Dvoumim se između ta dva mobitela, nijedan drugi neću, samo ta dva dolaze u obzir, pa me zanimaju vaša mišljenja i iskustva sa njima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e pa uckeru ja imam F305 i super je ovaj k770i je malo zastario pa sad neznam
dobro je kod f305 ima 50 igara na njemu i dosta njih su za senzor(kad trebas mahat mobitelom)npr kao pecanje,kuglanje itd..ja sam dobio memorisku karticu od 512 mb u tcomu sam kupio po meni mobitel valja za svoju cijenu nije spor,nema bugova sa bluetoothom(moj prijatelj sa k770 ima npr on upali bluetooth i odma se izgasi sam pa mora gasit mob da bi radilo dobro) ovo negovorim da ga nagovorim da kupi f305 samo kazem istinu
Ja mislim da se tu nema sto razmisljati,ako bas moras birati izmedju ova dva modela onda definitivno K770 
ali ako imas priliku uzeti neki drugi mobitel ja bih ti to svakako preporucio jer su za mene ova dva modela bezveze,a za neke iste pare ili malo vise mogu se dobiti puno bolji modeli kao npr. LG KP500 Coockie ili Samsung S5230....
P.S. evo ti usporedba tvoja dva sony ericsson-a
pozzz
f305 je noviji i ima senzor pokreta... k770 ima samo dobru kameru...
moja preporuka f305
f305 je noviji i ima senzor pokreta... k770 ima samo dobru kameru...
moja preporuka f305
Imao sam f305 i taj senzor pokreta je cista reklama nikad ga nisam koristio osim u one dvije tri igre koje su za to napravljene tako da ne gledas to kao preveliku prednost u kupnj.
Odaberi onaj koji ti se vise dopada i i k77i ima vecu rezu i podrsku za 3g
Po usporedbi koju mi je dao Stevan K770i je bolji od F305, a ja još ne znam za koji da se odlučim :/
Odluka je pala: Kupiti ću K770i jer idem na internet na mobitelu itd. a vidim i on ima 3D igre i 3g tako da je onda sve jasno...
Odluka je pala: Kupiti ću K770i jer idem na internet na mobitelu itd. a vidim i on ima 3D igre i 3g tako da je onda sve jasno...
Dobra odluka, to je iznimno kvalitetan mobitel!
Dobra odluka, to je iznimno kvalitetan mobitel!
slazem se,uzivaj 
i kakvo je stanje, jesi li kupio ?
ja danas išao kupiti, kad ono, zamisli, nema... treba mi na TELE2 mreži... odem u TELE2 centar i tamo stoji jedan k770i al naravno kažu da je to za pretplatu, a u paketu više nema... onako iz zajebancije pitam: jel može taj u paketu... znate odgovor ;D
zanima me jel neko zna dal ga ima negdje za kupiti, poželjno je da je u Osijeku ili Vinkovcima
Moja preporuka je k770. Mobitel ima odličnu kameru i zaista je simpa. Ima mi ga stari i nije loš. Dobro, takav mobitel nema nekih funkcija ali lijepo izgleda i ima jako dobru kameru.
Imam ja K770i.
Mobitel je lijep.
Meni ne treba nikakav gayish mobitel koji ima svasta sto ti ne treba a kosta kao i7, K770i je lijep, ima osnovno i dobru kameru.
si ga kupio? ili jos cekas??
pozzz
Ma kupio sam ga, super je, ja sam presretan!
Necu skoro mjenjati mobitel...
:D
Ma kupio sam ga, super je, ja sam presretan!
Necu skoro mjenjati mobitel...
:D
heheh...hajd super 
ivane PLs sta bi mogao naprawiti na mom f 305???jawi mi sto prije!!! :(
za sad f305 ne mozes flashat...
nema jos dostupnog firmwarea za f305 tako da zaboravi sa flashanjem dok ne izade.
da sam na tvom mjestu uzeo bi si k800i...njega mozes preurediti da je milina...otkljucas ga na sve mreze te dodas privacy patch za koju minutu...poslje mos dodavati teme aplikacije itd itd
nemoguu...aa hoculi moci za mjesec????Mislilm twoje misljenje mi treba???:S jerr bas je kul mobb ali zeza ga malo softwer wolio bi da je walkman ili sta wech..:(:(:(:( jawish mi...posto ces ti to prije mene znati...plS...:D
nemoguu...aa hoculi moci za mjesec????Mislilm twoje misljenje mi treba???:S jerr bas je kul mobb ali zeza ga malo softwer wolio bi da je walkman ili sta wech..:(:(:(:( jawish mi...posto ces ti to prije mene znati...plS...:D
normalno da ce se za koji mjesec moci...ako ga oces flashati samo da ga otkljucas na sve mreze ili da ubacis neki software od nekog drugog moba.
inace cim izade firmware za njega mozes ga fleshati...pitanje je samo vremena.
da ti je a2 platforma onda je otkljucavanje besplatno :(
ja imam k770i
i predobar mobtel je malo star al dobra kamera i sve ostalo
glasan zvucnik
ugl. kvaliteta
ak te jos kaj zanima pitaj
normalno da ce se za koji mjesec moci...ako ga oces flashati samo da ga otkljucas na sve mreze ili da ubacis neki software od nekog drugog moba.
inace cim izade firmware za njega mozes ga fleshati...pitanje je samo vremena.
da ti je a2 platforma onda je otkljucavanje besplatno :(
otkljucao sam ga na swe mreze...platio sam normanlo..ali sad mi treba samo nowi softwer na mi NEKO nabaci...Od nekog drugog moba...:(:(JAWITE MI//pls..
Sto se tice odabira: K770 definitivno...
F305 vs K770
+
Cybershoot
UMTS
Bolja rezolucija (ostriji prikaz na zaslonu)
Veca interna memorija
Bolji GPRS
USB 2.0
Odlicna kamera.
Video poziv
Mnogo bolji WEB Browser
-
Skuplji je
Flashanje/Otkodiranje F305?
0 Points....
On je sagem/neptune platforma i free flashanje i unlock nije moguće.
Jedino ga je moguce otkljucati/flashati pomocu BOX-a koji i nije bas jeftin...
Pod flashanje,smatram mjenjanje fimwarea i ostalo...