U isto vrijeme naručena oba, u razmaku od 10 min, 6.8... Kako sad to carinjenje funkcionira, ja dobijem poziv,pismo? Objasnite mi

U isto vrijeme naručena oba, u razmaku od 10 min, 6.8... Kako sad to carinjenje funkcionira, ja dobijem poziv,pismo? Objasnite mi
Evo, iznad tvoje poruke link Često postavljana pitanja FAQ. Baš sve piše.
Vrlo je velika vjerovatnost da ce ti oba zavrsiti na carini a to ces znati kad ti bude pisalo ovako
Held by customs Reason:invoice missing
Tada ces za svaku posiljku (jer ako sam dobro shvatio radi se o dva mobitela u dvije posiljke) dobiti "pismo" od carine u kojem ce ti biti "formular" za carinjenje.
Nije ga potrebno ispunjavati nego ti je dovoljno da im posaljes dokaz o placanju.U slucaju aliexpressa najbolje ti je napraviti printscreen narudzbe gdje se jasno vidi sto si kupio i cijena.
Mailom im posaljes taj printscreen a mail naslovi sa PCP brojem koji ce ti biti na formularu od carine.
Morat ces slati dva maila posto ces dobiti dva PCP-a
Ja cu jos jednom napisati kako sam ja to radio i uglavnom je brze dolazilo.
KAda bih vidio da mi je posiljka zadrzana od strane carine,poslao bih dokaz o uplati a mail naslovio pod trackingom pod kojim mi je posiljka dolazila.Svaki puta je proslo bez problema i nikad nista nije bilo duze od 3 dana na carini.
Probaj i ti tako....nemas sta izgubiti
10004.zagreb@posta.hr
Kada bi došlo do toga, a mora, onda vjv može i pdf ispis kompletne stranice od pojedinog artikla, jer mi prtsc prelazi a ne bi htio spajati da ne bi čovjek pomislio nešto.. Bitno da se sve čitko vidi, zar ne?
Bas tako....ako vidis da ti je i drugi zapeo na carini probaj sa ovom metodom....
Mozda ti se posreci a mozda ti taj mail samo prosljede u trash :-)
Pozz može mi neko preporučiti mobitel za 1000kn
Ovaj moj mob se ne miče sa mjesta
12.08. naručeno
Ponedjeljak, Kolovoz 15, 2016 U 12:45Servisno polazište:GATWICK - TAKELEY - UK
Servisna destinacija:ZAGREB - CEPIN - CROATIA
Ponedjeljak, Kolovoz 15, 2016
Primljene informacije o pošiljci GATWICK - UK 12:45
Na honorbuy je DHL free za hrvatsku. Jel ovo neki bug?
A da nam kazes svoja ocekivanja od tog mobitela?Sto ti je bitno ? Velicina ekrana,baterija,Os.....
Ovaj moj mob se ne miče sa mjesta
12.08. naručeno
Ponedjeljak, Kolovoz 15, 2016 U 12:45Servisno polazište:GATWICK - TAKELEY - UK
Servisna destinacija:ZAGREB - CEPIN - CROATIA
Ponedjeljak, Kolovoz 15, 2016
Primljene informacije o pošiljci GATWICK - UK 12:45
Narucio si 12.08.....oni su 15.8 rezervirali tracking no iz UK do tebe.Taj broj ti se aktivira kada njihov agent prepakira posiljku koja je dosla iz Kine.Dva tri dana nakon narudzbe u order message si trebao dobiti tracking no od Kine do UK.
Ako nisi jos onda posalji poruku i pitaj.Koliko znam oni na DHL iz Kine salju ponedjeljkom i cetvrtkom
pogledaj THL t7 , meizu m3 mini (verzija sa 2 ili 3 gb)
Tražim mob visine do 140 mm i Mi 4s mi se cini ok
http://www.honorbuy.com/753-xiaomi-mi-4s-3gb-ram-64gb-rom-smartphone-black.html
Nisam zahtjevan po pitanju performasi. Samo da je stabilan OS
Radi li ovaj model na nasoj mrezi? Podrzava li 3g i 4g?
Kakva su iskustva sa Honorbuy EU warehousom?
kako ide garancija kod njih i opcenito kod kupnje kineza
hvala
Mama mi ima Samsung J1 i mislim da je vrijeme da joj se uzme novi mob, razmisljam da joj uzmem Xiaomi redmi 3s, inače samo zove, šalje poruke, whatsapp i voli slikati (ne znam oče na njemu ok slike biti - gore od samsunga sigurno ne :D ) što vi kažete? ima netko taj mob? iskustva? Hvala
Mama mi ima Samsung J1 i mislim da je vrijeme da joj se uzme novi mob, razmisljam da joj uzmem Xiaomi redmi 3s, inače samo zove, šalje poruke, whatsapp i voli slikati (ne znam oče na njemu ok slike biti - gore od samsunga sigurno ne :D ) što vi kažete? ima netko taj mob? iskustva? Hvala
Za tu namjenu je taj mobitel odličan i fotke su dostqa dobre po meni... A tek kad skuži koliko joj baterija traje... :D
baterija joj i ovako traje dosta dugo jer stvarno malo koristi mob xD
FIY, jedno zadnje pitanje.. Došlo mi je pismo poštom, te sam odgovorio mailom, lijepo sve obrazložio, attachao .pdf i to.. Samo da ne bi bilo zabune, tko pita ne skita, ovaj papir, dakle fizičku kopiju što su poslali, ja to ne moram vratiti i dodatno slati njima uz email?
Nema potrebe. Ako si poslao sve mailom i stigla ti je ona automatska potvrda, to je to
Zna li itko kod za popust na Honorbuy. Imam onaj od 5$, da li ima većih?
Želim kupiti mobitel preko aliexpress-a (Samsung Note 4) i mnogi nude DHL slanje, sad me zanima kako mogu znati koji od njih tj. kojim 10000000% izbjegavam carinu tj. PDV???
Htio bih uzeti ovaj Xiaomi Redmi Note 3, ovu Snapdragon verziju,16 mp,32 gb itd...
Sa kojeg sajta je najbolje naruciti??
AKo je neko vec iz bosne narucivao zanima me da li cu platiti (i koliko) carinu?
Hvala
Stigao jučer Leagoo Z5 Lte sa Aliexpresa za 36€ + 130 kn PDV i obrada.
Ništa posebno, kao i svaki odron do sada. Nema kineskog smeća, sve radi od prve.
Ima sve frekvencije 900/2100 WCDMA + 800/900/1800/2600 LTE
Fakat sam sumnjal da bu za te novce došel 4G mobitel.
Htio bih uzeti ovaj Xiaomi Redmi Note 3, ovu Snapdragon verziju,16 mp,32 gb itd...
AKo je neko vec iz bosne narucivao zanima me da li cu platiti (i koliko) carinu?
Hvala
honorbuy ili grossoshop
dhl na honorbuyu ili sf express na grossoshopu kao vrsta dostave idu bez carine
Hvala
honorbuy ili grossoshop
Ili Top One koji ja uvijek preporucam.
Usput da ih pohvalim....proslu subotu platio mi5,jucer stigao
Hvala
honorbuy ili grossoshop
Ili Top One koji ja uvijek preporucam.
Usput da ih pohvalim....proslu subotu platio mi5,jucer stigao
Nemojte zbunjivati čovjeka , ako telefon ide za Bosnu carinu će platiti svakako, kupio ga iz bilo koje online trgovine
Tako je, onda neka gdje je najjeftinije i iz Kine.
Ma,ja sam platio u prošli petak a jučer ga tek iz Kine poslali za UK