Koji izabrati?

poruka: 34
|
čitano: 7.679
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji izabrati?

koji mob da kupim LG cookie...LG Arena ili Nokia 5800 expressmusic????

I love Counter Strike 1.6

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji izabrati?

od tih svih ja ti preporucujem 5800 xm

16 godina
neaktivan
AmD kaže...

od tih svih ja ti preporucujem 5800 xm

ja sam vec narucio ovaj tel tako da ti ga i ja preporucujem....nokia i symbian su zakon.....lg arena je tokodje vrlo dobar tel ali ako mene pitas uzmi nokiju sigurno se neces pokajati.

16 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

koji mob da kupim LG cookie...LG Arena ili Nokia 5800 expressmusic????

Slazem se. Nokia 5800 xm je uistinu bolji od ostalih navedenih modela, iako je Cookie npr. duplo jeftiniji.

Moja preporuka ide NOKI-I

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

iz tog izbora definitivno izbaci Cookie.

ja bih Arenu

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Osobno posjedujem nokiu 5800 i zadovoljan sam, ali ako ti nije hitno i nesmeta ti fizička QWERTY tipkovnica sačekaj tamo negdje u 10. mjesecu stiže motorola DEXT (CLIQ) koja bi trebala bit jeftina, a po specifikacijama i OSu je bolja od ovih.

16 godina
neaktivan
Spaceblade kaže...

Osobno posjedujem nokiu 5800 i zadovoljan sam, ali ako ti nije hitno i nesmeta ti fizička QWERTY tipkovnica sačekaj tamo negdje u 10. mjesecu stiže motorola DEXT (CLIQ) koja bi trebala bit jeftina, a po specifikacijama i OSu je bolja od ovih.

gdje stize 10. mjeseca u svijet ili u hr???

17 godina
Koji izabrati?

Bas ne volim LG,ali kao najbolji izbor tu ti je Arena ako uzimas na crno

0 0 hvala 0
17 godina
Koji izabrati?

Nokia Xpress Music 5800, sa firmware-om v30 brza ko sam vrag.

Moj frend ima LG cookie, i ima jako loš touch screen, uopće nespada pod ovu kategoriju.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Početkom 10. u svijet a sad za hr neznam, možda sam bio malo preoptimističan Smijeh

16 godina
neaktivan
Spaceblade kaže...

Početkom 10. u svijet a sad za hr neznam, možda sam bio malo preoptimističan Smijeh

pa to ti kazem,to mu se moze oduljiti i da ostane bez telefona....a ko zna kakva ce mu biti cijena.... zato bolje u ducan po 5800!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 22:00 (stevan94).
16 godina
Koji izabrati?

jel se dobije stylus uz nokiu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji izabrati?

Po meni ti je nekako bolji izbor neki od ovih LG-ova. Nisu loši a i kako mi se ćini dosta su jeftini za ono šta nude. Osobno nevolim Nokije (bez uvrede) jer su nekako dosadne (sve mi pare iste), a kako sam primjetio touchscreen na nokiji 5800 XM i nije baš tako dobar i spor je mobitel (sad neznam, updateom novog firmwarea se možda nešto popravilo). Osobno bi uzeo LG. Ali ti odlući Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 9:19 (Riba).

0 0 hvala 0
16 godina
Riba kaže...

Po meni ti je nekako bolji izbor neki od ovih LG-ova. Nisu loši a i kako mi se ćini dosta su jeftini za ono šta nude. Osobno nevolim Nokije (bez uvrede) jer su nekako dosadne (sve mi pare iste), a kako sam primjetio touchscreen na nokiji 5800 XM i nije baš tako dobar i spor je mobitel (sad neznam, updateom novog firmwarea se možda nešto popravilo). Osobno bi uzeo LG. Ali ti odlući Smijeh

Arena mi ˝upada˝ u oci...ali skoro svi govore da je nokia bolja...

17 godina
neaktivan
Koji izabrati?

Ako dvojiš a vidim da jesi, najbolje bi ti bilo onda da odeš u prodavaonicu di se prodaje jedan i drugi, mislim da ih imaš oba u TELE 2 ponudi i jednostavno isprovaš. Tako ćeš najbolje znat. Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina

a kojem je veci ekran areni ili nokiji?

17 godina
neaktivan

Veći ti je ekran u nokije, znaći 3,2 inča, a u LG arene ti je 3 inča.

16 godina
neaktivan
Koji izabrati?

Da, ali koliko ja znam u arene je kapacitivni ekran, a u nokije obicni. Nokia je dobra pogotovo s novim firmware-om. Moj izbor lg arena najvise zbog 3D izbornika i kapacitivnog ekrana.

JAZZ.BA

2 0 hvala 1
16 godina
Koji izabrati?

a arena ima veci ekran...a nokia i nema nekih vecih prednosti a i jos je skuplja....trebam jos razmislit...

0 0 hvala 0
16 godina

samo da pitam koja je razlika izmedu nokie 5800 i 5530?iste su...Smijeh

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

a arena ima veci ekran...a nokia i nema nekih vecih prednosti a i jos je skuplja....trebam jos razmislit...

arenin ekran je 3inca a nokij 3.2,znaci nokija ima veci ekran.arena nema nikakav os... uzmi nokiju i neces se pokajati

A sto se tice nokije 5530 jeste vrlo slicna 5800 samo ima manji ekran,2.9 inca...a za touch screen tel puno znace ta 0.3 inca i ima jeftiniju cijenu...ali na hr trzistu ga jos nema ja msm.

16 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2832&idPhone1=2537

5530 nema 3G, nema kameru za videopoziv i ima manji ekran. Nema GPS i ima slabiju bateriju.

16 godina

tesko....nezz moram jos razmisliti...

16 godina
Koji izabrati?

arena ima wi-fi?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koji izabrati?
Nokia.
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iCOOKIE kaže...

arene je kapacitivni ekran

???????????????????????

16 godina
neaktivan

Kapacitivni ekran je bolji od rezistivnog u Nokije. Evo ti Usporedba Nokia 5800 vs Arena

Gle, većina ti kaže da ako uzmeš nokiu nećeš požalit (ja sam jedan od tih), o Areni sam pročitao da je dosta spora (pri otvaranju aplikacija), Najefikasnije rješenje je da odeš u trgovinu raspitaš se i probaš, nekošta te ništa a dobiješ feeling šta se tebi sviđa.

Ako ti se da čekat za oko mjesec dana bu došla u nas Motorola DEXT koja bi trebala bit jeftina i po onome što sam vidio android rastura oba dva (ova) os-a. ALI to ti je opet ono AKO I SAMO AKO. Možda nebude jeftina (iako to sumljam zato što je ovo 1. TS predviđen za masovnu publiku od Motorole a već postoji podosta drugih pa će malo snizit cijenu da bi dobili udio tržišta i da bi mogli postati konkurentni), možda nedođe kod nas za mjesec dana (to je vrlo vjerovatno ali ne i 100% sigurno).

Na kraju je ipak samo your choice Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 21:00 (Spaceblade).
16 godina
Koji izabrati?

ta motorola nije losa...kolika ce biti cijena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U inozemstvu negdje u rangu 200eura do 400$ (1500 - 2400 kn). Ali to dok stigne do nas... , iako to nije sigurno naravno jer još nije ni izašla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 17:42 (Spaceblade).
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

arena ima wi-fi?

idi na www.gsmarena.com

upises tel koji hoces,i vidis mu sve karakteristike.

Da, arena ima wi-fi!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice