"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.522.018
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
8 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
floki26 kaže...
Danas su tek poceli raditi...sve narudzbe napravljene na Goldwayu u razdoblju od 10.2 do danas ce krenuti u obradu od danas....znaci ne ocekuj slanje prije ponedjeljka

Dobro si prognozirao. Danas je poslan. Stavio sam napomenu za EU i očekujem da će sve proći glatko s carinom.

9 godina
neaktivan
Pričekaj izlazak globalne verzije M6s ako baš hoćeš Meizu.
8 godina
protjeran
MrNoo kaže...
Pričekaj izlazak globalne verzije M6s ako baš hoćeš Meizu.

Uzeo sam Mi Note 3 Global...

12 godina
neaktivan

nisi mi na kraju rekao hoce li mi cariniti mobitel ako ga narucim sa fastecha

14 godina
neaktivan
harma10 kaže...

nisi mi na kraju rekao hoce li mi cariniti mobitel ako ga narucim sa fastecha

to ni ovi na carini ne znaju :P

90% da hoce, 10% da nece ako budes imao srece

a srece s carinom i ft unazad god dvije sam imao sve manje, pricamo o paketima koji su duplo manji nego kutija mobitela

paket nije malen i kao takav tesko da ce proci ''nezamijecen'', tako da racunaj na dodatne troskove

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.2.2018 20:44 (16OR).
7 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav, 

Zainteresiran sam kupiti dva Xiaomi Mi A1. Sad nisam siguran koja je najbolja, a pritom i najeftinija opcija da se izbjegne pdv i carina. Dal se isplati uzimati iz aliexpressa iz kine ili EU skladišta? Ako naručujem iz kine da li se isplati odvojeno naručit pakete? Hoće li uskoro biti možda kakav Easter Sale ili to ne postoji i sale je samo kad izađu nove verzije? 

0 0 hvala 0
17 godina
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
7 godina
neaktivan

i kako je prošlo?

floki26 kaže...
Danas su tek poceli raditi...sve narudzbe napravljene na Goldwayu u razdoblju od 10.2 do danas ce krenuti u obradu od danas....znaci ne ocekuj slanje prije ponedjeljka

Dobro si prognozirao. Danas je poslan. Stavio sam napomenu za EU i očekujem da će sve proći glatko s carinom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 8:34 (zed444).
7 godina
neaktivan

NIsam pratio zadnje vrijeme grupu pa molim malu pomoć. Kupio bih Xiaomi neki od najjeftinijih, do 1000 kuna što uzeti? kupujem djetetu, bitno da radi ;-) (ok, bar 2 gb rama)

svakako bih iz EU da izbjegnem dodatna dacanja, razmišljam o 4A i 5A.

Može pomoć?

0 0 hvala 0
9 godina
Note 4x uzmi

0 0 hvala 0
9 godina

0 0 hvala 0
10 godina
Ili još bolje uzmi ovaj sa MOBHR vaucherom

https://www.honorbuy.com/1314-xiaomi-redmi-5-plus-32gb-official-global-version-smartphone-black.html

Da li ima EU garanciju ako je iz EU skladišta?

Hvala na odgovoru!
9 godina
Pitaj Honorbuy ili uzmi u Neutrinu

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Bgang kaže...
Ili još bolje uzmi ovaj sa MOBHR vaucherom

https://www.honorbuy.com/1314-xiaomi-redmi-5-plus-32gb-official-global-version-smartphone-black.html

Da li ima EU garanciju ako je iz EU skladišta?

Hvala na odgovoru!

Redmi 5 ima slabiji proc, ekran s anižom rezolucijom i osjetno slabiju bateriju.

Bolje je note 4 globalnu verziju za iste pare, a ako može alo više dat onda redmi 5 plus

https://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html

13 godina
Nakon 2 godine otkazao Meizu m2 mini. Preporuka nekog dobrog servisa u Zagrebu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"The Xiaomi Mi A1 is a breath of fresh air. A budget Android device with a stock Android experience.

The Mi A1 isn't the flashiest smartphone in the world but it delivers a software experience in the same realm as my Google Pixel 2 XL and for far less money.

The Xiaomi Mi A1 would be my current smartphone of choice if I only had $200 to spend."

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li negdje za uzeti  Xiaomi Redmi Note 5 Pro?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Beelzeboss kaže...

Ima li negdje za uzeti  Xiaomi Redmi Note 5 Pro?

Ja sam ga za sada vidio samo na geekbuying.com 230 Eura, a 16-og izlazi u Kini. Bolje se strpiti još neko vrijeme i kupiti global verziju ;)

13 godina
neaktivan

Ili Mi Note 3, oba su strojevi...

Kakva je tu priča sa kamerama i ekranima kod te dvojice

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Pozz...znam da se pisalo,moze li mi netko potvrditi da li sa geekbuyinga germany stock dolazi direktno u ruke ili odlazi na carinu? Hvala puno...konkretno Le eco s3 4+64?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo jedan mobitel na akciji 🎟

Coupon: 2BGM6P
:euro:€172.6 =209$, ispadne oko 1300kn +300 kn carine = 1600kn gesamtsumme.

Ono sto je dobro kod ovoga moba je da koristi chipset kao i galaxy s7, ima super amoled ekran (vjv ne kao s7, ali opet je to amoled), ima relativno okej kameru (kao mi note 3)

minusi : trenutno je na marshmallowu, ali mislim da ce dobit oreo update, ima samo jednu tipku, tj home kao i iphone, nema sd slot.

Evo review 

pa tko oce probat neka izvoli, mislim da za 1600 kn nema nista bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 10:35 (Deutsch).

4 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-5s-plus-4-64gb-lte-dual-rose-gold-eng-menu.html

Mislim da je ovo jedna cisto okej cijena za hr skladiste :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Može li preporuka gdje kupiti mob na rate 

Znam da je jeftinije na aliu, honorbuy, ali nema se casha.

Znaci oko 1.000/1200kn, nekakav store u RH.

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 13:36 (Deutsch).
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, molio bih vas za pomoć:

Treba mi savjet za dvije kolegice. Jedna planira putovanje i želi kupiti Samsung S8, zbog dobre kamere. Molio bih vas da mi predložite neki kineski mobitel koji ima kameru jednako dobru kao taj S8, a da je pristupačnije cijene od navedenoga. Također, ako je moguće da taj mobitel bude iz EU skaldišta.

Druga kolegica traži mobitel za muža cijene cc. 800-900 kn da ima brzu navigaciju (valjda misli na Google Maps). Bilo bi poželjno da je također iz EU skladišta.

Unaprijed se zahvaljujem na vašoj pomoći!

Well met !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ova prva, je li pitala za Kineze ili joj ti želiš na svoju ruku pomoći? Ako je ovo drugo, savetujem ti da je pustiš da kupi šta je naumila. S8 ima jako dobru kameru + izgled + brend + (najvažnije) nisi ti kriv zato što si je ubedio da uzme Kineza kad joj bilo šta ne bude po volji. Inače, OnePlus 5T i Xiaomi Mi 6 su, po mom mišljenju, najozbiljniji kineski flagshipi, sa vrlo dobrim kamerama, mada je veliko pitanje da li su na jednakom nivou kao ona u S8 (doduše, tu je i Googleova kamera koja, ako se ne varam, radi na oba i zna solidno popraviti stvar pri slabijem svetlu).

Ovoj drugoj bih preporučio Xiaomi Redmi 5A ili Redmi Note 5A, mada bih joj rekao da se, ako voli muža, protegne za Redmi Note 4X.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
Xiaomi Note 3 prema dxomark i drugim reviewima ima odličnu kameru, gotovo jednako kvalitetnu kao s8. A kosta malo vise 2000kn.
14 godina
neaktivan
Likkkk kaže...

Pozdrav ekipa, molio bih vas za pomoć:

Treba mi savjet za dvije kolegice. Jedna planira putovanje i želi kupiti Samsung S8, zbog dobre kamere. Molio bih vas da mi predložite neki kineski mobitel koji ima kameru jednako dobru kao taj S8, a da je pristupačnije cijene od navedenoga. Također, ako je moguće da taj mobitel bude iz EU skaldišta.

Druga kolegica traži mobitel za muža cijene cc. 800-900 kn da ima brzu navigaciju (valjda misli na Google Maps). Bilo bi poželjno da je također iz EU skladišta.

Unaprijed se zahvaljujem na vašoj pomoći!

oneplus 5T ima odličnu kameru bolju od s8 sigurno pošto moja cura ima s8 ,a ja oneplus 5T...prednja kamera razlika nebo i zemlja dok stražnje su tu negdje ,ali ipak po mom mišljenju OP 5T i tu dobiva.

16 godina

Meizu flagshipovi imaju dobre kamere.

Meizu pro 7 plus

ne znam da li je dobra kao na S8, ali je Sonyev senzor

2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice