčkam po njemu i baterija uredno traje 24 sata.

S tim da sam uvjeren kad prestanem instalirati 10+ programa na njega dnevno da će se to malo povečati {#}

Inače imam vjerovatno najjeftiniji android, Tmobile arizona {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

73% je baterija trenutno

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
13 godina
neaktivan

ljudi kupite si t- mobile balans move(huawei u8600) ima bateriju 2000 mAH...

0 0 hvala 0
17 godina
karlo02 kaže...

ljudi kupite si t- mobile balans move(huawei u8600) ima bateriju 2000 mAH...

Danas si se prijavio na forum prvi put i ovo ti je prvi post samo da kažeš ljudima ovu "dragocjenu" informaciju?

13 godina
neaktivan

imam SAMSUNG GALAXY ACE

ako ga koristim i prčkam po njemu stalno onda izdrži jedan dan, znači navečer ga napunim i navečer ga moram opet puniti jer mi kaže samo 10-15 %. to je bio slučaj kad sam ga kupio pa sam visio stalno na njemu. {#} no sad ga imam samo za javljanje i pisanje sms-a, tu i tam malo na net pogledam al rijetko i  drži me 2 dana.. pogotovo drži dulje nakon updatea na gignerbread 2.3.6! pozz

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samsung Galaxy Nexus.

ICS 4.0.3

Franco Kernel

Od 384-1344Mhz.

Ako ga bas jako silujem onda jedno 12h traje baterija, tad je na oko 15-20% sto mi je dovoljno da kao mobitel i mp3 player izdrzi ostatak dana.

Inace bez problema laganog koristenja 2 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Baterija kod brata ne traje.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

3 puna dana

LG Optimus GT540, SDSL Final ROM

Prosečno, oko 10 poslatih i primljenih poruka dnevno i 10-15 minuta razgovora., net najčešće kad mi je dosadno u prevozu i, u poslednje vreme, skoro ništa drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bio sam iskren.. na moje "znanje" neutjece dani,mjeseci ili godine provedene na forumima...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice