Ne znam koliko je sad na kiosku, ali mislim prije par mjeseci sam kupio kolegi strancu Tele2 SIM karticu za 3 kn s 3 kn gore na računu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo dobio mail da su poslali, predviđena dostava 2 dana pa cemo vidit.
Pozz,
Moze neka preporuka za mob, budzet nekih 2500 - 3000kn, ovisno koliko mi se svidi mob
Za oko mi zapeo xiaomi mi note 2, preko njuske za 2900, da li se to isplati, da li je kvaliteta kamera dostojna te cijene jer ostale spec su pristojne...
Da li je bolji oneplus 3t? isplati li mi se preci na samsung ili mozda iphone 6s plus? (trenutno xiaomi rn2, sluzi ko svicarac vec 2god)
Sto mislite o doogee (mix zapeo za oko ali sumnjam na kvalitetu)?
Svaki savjet dobrodosao, hvala
Pozz,
Moze neka preporuka za mob, budzet nekih 2500 - 3000kn, ovisno koliko mi se svidi mob
Za oko mi zapeo xiaomi mi note 2, preko njuske za 2900, da li se to isplati, da li je kvaliteta kamera dostojna te cijene jer ostale spec su pristojne...
Da li je bolji oneplus 3t? isplati li mi se preci na samsung ili mozda iphone 6s plus? (trenutno xiaomi rn2, sluzi ko svicarac vec 2god)
Sto mislite o doogee (mix zapeo za oko ali sumnjam na kvalitetu)?
Svaki savjet dobrodosao, hvala
Pogledaj si Xiaomi MI6, mislim da ti je on u budzetu.
Moguće, zbog praznika
To je samo vrijeme elektronske najave pošiljke, a treba uzeti u obzir da je jučer bio praznik i u Italiji...
To je samo vrijeme elektronske najave pošiljke, a treba uzeti u obzir da je jučer bio praznik i u Italiji...
A nek dođe do vikenda i ja zadovoljan.
Pošiljka pokupljena iSrijeda, Kolovoz 16, 2017 U 14:05
Servisno polazište:TRIESTE - Muggia - ITALY
E sad, u cijeni su tu negdje, ali specifikacije su drugacije
Da li je bolja jedna kamera 22mp na mi note 2 ili 2x 12mp na mi6? Gledajuci kvalitetu slike i slikanje sa slabijim osvjetljenjem
Rezulucija kamere me vise vuce na note 2, ali mi6 ima 2gb vise rama, ne znam da li je to jako bitan faktor..
Jos k tome me odbija nedostatak 3.5mm utora na mi6
Ima li razlike izmedju amoled vs ips ekrana? Na note 2 je navodno bolji ekran?
E sad, u cijeni su tu negdje, ali specifikacije su drugacije
Da li je bolja jedna kamera 22mp na mi note 2 ili 2x 12mp na mi6? Gledajuci kvalitetu slike i slikanje sa slabijim osvjetljenjem
Rezulucija kamere me vise vuce na note 2, ali mi6 ima 2gb vise rama, ne znam da li je to jako bitan faktor..
Jos k tome me odbija nedostatak 3.5mm utora na mi6
Ima li razlike izmedju amoled vs ips ekrana? Na note 2 je navodno bolji ekran?
veca rezolucija kamere nekad ne znaci nista, tipa google pixel ima 12 mp, a jednu od boljih kamera koju ujedno ima i mi5s, ali neka te jos netko vise savjetuje o tome svemu
narucio sa goldwaya note 4x u ponedjeljak 14.8, mob je danas u mojim rukama 17.8. ofc DHL express i bez davanja. jedino su zajebali pa mi poslali US punjac. straznja kamera omnivision, a prednja samsung. navodno citam po forumima da od srpnja ne stavljaju vise sonyeve senzore u note 4x. svakako sam zadovoljan za cijenu koju sam platio (ravno 1000kn sa dhl expressom)
Pa to je super brzo za Goldway, a cijena je def best buy
izrazito brzo i iznenadujuce, nisam ni checkirao tracking jer sam mislio da ce putovati bar 10 dana, kad ono danas ujutro u 8 postar u ruci sa paketom. prvo sam mislio nesto drugo kad ono otvorim, mobitel. sok i nevjerica.
kako mi nisu poslali orginal punjac, ima li kakve razlike ako cu puniti mobitel samsungovim punjacem? steti li to bateriji?
Bome i ja sam naručio isti mobitel s Goldway-a i platio 14.08.2017., ali nisam imao sreće kao ti. Meni je tek jučer ujutro poslan, a sumnjam da će doći do srijede - četvrtka. A također narudžba za bratića koju sam obavio par min prije ovog note 4x je tek danas stigao broj za praćenje iz UK. On će možda još kasnije doći...
A ovaj s honorbuya sam taman dobio tracking broj, tako da bi on mogao pon/uto.
izrazito brzo i iznenadujuce, nisam ni checkirao tracking jer sam mislio da ce putovati bar 10 dana, kad ono danas ujutro u 8 postar u ruci sa paketom. prvo sam mislio nesto drugo kad ono otvorim, mobitel. sok i nevjerica.
kako mi nisu poslali orginal punjac, ima li kakve razlike ako cu puniti mobitel samsungovim punjacem? steti li to bateriji?
US punjač je original (osim ako nisi naručio izričito International verziju s EU punjačem), njega su ti i trebali poslati, a negdje u vanjskom pakiranju stave adapter pa provjeri u ambalaži da se nije negdje zavukao/ispao. A inače, taj adapter možeš kupiti u bilo kojem dućanu s elektronskom opremom za cca 10 kn.
Pozdrav društvo. Gledam neki mobitel od Xiaomija, a da je najjeftiniji, pa mi je za oko zapeo Redmi 4A. Samo me još zanima, ukoliko želim da mi radi out of the box, da li je dovoljno odabrati ovu verziju, točnije sa ovog linka? Dvoumim se između ove i globalne verzije, pa mi je svaki savjet dobrodošao. Unaprijed hvala i isprike ako je ovo pitanje već bilo postavljeno puno puta
EDIT: Ili je ovo možda bolji odabir u tom cjenovnom rangu, do cca 1000 kuna?
Pozdrav društvo. Gledam neki mobitel od Xiaomija, a da je najjeftiniji, pa mi je za oko zapeo Redmi 4A. Samo me još zanima, ukoliko želim da mi radi out of the box, da li je dovoljno odabrati ovu verziju, točnije sa ovog linka? Dvoumim se između ove i globalne verzije, pa mi je svaki savjet dobrodošao. Unaprijed hvala i isprike ako je ovo pitanje već bilo postavljeno puno puta
EDIT: Ili je ovo možda bolji odabir u tom cjenovnom rangu, do cca 1000 kuna?
Svakako 4X ispred 4A, a razlika u cijeni je skoro nikakva...
Ja i dalje nikako ovaj dio razumjeti, dakle na geekbuying je xiaomi note 4x sa mediatek procesorom, kako to? Gdje god da gledam mtk = note 4, sd = note 4x.
[Italy Stock][Official Global ROM]Xiaomi Redmi Note 4X 5.5 Inch FHD Screen 4GB RAM 64GB ROM 13.0MP Cam Helio X20 MT6797 Deca Core MIUI 8 4G LTE Smartphone Touch ID 4100mAh Battery - Black
Pozdrav!
Postoji kakva zamjena za mobitel, a da bi služilo za snimanje GPS rute (bicikl, trčanje...)? Ovako mi se baterija dosta brzo istroši, signal nije baš precizan..
Znam za satove, al ima nešto drugo? Ne mora ni imati ekran, samo da baterija jako dugo drži i da se sinkronizira s računalom/mobitelom.
Ili ostanem na mobitelu? :D

4X 4/64GB verzija postoji s oba procesora pa kako tko prodaje: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4x-4gb-64gb
A i Redmi 4 (4/64GB) postoji verzija s oba procesora
4/64GB verzija postoji s oba procesora pa kako tko prodaje: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4x-4gb-64gb
Jeli ovo onda ovo note 4x isto?
https://www.honorbuy.com/1103-xiaomi-redmi-note-4-international-version-64gb-black.html
Jel geekova roba sa DE skladista isto tax free? Da nebi bilo da je neka prosvercana pa zapne na carini ko nekim webshopima sa EU skladista.
Valjda nije, to je onda ovaj: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global
BTW, koliko sam vidio, npr. Goldway prodaje sve 4 verzije - i Note 4 i Note 4X u verzijama s oba procesora - totalni rusvaj
Jel geekova roba sa DE skladista isto tax free? Da nebi bilo da je neka prosvercana pa zapne na carini ko nekim webshopima sa EU skladista.
Sumnjam, ako im je i servis u Njemačkoj - a ti neki su imali "EU" skladišta u Mađarskoj
Valjda nije, to je onda ovaj: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global
BTW, koliko sam vidio, npr. Goldway prodaje sve 4 verzije - i Note 4 i Note 4X u verzijama s oba procesora - totalni rusvaj
Pa đumbus, i koja je sad razlika između ovog i x? Oba su SD, oba su 4+64 o.O