"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Umi X1 Pro (Basic) MTK6582 Quad-core 1.3GHz 4.7inch HD Screen 1GB 4GB 8.0MP GSM WCDMA Smartphone

http://www.to2c.com/umi-x1-pro-basic.html

ili

DOOGEE VALENCIA DG800 4.5-inch 1GB RAM MT6582 Quad-core Smartphone

http://www.banggood.com/DOOGEE-VALENCIA-DG800-4_5-inch-1GB-RAM-MT6582-Quad-core-Smartphone-p-924335.html

2 Umi X1 Pro (Basic)
6 DOOGEE VALENCIA DG800
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li netko zna da li postoji neka zastita kupaca preko interneta?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
vjekos kaže...

Da li netko zna da li postoji neka zastita kupaca preko interneta?

Prožvakana tema vec, kupuj s provjerenih stranica, plati paypalom i siguran si cak i da ne dođe mobitel.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

kupio sam preko paypal-a sa stranice to2c.com

i dosao mi je mobitel koji nije radio 

sad sam ga vratio i oni traze da platim popravak

14 godina
neaktivan
kupio sam preko paypal-a sa stranice to2c.com
i dosao mi je mobitel koji nije radio
sad sam ga vratio i oni traze da platim popravak
13 godina

Koliko dana je proslo od kupnje? Da li si snimio otvaranje kutije i kako uredjaj odmah nije radio? Ako jesi to napravio, probaj s kontaktiranjem paypala, da te zastite kao kupca jer ti i dalje nemas svoj uredjaj koji si platio..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

Zašto nisi otvorio paypal case, i tražio da ti vrate novac kad im vratiš mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u mejlu su mi napisali da im posaljem nazad i da cu dobiti novi a sad jedu govna da moram platit popravak

15 godina
neaktivan
vjekos kaže...

u mejlu su mi napisali da im posaljem nazad i da cu dobiti novi a sad jedu govna da moram platit popravak

Samo otvori paypal case pa ćeš vidjeti kako će promijeniti priču.

14 godina
neaktivan

evo poslao sam upit paypal-u i napisao problem pa cu vidjet sta ce oni 

12 godina
neaktivan

Oho, znaci vec je izgleda vrijeme kad postaju bahati. U vrlo kratkom roku su se pojavili, postali poznati i probahatili se.

Tako to ide jbg.

14 godina
neaktivan
Clueso kaže...

Oho, znaci vec je izgleda vrijeme kad postaju bahati. U vrlo kratkom roku su se pojavili, postali poznati i probahatili se.

Tako to ide jbg.

ma di su se na meni nasli bahatit :D

13 godina

kakav vam se cini ovaj mobitel doogee DG350?? razmisljam da ga kupim pa..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Ja se mislim da li uzeti ovaj DOOGEE VALENCIA DG800?

17 godina

Čini se ok DG800, a uz to ima i najnoviji Android 4.4.2

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan

Ja sam narucio Valenciu cekam da dodje sada ovaj tj. I kine je dosao u svicarsku sada mu treba valjda tj dana da dodje u hr pa carina. Javim sve kakav je. 

15 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Ja sam narucio Valenciu cekam da dodje sada ovaj tj. I kine je dosao u svicarsku sada mu treba valjda tj dana da dodje u hr pa carina. Javim sve kakav je. 

S koje stranice Bangood?

11 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Ima dobre specifikacije osim sto nema 900mhz za 3g internet.  Uzmi ako ti taj detalj nije bitan. 

15 godina
neaktivan
Markić7 kaže...
Miki_16 kaže...

Ima dobre specifikacije osim sto nema 900mhz za 3g internet.  Uzmi ako ti taj detalj nije bitan. 

kod nas je eronet 3g 2100mhz, vjerovatno uzmem, mobitel se čini ok.

13 godina

ako netko ima Jiayu G2F mobitel da napiše neku mini recenziju i dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Markić7 kaže...
Miki_16 kaže...

jel to znaci da nemogu 3g imati nego samo E ? -.-

11 godina
neaktivan

Svi kinezi imaju 2100mhz, a pomalo koji ima 900mhz. Ako nečes imati 900mhz podržan bar ces imati 2100mhz. No ta frekvencija nije svugdje podržana, obično u manje naseljenim mjestima guraju 900mhz frekveciju pa bi bilo poželjno da imas obje. 

Da ne kompliciram, ako si zadovoljan sa 2g internetom (brzinom)  e to ti bude radilo bez problema

14 godina
neaktivan

gledam ovaj Hongmi 1S i svidja mi se mob zbog Snapdragona a i cijena nije bas tolko visoka.. sad me zanima: ima neko iskustva s njim i kakva mu je baterija? i šta se tice carine kako s tim prolazi?

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zrimo kaže...
INKOGNITO3 kaže...

S koje stranice Bangood?

Sa banggood da. 

11 godina
neaktivan

Pozdrav drugari :) da l neko moze da napise ko ima MI3 telefon da li je zadovoljan, mane itd.. Imam novca z ovaj telefon al nesto kao danije lijep na izgled. Ono sto me interesuje jesre kakve su mu slike nocu i kakva mu je prednja kamera? Razmisljam se izmedu MI3 i Kingzone K1 Turbo. Vas prijedlog bi mi dobro dosao :)

P.s. najvise bih volio OnePlus One ali ovaj telefon tesko dobavit ai sad za sad skup. :)

Unapred veoma zahvalan na vasem predlogu

P.s2. Evo citam polako ovaj forum jer zbig fax-a nisam imai vremena da ga posjetim i kako sam shvatio neko je se MI3 imao kvarova? :0 Kako? Ja i dalj koristim Zopo 980 i hvala Bogu nisam imao nikakvih kvarova. Kako j doslo do MI3 da ima kvar ad je tako dobro napravljen. Da li su cesri kvarovi na MI3?

I malo m buni ovaj njegiv MIUI :( nekako mi se ne svida cinimi se komplikovan. Sta kazete Vi o tome? Da li ste menjali njegov rom? I da li ima rom za MI3 slicni samsungu i ostalima a da su stbilni i dobri?

kiki
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 14:34 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prijatelju Mi3 je odličan mobilel, ne kužim uopće kako može biti u dilemi s nekim no-name kinezom. A ako si zapeo za Samsung rom, onda si uzmi Samsung sa štekavim TW romom.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
wave90 kaže...
I malo m buni ovaj njegiv MIUI :( nekako mi se ne svida cinimi se komplikovan. Sta kazete Vi o tome? Da li ste menjali njegov rom? I da li ima rom za MI3 slicni samsungu i ostalima a da su stbilni i dobri?

bok,

ja sam isto bio skeptik prema MIUI ali mogu reći da je sasvim ok, prilično sam zadovoljan, jednostavan i vrlo brzo se uhodaš, vjerojatno postoji i drugi ROM-ovi za njega malo pogledaj na netu

koristim Mi2s i htio sam stavit 4.4 kitkat ali sam odustao i dalje koristim MIUI

11 godina
neaktivan

Vi koji ste naručivali sa 1949deal, koliko dana je prošlo kad bi dobili neku potvrdu da je poslan ? Evo ja sam jučer navečer naručio Asus zenfone 5 pa malo sam nestrpliv, valjda cu cekati i preko mjesec dana :D 

@Chriss evo video Drop test koji je netko nedavno stavio na youtube https://www.youtube.com/watch?v=zq0oErJb8So 

15 godina
neaktivan

Naručen Dodgee Valencia, valjda bude dobar {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
schwarz3108 kaže...

gledam ovaj Hongmi 1S i svidja mi se mob zbog Snapdragona a i cijena nije bas tolko visoka.. sad me zanima: ima neko iskustva s njim i kakva mu je baterija? i šta se tice carine kako s tim prolazi?

Procitas fino OVU temu koja je posvecena tom uređaju i sve nedoumice i nejasnoce ces otkloniti, imas i testove baterije, trajanje, kako rotati, flashati, itd itd itd.. ;)

Baterija je fantasticna s obzirom da je rijec o dual simu, sve je identicno osim SOC-a sto se tice obicnog Hongmija i 1S, razlike u trajanju baterije i nema neke prevelike..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice